165

Анонимен

преди 2 месеца

Ама разбира се само дето едни други разказваха хуморески,че Русия свършила ракетите още след първия месец и руснаците с хавайски ризки и само с лопати в началото на зимата пердашат бандеровците

164

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е в Европа, а Русия е само 80% в Азия и трябва да си гледа нейния континент

163

Анонимен

преди 2 месеца

А какво означава "САЩ се готвели за руски адрен удар е Украйна от 2022 година". САЩ не би трябвало да са в Украйна, но щом се готвели от 2022 година, значи има войски на САЩ в Украйна биещи се срещу Русия.

162

Шведка

преди 2 месеца

Една жена на пазара ми каза, че Русия нападнала Украйна, защото била застрашена от НАТО!

161

Бойчо Огнянов

преди 2 месеца

Каква е разликата между тактическо и "бойно" ядрено оръжие, то учебно ядрено оръжие май също няма, нали ?

160

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не си ходил в казарма няма как да разбираш от война, ти разбираш само това колко криви трябва да са краставиците и от правата на гейовете.За това става дума, не си компетентен и не си за този форум.

159

Анонимен

преди 2 месеца

Ако смяташ, че можеш да ме набиеш ела сега в 17 40 часа пред Съдебната палата в София на публично место да ми обясниш какъв неук русофил съм, а?Стиска ли ти, евроатлантически памперс на Байдън, а?

158

Анонимен

преди 2 месеца

Пак некави бози ни сервират мисирките. А великия Пейтриът след среща отблизо с Ивкендер се разхвърча на съставните си части.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Значи супер-дупер хамериканското разузнаване имало информация че Русия готви ядрен удар срещу Украйна през 2022,обаче такъв нямаше. Толкова си може американското разузнаване,затова руснаците им отмъкнаха под носа плановете за великата украинска контраофанзива.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Защо се коментира какво е казал този с бозавото мустаче, а не се казва че планът на Пентагона е на масата при евентуален руски тактически ядрен удар, а те не се шегуват ще има разкандинчване по всички фронтове ,

155

R

преди 2 месеца

До до 161не разбирам, как само 12? Не бяха ли 112 :) Убеден съм, че хохлите утре ще направят клип и с повече свалени ракети.... Иначе няма проблем, щом обяснението за 40 годишните химариси, патриоти и ейбрамиси ти харесва, твоя воля... Лепорадите и те май са 40 годишни :) Това, за единият патриот, ще го оставя без коментар :) Можеш да потърсиш инфо из западаните медийни радетиле на демокрацията NYT, WP, колко са патриотите в украйна

154

до 167

преди 2 месеца

Абе, русофил беден бачкотещ бачкер, чието най-мащабно постижение в живота е да си купи ЗАПАДНА осма употреба кола, струваща колкото 1/4 заплата на еврофил, ти защо не ходиш да се биеш на страната на Русия, ами се възползваш от всичко западно, че бая от вас, нагли русофили, слугуват в тоя прогнил запад? И като не съм ходил в казарма какво? Боя можеш да си го изядеш от мене по всяко време, снишен страхливецо. Нося на икономика и общество колкото 10 000 бачкери, като тебе, бедняко неук!

153

Bene|

преди 2 месеца

Два американских ЗРК "Патриот" стоимостью сотни миллионов долларов взлетели на воздух, передают журналисты. Потерю установок подтверждают западные СМИ. Небратья в панике...

152

Еврофил

преди 2 месеца

Какво правят форумните еврофили в този форум, защо защитават режима на Зеленски с клавиатурите си, а не с оръжие в ръка на фронта в Украйна?Нали Путин беше агресор, кажете му го лично в лицето!?А забравих, вие даже не сте ходили казарма!

151

Анонимен

преди 2 месеца

В страхотна безизходица е Русия, затова събирате войски на НАТО и Макрон се пъне.За Контранаступа и за Освобождението на Крим вече нищо не се чува?

150

Анонимен

преди 2 месеца

Не случайно американците направиха филм за Опенхаймер.Не могат още да преглътнат факта, че тогава бяха предадени от своите си учени и ги осъдиха на смърт за предаването на атомните тайни на Сталин.Представете си свят без ядрен паритет САЩ СССР.САЩ шяха да наложат контрол над света далеч по - рано.Нямаше да има и Студена война и никаква трета световна.А днес е вероятна.

149

Прокопий

преди 2 месеца

В Сибир има огромни противоядрени бункери за 200 милиона човека!

148

Анонимен

преди 2 месеца

ООН- ...ако една държава оказва терор върху населението- тя се обявява като терористична- такава държава ли е Русия?!

147

Анонимен

преди 2 месеца

Викаш, ти от някакъв клип успя да идентифицираш, че ракетата е Кинжал, а?

146

до 157

преди 2 месеца

Русофилите сте мега забавни. В Украйна има 1 брой Пейтриът, който го унищожихте около 220 пъти. Ама ц- онлайн е, работи идеално. Нещо повече- има клип как сваля 12 Кинжал-а. А смешните русофили си помислихте, че клипът е как бил унищожен с примамки. Ама отново ц- и от срам свалихте клипа де. Относно западното оръжие- Тесла и Мерцедес срещу Москвич. Няма какво да сравняваме. А и Украйна няма НИЩО модерно западно- Ейбрамс на 40 години, ХАЙМАРС на 40 и Пейтрът на 40...