69

Евро-Атлантик

преди 2 месеца

ЕС се нуждае от нужник като България ...иначе къде да си съхраняват отпадъчния матрЯл ? Трябва да има такива като България за да живеят добре такива като Германия !

68

Анонимен

преди 2 месеца

само ти и Копейкин наричате чуждестранните студенти мигранти. скандал за жена?? Аз гледах видеото никой никого не е дърпал

67

Анонимен

преди 2 месеца

В София скоро квадрата ще е по 10к евро. Купувайте, чудесен град :D

66

Риша Сунак

преди 2 месеца

Идваме;))) На вълни по неколко десетки милиона;))) Само в Индия сме 1 млрд.;)))

65

Анонимен

преди 2 месеца

Това са чисти арийски студенти на арийския рицар Сър Сунак. Вие сте ***. Слава на Чалгарийския Райх!

64

Вечният студент

преди 2 месеца

Хайде де, татуираните *** с тунингованите беемвета... Да ви видим, на мама новите хайдутчета...Динковци, Минковци, Перата, Мерата....Татуирана ***.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Хора свидетели на побоя над 17 годишното момиче на Витошка твърдят, че мигрантите след като са я блъснали на земята са започнали да й свалят дрехите. Тогава боят се е ожесточил, защото приятелят на момичето започнал още по-яростно да я защитава. Още метри по-нагоре на светофара тези мигранти от Пакистан са започнали да задяват двойката и да я опипват на улицата.

62

Самоотбрана

преди 2 месеца

Време е да се самоорганизираме срещу мигрантите и срещу правителството, което ги защитава.

61

Кадир Хан Пакистан

преди 2 месеца

Българо-славянските Нацисти трябва да ядат голям бой...МВР ДА НЕ СПЯТ, АМИ ДА ГИ ЗАКОПЧАЯТ В МАЗЕ НА СДВР - тези агитки отт Левски и Цесека , И БОЙЙЙ БОЙЙ, ТЕЗИ ФАШИСТИ ТРЯБВА ДА НЕ НАПАДАТ МИРНИТЕ ГОСТИ И БЕЖАНСЦИ В СОФИЯ ...Защо вчера вечерта са пребили 4-рима пакистанеца , тези славянски нацисти Българомани ?

60

Костяя Педерасткинн

преди 2 месеца

Докато не минат изборите очаквайте още такива провокации на пишман националисти и комунофашисти...

59

Анонимен

преди 2 месеца

А то тези студенти по медицина от Пакистан някаква свещена крава ли са та им се възхищавате толкова, вие евроатлантиците? Същите убийци и престъпници са като останалите. Но вече времената са други и няма да си мълчим срещу вашите издевателства като ги защитавате!

58

Мачкам Евроаълантици

преди 2 месеца

До УНИЖАВАМ русофилиФакт е, че след споразумението подписано с Австрия, т н въздушен Шенген България се пълни с бързи темпове с мигранти-убийци и изнасилвачи. Официално МВР също призна, че миналата седмица Австрия ни е върнала престъпници от австрийските затвори. Другият факт е, че същите мигранти за един ден организираха три погрома срещу българи за един ден!

57

до 63

преди 2 месеца

Мигрантите не ходят със скъпи дрехи, маратонки за по 300 лв и не учат медицина - примерно. Също така не ходят в 9 вечерта по Витошка

56

Анонимен

преди 2 месеца

Правилното решение е че се даряват оганите на мигрантите и каквото остане се изгаря в пешите на Стомана Индъстри !

55

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименА защо да вярвам на правителството, че са студенти след като същото правителство ги вкарва вече по официална спогодба с Австрия със стотици всеки ден?

54

Ром и сок манго

преди 2 месеца

Тук пълно с реваншисти! Радват се че има пребити българи! Скоро и вас ще засегне проблема!!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

100% КК- Копейкин е замесен. Излъга, че са мигранти, а те са студенти. В Сряда се сбили защото някаква се заяждала с тях, а в Петък са ги ступали тях.

52

Вечният студент

преди 2 месеца

Еднопроцентови пишман шкембе воеводи нямат думата.

51

Нелина

преди 2 месеца

Шкембето да вземе мерки.Да каже и колко комисионна взеха с ТОЛУПА от сделката с Ф16,и кога ще станат готови,след 100 или 200 години.

50

Голям мач

преди 2 месеца

Няма да се учудя ако е предизборна провокация на Костя Педерасткинн Копейкин. Навремето и Бюллент Сидероглу редовно ги правеше преди избори.