14

Само да вметна

преди 3 месеца

При бъдещи Избори в България.Когато И да са.С ПП,ДБ и ГЕРБ е Свършено!! Крадците на " ВЛАСТ"! Ще си Платят за този Цирк който Разиграваха и продължават да Разиграват! Зулумите които сториха,няма как да им бъдат " простени"!!!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Да се махне главочча Славов, закон за лобизма ще приема. Негодниците Продажници са менте демократи. Лобикрати и Мошеници, шарлатани.

12

Гиди шарлатани

преди 3 месеца

Нещо да кажете за мумунрадума в Гранитната зала на МС с Джемкорп. Цялата ни енергетика щяхте да я дадете на руски олигарси барабар с пътната карта на Баце. Гиди шарлатани!!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Брей, Бойко Борисов остава почти единствения политик в тая клета държава, който може да мисли. Благодарение на това свое качество, което уж трябва да е присъщо на всеки индивид, той пак е изпреварил конкурентите си поне с една обиколка.

10

Мата Хари

преди 3 месеца

Скоро народната любов ще те натисне...

9

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

Изнасилвам партията.... на кметските избори... пак и пак..

8

Тинтири минтири

преди 3 месеца

Кво сега, пътни карти разни. Че този газопровод е съгласуван с EU и Белия дом и вече е изплатен на 35% без никой българин да се е бръкнал и една копейка. Нещо повече, даже и Кокора се качи на клона да рекетира Македония, Сърбия, Унгария, Австрия и дори Гърция с гсзопровода на Баце. А Украйна ни спря газа по времето на Дългия Инкасатор. Гиди Про100 ***!

7

олеле малеле

преди 3 месеца

Какво заглавие само, поздравления г-жа Цветанова, в този сайт само журналисти на ниво

6

Хо хо

преди 3 месеца

Кики забрани на Борисов да дава брифинги. Ако имало нещо да казва трябвало първо на него. Да видим.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Подлетци като тоя предал България и скрил пътната карта, продължава да е в управлението Това ще сложи край на България.

4

Анонимен

преди 3 месеца

След всички тези доказателства , няма ли кой да го вкара в затвора тоя бе.Продаде интересите на България и скри пътната карта.Предаде интересите на ЕС и ни вкара във война.Мерзавец

3

Щя не щя

преди 3 месеца

Альоо, празник е, не е хубаво да се слагат такива заглавия които нямат нищо общо казаното от Борисов. Е празник е и се случва понякога да се пише почерпен.

2

изчегъртване

преди 3 месеца

С други думи с ПП и ДБ е свършено . Е разбирач на тая дисциплина си е Буци .

1

Помнещ

преди 3 месеца

Бившата Комунистическа мутра Борисов.Сън не го хващаше месеци на ред,докато управляваха Предателите за Които лично гласувах ПП! Гушнаха това бивше Борче и го " Изпраха" и " Изгладиха"!-:( И сега тоя пак се кани,за " пиари от Жипката", по Магистрали и улуци!-:(((Борисов,време е да се прибереш в къщи и оставиш младите българи,да си подредят държавата САМИ!!!!!!!!!!!!