186

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са тежки и могат да кажат каквото си поискат. Българите са пaлявoвци дето нямат нито един самолет и Турция ги пази и сигурно ако Македония реши още ичутре Западна България ще е преустановена

185

Решетников

преди 2 месеца

Димон,ха изтрезней най-после!

184

Bormann

преди 2 месеца

Не ве, човека просто е възрастен и дементирал и се изпуска от време на време в гащите. Тва е нормално, но защо го пробутаха за Президент на уж най-великата сила - сега цял свят им се смее и им пляска шамарите пред медиите .....

183

Не

преди 2 месеца

Лъжа ли е?

182

Реално

преди 2 месеца

Реално украинска армия няма "украинската армия" е руската армия срещу азовци бандери наркомани и обратни.

181

Реално

преди 2 месеца

Освен това крайна до преврата през 2014 организиран от запада си беше в ОНД заедно с Русия и Беларус, с общо командване на стратегическите военни сили. Ето какво излезе дори вчера Украина выходит изсоглашения СНГовооруженных силах ипограничных войсках. Это соглашение было подписано в Минске 30 декабря 1991 года.Кроме этого, Украина разрывает соглашение с СНГ о поставках товаров для обеспечения национальных гидрометеорологических служб стран - участниц Содружества.

180

Анонимен

преди 2 месеца

Соростака продължава да вее фашистките азовски и джихадистки знамена и да се изкарва жертва. 8 години бандерите обстрелваха безнаказано Донбас. Порошенко и Турчинов се снимаха в танк, ама Русия била нападала. Обявена война няма и от двете страни. Има специална операция за прочистване на фашистките батальончета азов кракен айдар десен сектор и подобни, които ЦРУ събра даже с лгбт батальон и чуждестранните наемници и това го водят ВСУ.

179

За укропитека

преди 2 месеца

Денонощно си ти тук с никовете и симулациите си. Русия ако беше ти нямаше да свариш. Само Москва като население е колкото 4-5 Българии. Освен това Русия е с достатъчно часови зони, така че ако решат те да го правят сайта ще се срине. А той даже върви на руският nginx.

178

Факт

преди 2 месеца

Прав е....

177

Анонимен

преди 2 месеца

Ето защо всеки може да се убеди колко са зле Руснаците.

176

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците избиват невинни хора всеки ден Укаринци , които те наричат Руснаци и имат смелоста да наричат други хора луди с умствени изоставания?

175

АнонимеН

преди 2 месеца

До Фют/ ДЕНОНОЩНО СА ТУК ПЛАТЕНИТЕ ПРОПАГАНДИСТИ НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИН И ПИШАТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.

174

Анонимен

преди 2 месеца

До 218. Новото робство ти се е отразило както петвековното, само избиване на човешки същества ти е в главата. Животните са по-човеци от теб и подобната св#лоч.

173

АнонимеН

преди 2 месеца

ЛУДИТЕ СА ТЕЯ ДЕТО ОБЯВИХА, ЧЕ ЦЯЛА УКРАЙНА Е СОБСТВЕНОСТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТОВА СА ИЗКАЗВАНИЯ НА МЕДВЕДЕВ И ФАЛШИВИТЕ САМОЗВАНИ ПУТИН.

172

Анонимен

преди 2 месеца

За брикс говориш- я да водим заплати в Раша- мин 300лв, средна 1100лв- след данъци, мин пенсия- 200лв, средна 400лв, лихва на ипотека 7.8%това е една от мощните икономики на БРИКС, същото е положението и на Китай- ИЧР- индекс на човешко развитие/по ООН/- на 71място- най евтината стока там е работната ръка- Мерси ама не- в ЕС ни е добре.

171

Анонимен

преди 2 месеца

216 там е разликата че не идваш от радомир а от прокси с което цъкаш оценките. Само че като резнат кабела някъде си и оставаш не в радомир а в мазето на азовстал и се молиш на мъск да ти пусна нета понеже си готвач и така готвиш. Кадиров като изкара азовците от мазето половината се писали готвачи от страх. Е те същия посрьо грантов

170

Анонимен

преди 2 месеца

А Байдън че е дементен и *** , това е видно за всеки. Но той не е по-различен от другите американски президенти. Бил Клинтън излъга под клетваза сканндала с Моника а рогатата Хилари я целеха с обувка дори в щатите, за разлика от Буш който излъга са Ирак и го целеха с обувка след като отишъл да наглее в региона. Обама се оказа че подслушвал Меркел и излъга че щял да сваля Асад, защото след като Русия се намеси вече не можеше да прокарва "умерени джихадисти" за опозиция. Ей такива психари.

169

Ze nigmar

преди 2 месеца

Третият Рим не харесва сенека:))) ще ти дойда от Радомир... :)))

168

Хи хи

преди 2 месеца

3-милиарден БРИКС(половината свят) е с Русия, както и половината от останалите държави, което значи, че с Русия е 75-80% от света !

167

Анонимен

преди 2 месеца

Реално украинска армия няма "украинската армия" е руската армия срещу азовци бандери наркомани и обратни. Като видиш какви са ни връхнали и от американското посолство в парламента тук ти става ясно. Е *** вчера хванали общинар од ДБ с наркотици, а хазарта е самочризндл се наркоман. Тия същите съдебна реформа щели да правят. А нито един прокурор или съдия не извика хазарта да си изпее дилърите. А после имало нотариуси.