68

Анонимен

преди 2 месеца

До Някой не се ли сетиКакво да се сещаме, България и Русия нямат тайни. Руснаците са ни освободили и ние ще им бъдем винаги благодарни. Ако може някой политик да съдейства и да помогне с нещо на руската страна това е най-малкото, което можем да направим за руските като благодарност.А още повече, че НАТо и Брюксел винаги са ни мачкали и унижавали тези години, имаме нужда от алтернатива.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Той и Христо Иванов си хапеше така ръката преди да направи коалиция с ГЕРб.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Киро Костадинов Копейката не случайно изплати ипотеката на огромния имот в евра вместо за 30 години за 3 години. , а на следващи избори го чака чертата от 4 процента.

65

Някои факти

преди 2 месеца

Е, щом от американското посолство кажат, че Възраждане е лоша значи всички дружно като истински комсомолци започваме да твърдим това. Да не забравяме, че бащата на Иво Мирчев от ДБ е партиен секретар в Разград, че нашата на Христо Иванов (Бойкикев) е бивш агентът на КГБ, подвизавал се в Москва. Да не забравяме, че ген Атанас Атанасов е бивш прокурор от Разград по време на Възродителния процес. Да не забравяме и че бащата на Кирил Петков заминава в Канада още през 1988 г, как така??!!

64

Анонимен

преди 2 месеца

по-скоро ще си отхапя ръката вместо да гласувам за Възраждане

63

Има документи

преди 2 месеца

До РускоБалканскиПутокС подписът на Николай Денков за изпращане на български войници да се бият в Украйна. Това е национално предателство и се санкционира от Конституцията на Република България!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Оле Копейкин не го ли е страх, че като прати хора в цивилизацията и видят права и хубав живот, ще го оставят и те? Рискова работа си е така

61

Утка ви Ленина!

преди 2 месеца

65 Ама тява първо второ Шом си депутат неможеш да ходиш на инструктаж и евентуално да издаваш държавни тайни в вражески държави!Панимаеш ли!

60

ПП и ДБ

преди 2 месеца

До Владимир НавалниТрябва да се разтурят!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Да оставим възраждане на съдбата му. Същата като на Атака

58

Национална измяна е

преди 2 месеца

До Възраждане извършихаАмериканското посолство да се опита чрез ПП и ДБ да забранят националния ни празник 3-ти Март!

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Възраждане извършихаТо първо България обяви Русия за вражеска държава като изгони 70 дипломати при Кирил Петков, а после взе да снабдява с оръжие фашистката хунта в Киев.Русия не е тъпан, който ще се остави да г8 налагат някакви американски пионки като Денков и Кирил Петков.

56

Възраждане извършиха

преди 2 месеца

Национална измяна отивайки в Русия обявила ти за вражеска държава на инструктаж при единна Русия.

55

Анонимен

преди 2 месеца

за съжаление възраждане играе по струните на остатъка от пропагандираните останали комсомолци и агресивни женобойци. Обичат да им се вика, заповядва и да ги мачкат отгоре- това си е в гените им

54

Владимир Петров

преди 2 месеца

61 Възраждане итн и БСП са дъното на цокалото на Путин

53

Заради комунизма

преди 2 месеца

Половината от народа измре и го закопаха у Малашевци

52

Анонимен

преди 2 месеца

Защо анти европейска партия като Възраждане се опитва да набута депутати там? Малко нелогично. Да ги пращат в руската дума

51

Защо

преди 2 месеца

Гробища р ската мафия взима такса?!И при кого отиват тези пари?!!!

50

РускоБалканскиПуток

преди 2 месеца

Има документи олимаващи български политици с подписите им на тях в ощетяване на България за милиарди в полза на Русия!Това Е Национална измяна според Конституцията на Република България и скандалът е муждународен!Нема лабаво вече!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане да пращат Таслаков там задължително, той е голям Евроатлантик - широко скроен е.С поведението си винаги е бил в *** третополовата идеалогията - както политически, така и с личен пример.Ваксиниран е