71

Анонимен

преди 2 месеца

65 Само комплексари и не до там умни мъже, си поставят доброволно главата на дръвника, като се женят за рускиня. Рускинята гледа на мъжа като на банкомат, когото престане да дава пари си намира нов, по-богат, като взема от първия детето/цата, апартамента, колата...всичко.

70

От хората

преди 2 месеца

Е,и тия почнаха да ни командват.Накъде отиваме.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Руските фашистки попчета са решили да не кръщават и погребват украинци .Които бе се подчиняват на руската църква.Ссмо да припомня, че Руската империя без право и в противовест на каноничните вековни правила, незаконно присвои украинския диоцез в своя владение .Това е ерес и разкол провокиран от руския империализъм.Русия е страна на ереси и противоборство с уставите на Вселенските църковни решения от векове.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Руските фашистки попчета са решили да не кръщават и погребват украинци .Които бе се подчиняват на руската църква.Ссмо да припомня, че Московската и петия без право и в противовес т на каноничните вековни правила, незаконно присвои украинския диоцез в своя владение .Това е ерес и разкол провокиран от руския империализъм.Русия е страна на ереси и противоборство с уставите на Вселенските църковни решения от векове.

67

Лавров

преди 2 месеца

Ние сме си самодостатъчни!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е изключена от МОК!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Руски фашисти нямат място в игрите на мира .Каквито са олимпийските игри.Русия е агресор и е не допустимо участието и в настоящия момент.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Ако жена ми е рускиня, дали имам право на интимност с нея или Зеленски ще се сърди?

63

Анонимен

преди 2 месеца

До 51... Ама ти можеш да подкрепяш и други работи с две ръце.. А може и без ръце...

62

Хмм...

преди 2 месеца

А защо няма контра нота от наша страна, защо? Ние какво сме, суверена държава или марионетка и на Украйна? Малко ли ни командорят други, че сега и укро-фашистите ще ни дават тон? Денко, и външния му министър, това, че сте в оставка не значи, че трябва да загърбите функциите и задължението си на правителство! Та за туй питам има ли пилот в сглобкотвото правителство, къде е суверенитетът на Р България????

61

Анонимен

преди 2 месеца

А вие защо пускате руснаци в окрайна...

60

Гиб Мелсън

преди 2 месеца

Няма толкова злобни хора по света. Дори в древността са спирали войни да има спортни игри. Тези ще се задавят от злоба и то срещу спортисти.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Крим е Русия

58

УкраинскиГлупости

преди 2 месеца

Голями мекерета са тва Укатерасите. Те ре само пуснаха на територията си 100- 150 000 руски войници, ами бият по улиците и трамваите укр граждани да ходели на фронта да ги утрепат. И лаят че у нас щели да дойдат 15-20 руснаци и белоруси екип от състезатели, тренери и лекари. Някой тях да ги кара да изгони Рус войската?ъ ъ ъ. Ами даже им правят път още да дойдат и по навътре да влязат.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Когато някой ,който е никой започне да ти казва в кой крачол да си го държиш - късай ФЪргаЙ направо.

56

Бай Иван

преди 2 месеца

Тея много започнаха да си позволяват, спортът какво общо с политиката има, това е истинският фашизъм ;) !!!!

55

Бако

преди 2 месеца

Иес сър!

54

Анонимен

преди 2 месеца

И на български изик в интернет може да се направи справка за голямата политизация на МОК през годините. Например и през 1964 г. както Германия, така и Корея, въпреки че са крайно строго разделени на две УЖ държави, са принудени да се явяват с по един общ отбор. Има две Германии едва от 1968 г.. защото се оказва, че в общия отбор състезатеите от Изтока, от Германската демократична република, са по-добри и затова са значително повече. Припомням: Томас Бах е немец.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Как така Украйна ще ни дава напътствия на х....чеца кво да правим. Вън !

52

До Фют-чо

преди 2 месеца

Първо, войната не се одобрява от никой здраво мислещ българин, но ако някой иска да се спре един военен конфликт, това трябва да стане на масата на преговори между страните в конфликта! Второ, Украйна няма никакво право да казва на която и да било държава, която им претенции, че е суверенна кого да пуска и кого да не пуска на спортно събитие!