85

Беден IT 3000лв кеш

преди 2 месеца

До пияница мистик - много си прав приятелю. Както винаги.

84

Юлиян до 88

преди 2 месеца

Не.Просто "евроатлантически" шарани от България,сър.Много са "лесни", не искат нищо.Кълват си на "гола кука",няма значение закривена или права,*** или заострена,те си "кълват",сър,даже се блъскат кой пръв да я налапа и да скочи в кошчето.И се опитват да говорят,сър.Ако сме честни обаче,трябва да си призная,че умеят единствено да плюят.Накъде?Няма опасност,сър,само по Русия и Путин.На друго не са научени.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Май ще хвърля топа ха-ха

82

Юлиян-3

преди 2 месеца

Вие за него не сте нищо повече от"разходен материал","неизбежните съпътстващи жертви"."Шарани,кълвящи на "гола кука".Какво си мислите,че ще застанете утре до "Него" и той ще ви направи,ако не равни,поне близки?Чакайте си.Ще ви "употребят" и ще ви избутат навън да не им"дишате въздуха".А на"другата сутрин"няма да ви пуснат и да припарите,не само до"двора",а даже и до "оградата".

81

пияница мистик

преди 2 месеца

Диктаторите са така. Не си ли с него си терорист и враг на Народа. И тук беше така по соца. И те пращаха в Белене да те ядат прасетата по донос на някой "добър" съсед :))) Сега друг е въпроса на кой би се доверил повече един човек. На всепризнат, световно известен шахматист с гениален ум, бил световен шампион в най-трудния умствен спорт цели 15 години - шахмата или на един таксиметров шофьор. Отговорът го оставям на вас

80

Хашим Фашиста

преди 2 месеца

Хубаво де тоя Навални боец Левски апостол бин Ладен терорист....и тримата се борят за някаква си свобода там ама ги наричаме по друг начин...кое не се връзва?

79

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е човек, с който не можеш да се разбереш. Или му се прекланяш или си му враг. За това и така безапелационно Путин подкрепя наведените бедняци от Възраждане и БСП.

78

MEGA CRINGE!

преди 2 месеца

"Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в" - mega-cringe бате

77

Хаааха

преди 2 месеца

Путлераси, сър... !

76

Как може?!

преди 2 месеца

Каспаров ще е следващия президент на Русия.

75

преди 2 месеца

А боко за сътрудник

74

Анонимен

преди 2 месеца

До Юлиян Бабо Ленче, пак ли ти, бре, джанъм. В Шумен други забавления нямате ли, освен да св.инс.твате където видите. Гледай си котилото, освидетелствано създание, ненагледно. Или искаш да ги докараш до двуцифрено число.

73

Юлиян-2

преди 2 месеца

Вие сте просто Мария Габриел на квадрат.Какво може да я очаква държавата утре с"фикуси"като вас.Ако можехте да се видите отстрани,ако имахте поне малко акъл да осъзнаете в какво сте се превърнали и накъде вървите.Не може да знаеш без да си чел.Не може да даваш акъл и да съдиш по-умния,по-начетения без да знаеш,защото рискуваш да станеш за посмешище като Габриел и останалите управляващи.Такива като вас"Големият брат" просто ги"работи",без даже да знае кои са и откъде са...

72

до 82

преди 2 месеца

След Путин ще дойде някой като него. Системата няма да се промени.

71

Анонимен

преди 2 месеца

абе той Путин няма да живее вечно. Дано с него си отиде тази порочна епоха за Русия

70

До 78

преди 2 месеца

Балансират мненията :)

69

българина

преди 2 месеца

хора живеещи извън русия д ане говорят, точно както някои от Канада да ми обяснва, как герб ппд б и дпс са предатели!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките русофили ще станат русофоби като нас нормалните хора след 6 месеца в Русия. Или след връзка с рускиня

67

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на мудураторите! Заработват заплатата си.

66

анонимен

преди 2 месеца

След като научи тази новина Гари се усмихна и го премести в другия крачол. Животът в Великобритания не е като животът в Русия, поне никой не ти забранява да кажеш каквото си мислиш.