105

Неизвезтен

преди 2 месеца

Слави, нито имаш вид акъл пък хич а и твоите депутати са като теб. Опростачихте и Парламента

104

гнусен славчу

преди 2 месеца

тоя дедо славчу са има за много умен! :)))))

103

Анонимен

преди 2 месеца

Булката,колкото и да е пропаднала, си е направила сметката,! За разлика от вас,слаби шоумени ,поне имаше интерес да влезе във властта. А ти,големия умник заедно с онези диван-чапрази,те видяхме с какъв хоризонт разполагаш. Напразно измами хората ,да ти повярват ! Сега и да плюеш "булката", същата стока се оказахте и вие.Само че не ви достигна сценарий..

102

Анонимен

преди 2 месеца

Славчо проби в шоубизнеса с ролята на лека жена. Опитва и в политиката да пробие със същата роля на лека жена.

101

Мафиотска свадба

преди 2 месеца

Киро са червисал, сложи булото и застанал на парапета да чака Бойка Борисова. В апартамента обаче са събрали мошениците на Киро, които направили засада на Бойка. Бойка обаче дърта мафиотка, завардила района на парапетния апартамент с гавази отвсякъде и са наканила да влезе през прозореца като крадец и да изненада Киро в газа. Кой ще спечели Киро мошеника или Бойка мафиотката не било ясно. Шиши са настанил на един балкон отгоре да гледа процеса.

100

Анонимен

преди 2 месеца

С чалга музиката ти и просташките ти скечове разврати две поколения.Сега се опитваш на политик да се правиш със същия маниер на селски тарикат,но предизвикваш само жал и подигравки,не и уважение.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Ако сте забравили защо Славчо толкова намрази ПП,да ви припомня.Защото не получи едни 4 милиарда уж за магистрали,и сега кабеларката му е пред разпад.Вече е разхвърлял актьорите си по други телевизии да припечелят по някой лев,за да не го напуснат съвсем.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Какъвто лидера, такава и партията му. Вместо да се види колко е ... (обратното на остър) и колко е некадърен той тръгнал хуморески да разправя.

97

Опростачил простите!

преди 2 месеца

Тоя сел.ски интелектуалец да си ходи в неговото село да дава акъл, Европейска България няма нужда от него.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Шутът на мутрите пак изпълзя от смрадливата си дупка.

95

Анонимен

преди 2 месеца

слабо, Трифонов!

94

До 94

преди 2 месеца

Имаш нужда от психиатър.Никой нищо няма да ти вземе,ако въобще имаш нещо.По всичко личи,че кратуната ти е празна.За другото не знам.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Нашия народ не заслужава да има държава , защото не може нито да я управлява , нито да я пази ! Заспал народ който вижда , че отиваме към война и то чужда , да си стой вкъщи , за какво му е държава . Ще ви взмемат жилищата , ще ви вземат жените , а децата ще ги асимилират и привлекат към чужда култура. Нито знаме ще ви оставят , нито герб , нити химн, нито парична единица Заслужавате си го ! Байраци веете само във фейса и то ако има интернет .Заспала тълпа !

92

Анонимен

преди 2 месеца

Слави не успя да се научи да говори уважително. А днес в НС какво изказване направи Тошко Йорданов. Отврат! Направо ми се доповръща.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Холограмата каза,че хората искали избори.Може и да искат,но не и ти да ги спечелиш.След като провали три парламента,а в четвъртия само хули и плювни,което показва,че за нищо не ставате,най-добре е въобще да ви няма.

90

Анонимен

преди 2 месеца

моля не показвайте този грооозен дядо плашите децата слагайте му снимката в онлифенс при проооститутките там му е мястото на този злобен и намусен дядка

89

тоти

преди 2 месеца

Чалгара много го яд че тия тарикати знаят как да се мразят и обичат,но затова се иска сърце,а тоя има КАМАК в гърдите !!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Чалгаря пак се изказа. Да беше станал той булка като имаше възможност.

87

Анонимен

преди 2 месеца

86- ЗАЩОТО ОТНОВО ИЗБОРИ ЗНАЧИ НОВИ МИЛИОНИ МЕТНАТИ В НИЩОТО, А НИ ЧАКА ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА, А ПОСЛЕ МОЦКВА НИ ГУБИ!

86

Чалгопитек

преди 2 месеца

Славчо се жали, че не са го взели за булка, щото и жените не го искат.