41

Анонимен

преди 3 месеца

Е като искат, Украйна е близо, да тичкат, Бг не иска.

40

Анонимен

преди 3 месеца

О, да. Великата белгийска армия. Исторически не знам дали имат и една победа.

39

Анонимен

преди 3 месеца

В България също скоро предстои мобилизация, има подписани двустранни документи с Украйна.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Русия ще прегази украйна и ще продължи към Брюксел и Берлин. Затова се готвят всички.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Друга война предстои отново. На тези, които нямат пари за хляб, срещу тези нямащи пари за частен самолет. Другото е пушилка. Тези с недостигащи пари за самолети вкараха мюсълите в опит да вземат надмощие. Но онези излязоха корави копилета - хайлази цял живот каращи на "социалки", като същевременно мразят демонстративно самолетаджиите. Тоест те са естествен съюзник на европейските бедняци. Ще стане голямо шоу.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Германия връща задължителната воена служба, Белгия свиква запасняците, Балтийските държави строят бункери... Неее изобщо няма да има война. Българите пак ще са неприятно изненадани и неподготвени.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ха ха ха сигурно те това си мислеха белгийците вече излагацията е голяма.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Връщат казармата, свикват запасняци.. Какво се случва? Май наистина войната *** на портата на Европа.

33

Аз

преди 3 месеца

До Слава на Украйна - Единствено народа на уРкайна в момента лее кръв на бойното поле за да може едно зелено човече в Киев да разчита на помоща отвън (която е в размер на около 200 милиарда долара, а не както ти обясняваш - почти никаква). Плачи колкото искаш но можеш да направиш нещо по-добро от това само да плачеш - запиши се доброволец, чувам че нещо им свършват хората, преди няколко дни излезематериал че вече вкарват кубинци срещу няколко хиляди долара месечно.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Всички държави в Европа се готвят за война. Явно нещо голямо се задава. Никой не вярваше че Русия ще нападне Украйна. Сега вече всички знаят, че Путин няма да спре до Украйна.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Прозореца на Овертон от нито един патрон за *** до свикване на запасняци и мобилизиране за война с Русия .Докато тлъстите милиардери си трупат стотици милиарди ,ние да се трепем с руснаците ,нали?Това ли са ви евроатлантическите ценности

30

до Слава на Украйна

преди 3 месеца

Казах ти да спреш с крясъците и като искаш толкова, да потегляш на бой в Украйна. Никой не е длъжен да слуша платените ви фалцетни изпълнения. Предполагам, че са ви спуснати задача да агитирате за участие във войната, но най-добрата агитация е личният пример. Така че, айде бегом на фронте.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Така, така, всички готови за война. :))

28

аха

преди 3 месеца

От тези 3,8 потенциални запасняци, колко са войните на Полумесеца? И дали тези войни ще се втурнат охотно към Украйна? Или ще предпочетат да останат в Белгия и окончателно да я покорят, като оплодят самотните бели жени, чиито мъже са пратени на изток? А?

27

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Вие, които пишете тук пияни ли сте? Преди малко повече от 1 години беше световното първенство в Катар и след всеки мач на Мароко големите градове на Белгия ставаха като бойно поле, а след загубата на Мароко от Франция на полуфинала арабите набиха всички други, които ги видяха по улиците на градовете. Каква армия, какви 5 лева?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Самия Дмитрий Медведев заяви, че Украйна е само трамплин по пътя на Русия към завладяване на Европа...

25

До 23

преди 3 месеца

Тя Русия нямаше да нахлува и в Украйна...

24

Анонимен

преди 3 месеца

Сега е моменто да правиш ората сакати на хартия срещу подкуп

23

до Слава на Украйна

преди 3 месеца

Русия няма да нахлува в ЕС, а Западът сам каза, че без милиардите долари и тоновете безплатно оръжие (почти никаквата помощ), което даряват на Украйна, с нея е свършено до месец. Спри да приемаш халюциногени и премини на пречистваща токсините терапия.

22

Анонимен

преди 3 месеца

до 19 Русия ще ти напада кирливата Европа ли ве, кравар и най-вече за КАКВО?