74

Анонимен

преди 2 месеца

Жириновски след 10-та ваксинация ритна камбаната ама него го ваксинирали с руска ваксина

73

Тон

преди 2 месеца

За да се ваксинират толкова пъти,показва че не е добре с главата!

72

Бустерос морталис

преди 2 месеца

На изслушване в Европарламента за ефикасността и безопасността на ваксините говорителка на известна фармацевтична компания отговори, че няма доказателства нито за едното, нито за другото, а трябвало да се движим със "скоростта на науката".

71

Баба ви Гица

преди 2 месеца

Драги ми момко, зоофилията не мий в кръфта. Иначи и с колко космат народ щях да съ изтъркалямммм. Ама си търся духовен мейт да мий на нивоту

70

Ами...

преди 2 месеца

или си е скапал имунитета тотално и сега трябва да е месечен абонамент или просто след време ще чуем се както си бил добре и изведнъж паднал и се споминал.

69

redordead

преди 2 месеца

до - ваксината е "гола вода" - сега, гола вода ли е или е пълна с антифриз? тия опорки ги сменят през два дни...

68

Анонимен

преди 2 месеца

Жив е той жив е там на плацдарма. Вервайте ми и може и 800 дни да доживеете.

67

Анонимен

преди 2 месеца

още едно доказателство че тази буламач дето ви я рекламирати продават на баслосновни цени е гола вода и няма нищо общо със ваксина.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Нека българските ваксазомбита вземат пример от този клетник. Под строй и към ваксапунктовете за бустер. Че прокисва ваксинажа и ще се излива в дупката на тоалета. Пари се е давало, нали така...

65

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Баба ви Гицабабо гице, даде ли на магарето? или си го дала срещу ипотечен кредит да кяриш от лихви

64

Хахаха

преди 2 месеца

До колегата по долу. Абе човек да си миеш ръцете 50 пъти на ден е полезно

63

IQ 3.14

преди 2 месеца

вервам, и хемоглобина му е 9900

62

Баба ви Гица

преди 2 месеца

Покажете го де? Що тъй го крийте? тУй е медийна звезда и щом с радост участва в изследвания, с радост ще си покаже и суратя. Как пък успяхте да му вземнете и кръв за кръвен тест, щом набоцаните се коагулират толкоз бърже? От когаж си търся язи таквъх деддо - айрън ман, аизенманн, къф доди, корафф дай.

61

И е жив

преди 2 месеца

На пук на всички конспиратори

60

Равносмета

преди 2 месеца

Оптимистите се ваксинираха 30% от българите. Песимистите се бустеризираха 15% в България. Реалистите мнозинството, не се поддадохме на измамата и оцеляхме.

59

redordead

преди 2 месеца

имам въпрос - хората само от американските и европейските ваксини ли умират? С руските всичко е наред, нали, че и там 80% са васкинирани и се притеснявам, че прекалено много хора ще измрат...и също така, господарите в сянка, защо не предпочитат да избият руснаци и тарамбуки а елитно образовани американци и европейци? Сигурно защото им трябват по-неуки хора, за да ги контролират по-лесно като стигнем златният милиард?

58

Анонимен

преди 2 месеца

под салкъма са нативаксърите - ето днеска още един официално иначе поне 30 антиваксъра иоще хиляда болни - ами да се бяхте ваксинирали - ей го човека - всеки ден чинно сутрин акто стане и досега ни ковид ни нищо не го пипнало

57

Лавина

преди 2 месеца

Ковид пландемията показва естествения резултат от паразитния "морал" - основан на Злото и подхранван със Страха, този "морал" неизбежно поражда още Зло и Страх. Видяхме нагледно, логически последователно, добре обосновано и подробно - как всяка една мярка срещу пандемията, повлича след себе си следващите. И изобщо - как Злото умножава Злото, дори как самите "злосторници" страдат от извършеното зло, как все повече хора се въвличат и стават жертви на тази лавина и как съвременното зелено-либерално и технократско общество паразитно-печалбарско в своята същност, допринася за всичко това.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Психозата, която създадоха по време на Ковид истерия. Продукт на псевдопандемията!Познавам хора, които си миеха ръцете по 50 пъти на ден.

55

redordead

преди 2 месеца

още една година и ваксинираните ще отидат в небитието, които са 85% от европейците, а антиваксърите ще могат да завземат безвъзмездно имотите им по Сена, езерото Комо, и други привлекателни местенца...и ще заживеят щастливи в руZZкий мир...