54

др. Путин

преди 2 месеца

Борисов разглабай сглобката и дай властта на Радев, моето момче.

53

Случаен минувач

преди 2 месеца

Борисов, разглобявай я тази сглобка и да отиваме на избори! И се надявам този път хората да гласуват по-мъдро!

52

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Бойка калдаръм кадъна на бай Тошко меча преглътна, на Путин меча преглътна, на султан Ердоган меча преглътна, на баба ви Шмеркел меча преглътна, на Пеевски меча преглътна, че на Кирчо ли няма да преглътне. Опъва се само за да се прави на важна.

51

МАЛКО ФАКТИ

преди 2 месеца

Тулупа ако не беше Севда да му направи тpoлферма, която да му пише позитивни коментари, в нета щеше да има само пcyвни по негов адрес и щеше да е изгонен от политиката отдавна. Но драскачите като номер 52 и подобни платени пapaзит-драскачи, които ту пишат хвалби за ***, ту за Пyтлep. Нали са под една шапка все пак. Учебника на КГБ, нали БАЦЕ?

50

Deep Zone

преди 2 месеца

Да се посмеем на тези политици- едно време така се караха в кеча, даже си влизаха в къщите на семействата и заплашвахе децата вътре да изглежда като брутална вражда.. и накрая си пиеха заедно кафето :)Така и тук, циркове за пред хората, а ротацията е отдавна финализирана и ясна. Бас ловя, че в петък ще излязат и ще кажат- направихме много компромиси и се разбрахме в името на майка България (пардон, келепира) :D

49

ХИМНА НА ГЕРБ:

преди 2 месеца

"Аз съм нагла ГЕРБ-еруга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата Глок патлак! Тра-ла-ла хихихи тралала хихии. Зная схеми, далавери, що съм учил по света! А лъжите ми чудеесни, най помагат ми в беда! Тра-ла-ла хихихии тралала хихиих" - Специален поздрав за ГЕРБ и за всички нейни членове и симпатизанти (без изключение).

48

Христо Христов

преди 2 месеца

До Право на мнение!/45 "няма повишение на заплати" - не знаех, че от изборите зависи повишение на заплати... ах да, забрви за тро'л'овете и грантаджиите.

47

Христо Христов

преди 2 месеца

До Хахаха/47 "А Пеевски нещо млъкна, прави ли ви впечатление?! Вече не лае" - и ЗАЩО да се обажда когато другите се карат? Неговото не се губи. Но де про'с'таците да го вденете?

46

МАЙ

преди 2 месеца

ЩЕ НАПРАВИ СГЛОБКА,ЗАЩОТО ПОЧВА РАЗСЛЕДВАНЕ

45

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/42 "... пак тоя ще изберем и тоя път ще има достатъчно гласове че да управлява самостоятелно защото се видя че само ГЕРБ могат" - ПАК ще си изберете Тийвата, но не защото "само ГЕРБ могат", а защото СТЕ про'с'ти!

44

Хахаха

преди 2 месеца

А Пеевски нещо млъкна, прави ли ви впечатление?! Вече не лае.

43

Анонимен

преди 2 месеца

При избори днес ГЕРБ е първа политическа сила с минимум 10% пред втория, който най-вероятно ще е ДПС, така че всякакви ПП-та стават ненужни! Единствения проблем е че до тогава, властта отново ще се върне в руския мyжик Радев, който вече доказа че може да гази Конституцията както на него си му харесва

42

Право на мнение!

преди 2 месеца

Ако няма Ротация, България отива в забвение, застой, излишно харчене на пари за нови избори, които ще доведат до същия резулгат, няма Шенген, няма Еврозона, няма Нищо...няма повишение на заплати...

41

Театър Сълза и Смях

преди 2 месеца

Снимката е показателна!И той не знае, що е жив.......

40

Анонимен

преди 2 месеца

35- Не си прав- пак тоя ще изберем и тоя път ще има достатъчно гласове че да управлява самостоятелно защото се видя че само ГЕРБ могат.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Тази година ще умре.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Обяснено като за вас-ЧИЕ ДЕЛО Е ТУНЕЛА !??? Я ПАК ! Ето това сте вие,Подмянаджиите-приписвате си всичко,което е изгодно за вас ! Как не ви е срам вече!??? Наглост!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Явно ще има тройна коалиция с Д П С. Разписана и подпечатана.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Първо, при самото си създаване ГЕРБ не беше партия на Борисов. Той беше флагмана, но организацията включваше много други хора. Решиха да му дадат цялата власт и сбъркаха. Второ, ГЕРБ трябва най-сетне да се отърве от тая тиква, която дърпа цялата партия надолу. Има лош матрял в ГЕРБ има и добър. Качествените гербаджии е добре да почнат леко по леко да създават условията за изритването на тиквето, че цялата партия вече виси на косъм.

35

Анонимен

преди 2 месеца

До ПП ДБ ИСКАТ 50 % Не е редно да искат 50 %,а ПРОПОРЦИОНАЛНО!- Според изборните (?) резултати! Нека бъдат честни поне един път! Не наядоха се шарлатаните.СТИГА вече!