136

Анонимен

преди 2 месеца

Българина работа, парите не стигат, а кръчмите пълни, без резервация няма място. Българския парадокс.

135

Анонимен

преди 2 месеца

До Работа има, има, но само ако работиш. Ако се носиш като народна песен и гледаш да скатаеш(както 80% от населението)... заслужаваш минималката. На всеки според даденото се връща и заплатата. Така е честно!

134

Анонимен

преди 2 месеца

До Тялото, прав си! Хората се замогнаха и трябва да си кон с капаци за да не го виждаш. Лошото е, че още не са се научили да си плащат. Един по-долу беше написал, че българите се обличат като бедняци. И той е прав. Ако срещнеш българин в чужбина веднага можеш да го познаеш по дрехите. Има още много вода да изтече преди българинът да стане нормален и мислещ човек. Вижда се напредък, но не за всички. Така е честно!

133

Анонимен

преди 2 месеца

До духайте програмисти, всъщност им вдигаме заплатите. В момента за синиър се иска 12К нето на месец. Такива пари злобари като теб не могат дори в кредитна карта да получат. А заплата в такъв размер ще видиш само при хиперинфлация. Така че стой си в дупката и реви колко е несправедлив живота! Животът е справедлив и слага всеки на мястото му. Програмистите пполучават и ще получават огромни заплати :) Защото така е честно! Такива като теб е редно да се научат и те да печелят... ама не вярвам :)

132

До 132

преди 2 месеца

Бедняко злобен, гледай сега. Програмистът може ВСИЧКО. Твоята професия е негово хоби. Ама ти неговата професия не можеш да вършиш. Програмистът е адаптивен, защото е интелектуалец, а ти си функционално неграмотен злобен бачкотещ бачкер. Програмистите си уредихме живота- на близо 40 съм, мисля за пенсия. Пасивният ми доход може и внуците ми да изхрани, защото не съм спал по кръчмите цял живот, като тебе. Та, да ме съкращават, това и чакам, че имам още 20 занимания, които ми носят доход.

131

Тялото

преди 2 месеца

Няма пари, но заведенията са пълни, магазините бележат рекорд след рекорд по продажби във всички ценови категории.Новите коли бележат ръст. Имотите бележат ръст и половината се купуват с пари кеш. Нещо не се връзва че нямат ***.

130

Анонимен

преди 2 месеца

до складов работник - ама в Германия ли имаш предвид?

129

до 128

преди 2 месеца

И кое са менталните проблеми? В Лидл БЕЗ извънредния труд (който го плащат по 2) складов работник взима 3000лв. + 200 ваучери за храна. С малко извънредни смени съм стигал и до 5500!

128

Защо

преди 2 месеца

Българинът УЖ има работа , но и УЖ работи . За това и УЖ му плащат .

127

a

преди 2 месеца

Пак започнаха да валят коментари за складовите работници на по 4 000 заплата. Тук коментират хора с много сериозни ментални проблеми.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До 125, е как да е чувал. Та, те масово отиват на работа колкото да не лежкунят през деня и им плащат точно толкова. То, такива не разбират как се изкарват пари. Няма да разбере и дори да му кажеш, е не заслужава минималката, срещу която врещи. Изобщо мечтата ми е някой да му пълни гушата... а то нищо да не прави. И такива като теб, които си вадят парите честно са му трън в очичките. И Белене ти пожелават по-долу. Не защото ти можеш. А защото ТЕ не могат! Дано се задавят със злобата си!

125

Анонимен

преди 2 месеца

До 125 До 124.....Седиш кръстосал крака, плащаш заплати и бизнеса е песен....глупчо глупчооо спри се .... И Мъск не е толкова успешен колкото ти се изкарваш...какво говоря Мъск е нищожен в сравнение с БгАйтиДрислю

124

До 124

преди 2 месеца

Да си чувал, че хората с няколко бизнеса плащат заплати?! Не си. Защо се държиш като ***?! По мислене и доход си личи, че си такъв, ама все пак... без да съм написал долното ти казвам.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До 118до 117....явно никога не си имал частен бизнес (само един) за да си наясно колко е ангажиращо като време. А ти изброил 10 бизнеса че въртиш . Не забравяй че дененощието има само 24 часа когато си съчиняваш опашатите лъжи г-н ФейкАйти

122

Не

преди 2 месеца

стигат, щото в България не взимаме по 20к евро като в Европата. Това е привилегия само на купените ни "политици".

121

До 121

преди 2 месеца

По това, което прочетох, човекът работи за себе си. И е напълно прав. Мрънкалниците нищоможещи и нищоправещи сте досадни, не преуспелите ИТ-та и интелектуалците!

120

Анонимен

преди 2 месеца

До 118 Айде стига сте се хвалили айтитата! Работете си за чужди компании, вземайте си големите пари и не се месете в заплатите в Бг. Много работите, много бизнеси, много ангажимента, а денонощно сте по форумите и цялото ви време е ангажирано с писане по форумите. Утре може да напишеш, че си кралят на Уелс.

119

Анонимен

преди 2 месеца

До до 117Паралелно сте за Белене.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Последни по доходи в ЕС, първи по смъртност. Това е Бг. Това направиха ГЕРБ/ДПС. Промяната нямат желание да променят нещата. И на тях им се усладиха парите.

117

до 117

преди 2 месеца

Ще ти кажа аз какво работя- външен консултант, Cloud Data. 1200 франка на ден от клиент, а работя за 3 клиента (и преди съм го писал). Айде ще кажеш, че съм в ИТ сектора и печеля добре. Хубаво. Жена ми- графичен дизайнер. Под 15к месечно рядко пада. Паралелно се занимава и с уебсайтове. Паралелно- малък бизнес за ръчно изработени неща и 3 онлайн магазина. Паралелно- малко ресторантче с гурме храна. Паралелно- животновъдство и земеделие. И така :) Има ли желание, има начин. А ти си мрънкач ;)