331

Анонимен

преди 3 месеца

Ааа гледам си си играл да цъкаш оценки назад по глупостите ти. Това няма да ти помогне. Крайна е руска, а фашугите криещи се зад либерастията ще бъдете изтрепани.

330

Божил Божилов

преди 3 месеца

Медведев,РСФР и УСР са републики от СССР,държава,която не може да бъде закрита от трима пияни предатели на банкет в едно ловно стопанство.Стига с това мотане и лигавене вдигнете Славното Червено Знаме на Комунизма и украинските и руски момчета сами ще намерят пътя едни към други

329

Анонимен

преди 3 месеца

300 и кусур коментара казват обратното. Хубаво е че си признаваш.

328

Анонимен

преди 3 месеца

Връщай ги атилчо. Виж как ти насвяткват укропитеците - Россия на авдеевском направлении за неделю взяла под контроль населенные пункты Ласточкино, Северное и Петровское в Донецкой народной республике (ДНР).

327

по тази логика

преди 3 месеца

да си върнем изконните Бълграски земи завзети от московйските дивааашки орди, стига толкова диващийна на нашите исторически Български краища

326

Анонимен

преди 3 месеца

Алкохол ефенди пак се е насвяткал.

325

Error 404

преди 3 месеца

Украйна е една несъществуваща държава.

324

Анонимен

преди 3 месеца

Должность председателя Верховного суда России, вероятнее всего, займет зампред Совбеза РФ Дмитрий Медведев, считает федеральный судья в отставке Сергей Пашин.

323

Анонимен

преди 3 месеца

Да я спират тази война докато е време,защото наистина може да стане това.Всички онези където са в ЕС и ходят да подскачат за още война със сигурност са путинофили,защото не са на фронта и ако се продължи войната със сигурност Русия ще спечели.

322

Анонимен

преди 3 месеца

Тролщините не помагат атичло. Ще влезеш и в затвора и психиатрията. Даже може Медведев да те съди, ако го на назначат за съдия.Тия пещерни похвати щом а равно на б то камилите летят ги знае всеки. Между другото какво стана с връщането на българските земи и алабала хазарите атилчо? Върна ли ги в затвора?

321

Анонимен

преди 3 месеца

А Русия със сигурност е Монголия.

320

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците са най многобройни от всички славяни и си мислят че всички славяни са руснаци! Добре че българите не сме славяни че утре и за нас ше кажат че сме руснаци!

319

Дааа

преди 3 месеца

Абе тия нали не искаха никаква територия.На руснак никога не трабва да се вярва.

318

Анонимен

преди 3 месеца

Ти не можеш нищо да пожелаваш. Не си в състояние да казваш каквото и да е. А едно време какви ги плескаше, помниш ли Атилчо?

317

Анонимен

преди 3 месеца

Пожелавам на путинофилите, той да ги управлява! Отстрани е лесно, но да си мислят за Сибир!

316

Виж се

преди 3 месеца

Похитителят на рейса Блажев - блогър и форумец под псевдонима АтилаАтила дори посрещнал новата година в интернет - последният му постинг за 2008 г. във форума на "24 часа" бил половин час преди полунощ.След забраната, налагана му от ***, се завръщал с други профили, но скоро отново бивал разконспириран заради крайните си тези по теми като национализъм, антикомунизъм, православие и ислям, Балканите.

315

водкаХАЛЮЦИНАЦИИ

преди 3 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !

314

Анонимен

преди 3 месеца

Този защо го показват? Излага Путин, Русия и всичко останало.

313

Волжки българин

преди 3 месеца

Омръзна ни три вековната руска тирания!!! Скоро ще си извоюваме държавата обратно.

312

Анонимен

преди 3 месеца

321 Атила или Мирослав Блажев, ти си психиатрията.