35

Русия

преди 3 месеца

е рядък ***, може да спечели само с лъжи, фалшифи новини, дезинформация, пълни помни и промяна на ценности! Те пускат пълни лъжи, че родители в Украйна убили детето си защото искало да говори на руски! Това са пълни лъжи, монтажи, манипулации,това е за *** хора , страшни измами, не бъдете глупави!

34

до 41

преди 3 месеца

Във всяка "шега" има и частица истина!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Някакви деца от помощно училище ни управляват, а някакви още по-зле, отстрани го отразяват, все едно отразяват игра на жмичка. Тези няма да останат в историята, дори ако няправят ядрена война, защото няма да има кой да ги изучава.

32

До 29 Пютин

преди 3 месеца

Шегобиец!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Русия може да удари България с ракети само ако България започне война срещу Русия в Украйна, или разположи ракетни бази на НАТО. Иначе България не е заплаха за Русия. В първия случай НАТО няма да защити България защото България воюва не като член на НАТО. Във втория случай се пита, дали САЩ ще започнат 3св и да бъдат унищожении, заради някаква си България.

30

До 20

преди 3 месеца

Поздравявам ентусиаста с Контранастъплението! Дерзай друже!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не е необходимо и пропаганда, Русия е *** в който никой не иска да живее!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Аз лично ще почерпя Путин и Шойгу ако издумкат София с една ракета с ядрена бойна глава.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Коя икономика е N-1 в Европа, руската ли? Е ,да ако 1 рубла е 2 стотинки, в рубли руската икономика е първа даже и в света!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Токущо Дойче Веле съобщи за мощни експлозии на Кримския мост!

25

Анонимен

преди 3 месеца

За 7 месеца от пускането на честота 149.200 предалите се украинци използвали я са 50 хиляди

24

Анонимен

преди 3 месеца

Еми, аз казвам, че е добре Русия да удари София масирано в ракети. София отдавна не е България, тук са събрани всички крадци точещи пари от европрограми, външни дългове и бюджет, заедно с всички жълтопаветни хиени по хранителната верига. Ще се спука имотния балон, заедно с него ще фалира и фалшивата банкова система. Плюс жертви като Денков, Борисов, Пеевски, Мравояда и останалите 240 депутата - това ще бъде добър ден за България.

23

Не е баш тъй

преди 3 месеца

До През 2017: Русия не заплаши тогава Турция с война, а Путин само забрани на руски туристически фирми да организират посещения и почивки в Турция. Това се оказа достатъчно за да отиде Ердоган в Москва за да се извинява.

22

ПП Пютин Печели

преди 3 месеца

както никога до сега - Русия - Икономика Номер 1 в Цяла Европа, а Германия - в Рецесия и без Никакво Бъдеще без Съветски Газ от Северен Поток!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Русофил....., брей и родината си мрази заради колхозния тумор, Путин в главата му, майка му блятска!

20

През 2017

преди 3 месеца

Турците свалиха руски боен самолет, след над сто нарушения на границата и като ги предупреждаваха сто пъти, да не го правят повече! Русия скочи, война ще им прави, а и колко им направи? Като се има предвид че Турция е два пъти по милитаризирана държава от Украйна! Е, как щеше да свърши?

19

Анонимен

преди 3 месеца

Какви рундове? Това не е боксов мач, който може да бъде прекъснат от рефера и да извика лекарите да помогнат не единия от боксьорите. Тук имаме напълно безотговорна и поръчкова журналистика, гарнирана от някакви дърти дрогирани/пияни лyмпени-хайлази пишещи коментарите тук, които изобщо нямат интелекта да предвидят бъдещето ако България влезе във война.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Войната е на Русия срещу Украйна, не е на НАТОсрещу Русия! Ако държава от НАТО си позволи да ЗАЩИТИ, Украйна, това не е война на НАТО срещу Русия! Може да го направи Франция, Турция,Полша....така искат! Тук са несъвместими морални категории!

17

888

преди 3 месеца

И аз съм Шпионин на Дарт Вейдър, ве, Силатъ да е с негу, многу харен човечец, тъман 2,5 метръ висок и 150 кила ама хич не носи на Ракийкъ... Туй дет разправят по филмите, че бил многу лошав, хич не е вярну! Тих, кротък, стеснителен и многу възпитън Анунак, той от Нибиру, бе, ако не знайти, та, ей, *** на и аз съм шпионин на Ануниките - добре плащат, безплатнъ медицина, многу банкети праят, абе хич не е лошу. Та, тъй я карам! С уважение, ваш: Бг Евроатлантик!!!

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Турция нали знаете че ако Турция се намеси това е официална война НАТО Русия , а не неофициална както до сега.