68

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 74 Всички диктатури на това се опират - на дебилни завистници.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Денков, освободи министъра на Мвр... заеми поста и разчисти от ченгета които тормозят хората!! Сега е времето за реформи в мвр и спиране на кранчетата на ГЕРБ!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Руските флагове днес в България, нямат нищо общо с любов към Русия ... видимо простичките селяни-неудачници с анцузи, развяващи руски знамена, виждат в това форма на протест срещу нерадостната си съдба. Те не знаят, че чекистите, (чиито наследник е путин), всъщност убиха царя който ни освободи. Не знаят и не се интересуват, те просто търсят виновник за това, че са бедни. За това развяват руските знамена, ... а не защото обичат Русия.

65

краварският посланик

преди 2 месеца

Ние не забравяме! Не забравяме кой раздели България, за да падне под турско робство! Не забравяме кой е предал Търново на османците. Не забравяме кой и какъв е Сюлейман паша, клал българите при Стара Загора. Не забравяме Паси, който ни набута в НАТО и ревеше от радост, че е успял в гнусното си предателство към народа, който го спаси. Ние не забравяме предателите!

64

Анонимен

преди 2 месеца

ПО ЕДНА ТОРБА БОЙ , И НА ВЪЖЕТО !

63

Анонимен

преди 2 месеца

20 артелерийски салюта (?!) на защитен парк, където да се извърши това не е най-добрата идея. Само, че нали трябва да е по-затурлучено, че да бъдат опазени от народната любов "народните избраници". Защо не се качиха на Шипка? Нали се сещате какво щеше да стане, ако физиономията на мишока цъфне там. И изобщо: народът доказа, че никаква рестрикция не може да ограничи патриотизма му, а тези безсрамници, които продължават да се борят срещу националния ни празник, тръгват да се правят на съществени.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Дедо цар що прави там . Срам и позор на националния празник . И плъха .енков довчера роптал против трети март . Що не вееш украйнското знаме . Жалка марионетка и *** .

61

гост

преди 2 месеца

до 63 . Руски знамена ще има винаги въпреки желанието ти . Нали знаеш , че си предател мух -льо . И София ДЖИНДЪРИТЕ ОТ ППДЪБЪ . БЪЛГАРИЯ НЕ ОЗНАЧАВА САМО СОФИЯ .

60

Анонимен

преди 2 месеца

Така по-лесно ще понесат освиркванията!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат работа там!Те предлагаха да се забрани 3-ти март!

58

Бау

преди 2 месеца

Киро ,яде снежни топки,днес щяха да ядат истински.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Освобождаването на София е по значима от тактическа гледна точка.Факт. Защо да се я омаловажи.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Имаше руски знамена в София, патриотично настроени българи бяха поставили руски значена по стълбовете на Цариградско шосе. Но Терзиев изпадна в паника и прати хора да ги свалят. Отделно имаше яйца и боя по билдбордовете с украински знамена.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Беше окуражително, че не видяхме нито едно руско знаме на празненствата в София. Имаше миризливи, селски анцузи с руски знамена в провинцията, но ... какво да очакваш от питекантропи чакащи путин да ги спаси от самите тях.

54

дам...

преди 2 месеца

За Габриел не знам, но този човечец Денков няма и капчица срам! Вчера роптаеше, че национален празник трябвало да бъде 24 май, а днес най-нагло заяви , че било ден за празнуване! Да се маха час по-скоро този химик и да заминава да си гледа sapunite!

53

плъха и жирафа, пазе

преди 2 месеца

ни от жандармерията оскверниха паметника на незнайния войн с присъствието си. Господ да ги прати в 9-я кръг на Данте-къето им е заслуженото място

52

Киро Канадеца

преди 2 месеца

Къде е Кирчо, търсят го да го бият. Актуална реплика и днес.СРАМ, СРАМ е пак СРАМ. Плъховете се изпокриха.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не бяхте на Шипка Мишки???

50

Анонимен

преди 2 месеца

Ама тези какво правят там, нали ТЕ не искаха 3 март за Национален празник. Лицемери дол ни!!! Про даж ници, ще продадат и Родина, и майка си и баща си, според конюктурата.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Габриела, и тя ли е патриотка след като година наред живееше във Франция? А се върна само да ни сложи юлара на врата.