69

Анонимен

преди 3 месеца

Що за човешко същество трябва да си,за да се радваш на подобно зверство.Руснаците и русофилите не са хора,а пещерни диваци.Освен смърт,разрушения и страдания с нищо не са допринесли за човечеството.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Кога са президентските избори в Украйна? За един приятел питам.

67

Много е разтревожен

преди 3 месеца

сега Зеления гном, обаче Порошенко като обяви началото на гражданската война с думите: За нас ще има работа, те ще са безработни. Нашите пенсионери ще получават пенсии, техните не. Нашите деца ще са по детските градини. Техните ще гният в бомбоубежищта. Така ще спечелим тзи война. ПО ОНОВА ВРЕМЕ КАТО ЧУХА ТЕЗИ ДУМИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА, НЯКОЙ РАЗТРЕВОЖИ ЛИ СЕ??? ЗЕЛЕНСКИ РАЗТРЕВОЖИ ЛИ СЕ?

66

Анонимен

преди 3 месеца

Интередно с какви очи колективния запад ще кани един неизбран президент и ще го кичи със званието първи демократ, който спасява света от Русия. Ето Путин си провежда избори. Яма те нямало за са демократични. Кой го твърди, вие ли?

65

То и войната можеше

преди 3 месеца

да предотвратят. Ама, касапите в Киев не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари. Сега е късно либе за китка

64

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен "... проведи избори да разбереш колко си обичан, страхливецо долен." - Април месец Зеленски ще е нелигитимен като президент.

63

Христо Христов

преди 3 месеца

На фона на увеличени доставки на западно оръжие през Одеса е нормално да има и повече удари в одеса. Въпросът е дали е руски дрон или украинско ПВО както в 95% от случаите до сега.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Зелевж чудомище, не се прави на извънземен-проведи избори да разбереш колко си обичан, страхливецо долен.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Зеления просяк не спря да проси и да реве като вдовица за муй.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не може да се предотврати, всичко е предопределено да се случи. Ние сме само зрителите на зловещи събития. Гладиаторски битки до смърт. Може да се предпазим само при световно правителство чиято единствена цел е да обезпечи мир и отворени граници.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжливото артисче.Дали е руски дрон тоя път или пак укро ПВО? Кой знае.

58

Анонимен

преди 3 месеца

На калпаво ПВО дроновете са му виновни.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Фашагата скоро ще бъде обесен на Майдана от своите хора.

56

Реалист

преди 3 месеца

Трагедията на Одеса започна 2014 година.Явно Зеленски е забравил.Ако беше политик а не кукла на конци тази СВО нямаше да се случи.Предаде народа си за лична изгода и сега се чуди накъде да тръгне.Истината е,че трябва мъжки да постъпи да вдигне телефона и да се обади на Владимир ,защото и в следвашото хилядолетие съседа на изток ще е същия а не задокеанската ***.

55

Баце

преди 3 месеца

Колко удобно и навреме . Дрона украински ли е бил.

54

slayer

преди 3 месеца

Zelensky=Antichrist

53

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми е интересно: какъв % от българите все още РЕАЛНО подкрепят Украйна? Аз не съм русофил, но не мога да понасям украинците - нахални, надменни, наагли, мързеливи, смятащи, че всички са им длъжни.

52

Хххх

преди 3 месеца

Айде бе...един дрон унищожил цял блок....яяяя нарко признай че сте некадърни и противовъздушната Ви ракета падна пак върху блок...абе вземете им турете на тия ракети самоунищожение кога пропуснат целта....аме откъде толкова акъл..

51

Анонимен

преди 3 месеца

От заглавието помислих, че става дума за трагедията в профсъюзния им дом, но и сегашното е трагедия.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Автора на статията може да я доразвие, като спомене например имената на двамата българи изгорени живи в Одеса от милите укро-фашисти. Може също да попита защо помагаме на държава, която гори сънародниците ни и не проведе разследване по случая, а един от участниците в този терор след това е назначен на висок пост в милата на нашите дупе давци Украйна. Биха могли и да обърнат внимание на алеята с повече от 100 деца убити преди да започне военната операция в Украйна, но това само ако е обективен.