11

Анонимен

преди 6 месеца

Шолц е типичния евроатлантик, кълнe се в едно а прави други..

10

ТОВА Е ТРИК

преди 6 месеца

Понеже няма как да го разсекретят и не искат да го държат секретно - след като изтече в медиите се смята вече за несекретно и могат официално да пратят ракети без нужда от секретност. Няма случайности. Иначе ще трябваше да правят секретни операции. Вече всички знаят, няма какво да крием - пращайте ракетите.

9

Анонимен

преди 6 месеца

вече не са секретни материали. чухме... нацистите от Германия искат да дадат ракети на киевските нацисти за да бутнат моста до Крим. май съвсем скоро всички рязко ще започнат да ядат ...вече от големите шамари!!! :D

8

ГРЕШКА

преди 6 месеца

Наполеон е БИЛ в Москва (опожарена). И след това се е оттеглил.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Деликатно Руснаците размахаха пръст на Германия да внимава. Ако плъха Шолц не е разбрал намека, да погледне историята, пуснаците са били в Берлин, но нито Хитлер нито Наполеон са били в Москва... Ливадата през Бундестаг-а е била картофена нива, много бързо ще се превърне пак в таква.

6

Интересно...

преди 6 месеца

...дали ще разследват така, както разследваха теча след взривяването на Северните потоци или още по-сериозно разследване ще падне?

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ще стигне до, вурстче-руска наденичка....

4

Анонимен

преди 6 месеца

Военни си говорят за ракети, ок. Ами защо клюкарствата за съюзниците си - кое имали, кое нямали....Мъжко ли е това? Да не са на опашка на женския пазар,Мммм?!!!.на земята, във въздуха, а /у.....Кости няма, касти троши - що е то?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Подслушват през мозъка на някой служител!Цяла Европа е гръмнала без да знаят!

2

.

преди 6 месеца

Сериозен е въпросът, много ясно. Всеки знае, че само съюзниците имат право да ги подслушват. Питайте Меркелица.

1

Цирк

преди 6 месеца

Аха разследва теча а не агресията срещу Русия?!