62

Анонимен

преди 2 месеца

Така правят истинските руснаци - убиват цивилни по домовете им. А ако могат да се доберат до тях - първо ги изнасилват. Нищо ново, диваци бяха диавци си остават.

61

Анонимен

преди 2 месеца

ВСУ продължава успешно да демилитаризира Могучая

60

А коя е била целта

преди 2 месеца

Очевидно военен обект, но дронът са го гърмяли пак с калача и е паднал върху жилищна сграда

59

Деля мозък с Кирчо

преди 2 месеца

ППДБеец съм. Всички ние си делим един мозък. Кой по-голямо парче, кой по-малко. Общият когнитивен ресурс ни е скъп. Затова когато говори Гаргамел, Кирил Петков заеква. Мозъкът е претоварен.

58

Public enemies

преди 2 месеца

Разтуриха българската промишленост, внасят се б оклуци от средна и западна Европа без мита , упорито от 9 милиона върви към 5 милиона и е абсолютен пример за успешен европейски модел на развитие.

57

до Виц

преди 2 месеца

Накрая си пообъркал вица. А той гласи така - с два пистолета срещу пет ГОРЯЩИ украински танка!!! За някой по *** виц се обърни към амбасадата но Козяк, те са им специалитет

56

Анонимен

преди 2 месеца

Сега разбирам турското политическо решение , да разреши българското ,,съединение" , и да се осъществи на практика българската държава на Балканите.Турция е подкрепяла България в създаването на Българската държава по две причини.Ефнаъс е да отблъсне по на далеч русофилските мераци за Босфора.И другата е очевидна.Да не падат ,,случайно " отклонили се руски ракети в инстанбулските квартали.

55

До Мъка

преди 2 месеца

Те искаха в ЕС и НАТО и да се развиват>>>> Като нас ли да се развиват? България е най добрия пример колко мноооого се развива една държава в Нато и ЕС ;))

54

Анонимен

преди 2 месеца

Поредните унищожени фашисти.Работайте ребята скоро Одеса ще бъде освободена

53

Public enemies

преди 2 месеца

Войната Украйна-Русия бе неизбежна, американците щяха рано или късно да я предизвикат и вече щеше да е много опасно с американски оръжия в тази страта за цяла източна Европа. Приходи от наркотици, проституция - невероятен европейски съвременен модел за развитие.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Руския екстремизъм въведе нови норми по строежа на пограничните международни правила...,,Буферна зона"..Бе все още да е гласували за одобрение в съвета на ООН., Русия демонстрира ракетен удар и ,,буферна погранична зона".Жителите и не са били предупредени за по добра достоверност .Така изглежда новия русофилски проект.Свят с две граници.

51

До 51

преди 2 месеца

Няма нужда да знаеш какво е това Ай Кю, колкото по малко знаеш, толкова по квалифициран си да разпространяваш маллоумната пропаганда на американския ти работодател ;)

50

От Русия

преди 2 месеца

Идва само кал и мизерия. Добре че се отървахме от тия нештасници. Все още има руско влияние из България, но за щастие се топи бързо!

49

О спомняте ли си

преди 2 месеца

Госпожо. Един лозунг/слоган по новому/ - Смърт на фашизма, свобода на народа. Няма съдии, прокурори и други корумета.

48

Мъка

преди 2 месеца

До Public enemies 39 Нужна е промяна в Украйна. Така е. Те искаха в ЕС и НАТО и да се развиват.Путин реши да ги промени по руски и го загази яко.Рано или късно Украйна ще влезе в цивилизацията , а руснаците ще си останат същите п-ри-***-ти.За 100 години не дадоха нищо за развитието на човечеството.Само заплахи , оръжие и войни са им в главите.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Кво и туй Ай Кю, ва? Автомат Калашникув ли? Твойту IQ 10!

46

Колективния Запад

преди 2 месеца

Се нарича така, защото колективно делят един мозък! Този на дементния старец Байдън!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Руското ,,освобождение" ...що значи....Ракети С 300 в руските въоръжени сили , се превръща от ракети за отбрана в ракети за нападение.Как се случва това?...С техническа поправка?...Не..С една заповед от новия главнокомандващ руските въоръжени сили.Другарят Путин.

44

Евгений

преди 2 месеца

Някой решил и. НатЪртил в заглавието . С руски . И станало бесмисловица.

43

До 41

преди 2 месеца

Знам че не е лесно да намериш работа и социална среда с Ай Кю 30, но ето ти добре се справяш във фабриката за тролллове ва ППДБ и финансираните от тях НПОта! Делиш един мозък с Кирил Петков!