168

Слава на братска Рус

преди 2 месеца

Слава на братска Русия!

167

Анонимен

преди 2 месеца

У нас има много качествени джуджета.

166

Фют

преди 2 месеца

До 180 обаче. А ти, гн***до руска, би ли казала, от кой български филм е любимата ти музика, /като путинолизец, едва ли има нещо българско в теб/, че да те изпратим и да се освободим от присъствието ти в България.

165

Обаче

преди 2 месеца

До до Обаче-И аз харесвам американски, френски, английски, турски и всякакви други филми. Но любимите ми филми и актьори са български. Номер едно за мен не е нито руски, нито американски филм, а български! Толкова по въпроса.

164

СлаваМИ-6иСереуто

преди 2 месеца

До Анонимен 172Господарите му от МИ-6 го терминираха, защото знаят, че който Безродник продаде Родината си за тридесете сребърнока, може без да се замисля да продаде някой ден и господаря си дори и за по-малко сребърника.Такава е съдбата на всеки Безродник.

163

Обаче

преди 2 месеца

Е много интересно, че Навални е бил погребан под звуците на "Терминатор-2", любимият му филм. Тоест Навални няма любим руски филм, а любим американски. Което е доста показателно и многозначително!

162

Не нам тия

преди 2 месеца

Не плачи, Ристе Грозев ще те утешава както до сега и няма да скучаеш в скута му.

161

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости на търкалета ,ако веселата вдовичка е искала щеше да отиде ... никои с пръст не би посмял да я барне ,защото това би бил огромен гаф на всяка една власт .Истината е че дамата е празнувала че се е сдобила с парите от фонда на Навални няма ги вече изпрани са ,а и си има любовник ,още по готиното е че долята на неутешима вдивица и носи неминуеми доходи от западните служби

160

Фют

преди 2 месеца

До 164 и всички руzки мишки. Навалная няма как да присъства лично на опелото на съпруга си, защото ще бъде следващата от семейството, загинала при "неизяснени" обстоятелства. Навални дори и от одвъдното ще сее ужас на всички путин***фили.

159

Анонимен

преди 2 месеца

Йоланда Анaльная ще се върне пак при тъпkaчa си Чичваркин. Не я мислете, пък и ще я нагушат здраво от ЦРУ и MI6. Но тогава Йоланда ще трябва да се напъне малко, не само екипът от лакеи да върши всичко. И ако много си вири носа може да си изяде онези 9 грама олово. Или 27 грама, защото по учебник се пускат два куршума в торса и един контролен в главата.

158

Анонимен

преди 2 месеца

"Навални смяташе, че "Терминатор 2" е най-добрият филм в целия свят" - Хахахахахахахахахахх!!! Такъв цирк, такъв криндж, такова низко театро скоро не бях гледал! Хахахахахахахахах!!!

157

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия е ужасна диктатура.

156

Анонимен

преди 2 месеца

Фашистите това правят.

155

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Бъди силна, Юлия! Всички те подкрепяме! Съболезнования!

154

Анонимен

преди 2 месеца

Замина един финансов измамник , пионка на конци на чужди интереси . Явно и жена му иска някой да и плаща , уста голяма и молове с бутици в Западна Европа бол .

153

Анонимен

преди 2 месеца

Тая е народна актриса )това украинки и рускини все артисти ,запари всичко правят (

152

Анонимен

преди 2 месеца

Екипът на Навални организира прякото излъчване на погребението! А къде е диктатурата? Защо им позволява? Това да не е Америка или България???Нещо не ми се връзва... Освен това не е осъден за политическа дейност, каквато всъщност не развива, а просто плюе срещу Путин. И кой му е позволил да ползва интернет в затвора и да говори безпроблемно с най-страшния враг на Путин-Хр. Грозев? Ама кат съм п.рост...

151

Анонимен

преди 2 месеца

По кадрите се вижда, че хилядите на погребението са колкото феновете на Славия. Много са за един финансов измамник...

150

Анонимен

преди 2 месеца

Защо Навалная я нямаше на погребението?!?

149

Анонимен

преди 2 месеца

Този си замина. ЦРУ и МИ6 го направиха герой. Търси се друг. Кой ще бъде следващия? Кокото до госпожата, Хр. Грозев ще я обгрижва, докат не последва съдбата на Джулиан Асандж. Нали все тайни разкрива...