222

И при нас е така!

преди 6 месеца

Българите бягат без мобилизация и без руски войски! Даже и по бързо от украинците, защото отлитат от терминалите! Защо ли?

221

Лъжеш, троле :)

преди 6 месеца

познавам украинци много всички с радост отиват да защитават родината си - и откъде ги познаваш тия украинци??? Тия с джиповете в българските хотели ли познаваш, дето карат с 200 км в час обратно към Украйна да *** в месомелачката на фронта??? Или познаваш тия, които вече са там и се бият в обкръжение в калните окопи без храна и без мобилни телефони??? КАЖИ КОГО ПОЗНАВАШ И КЪДЕ ТОЧНО СЕ ЗАПОЗНАХТЕ, че ми е интересно :) Сериозно те питам! Отговори ми, ако можеш :)

220

Възмутен европеец

преди 6 месеца

Тагаренко да поведе тези с жълтосините знамена в профилите .

219

УКРАИНЦИТЕ БЯГАТ

преди 6 месеца

Бягат от мобилизация (който има пари и връзки), бягат от фронта, бягат от държавата (който има големи пари)... Днес избягаха от Украйна двама балетисти от операта в Лвов, единият заедно със съпругата си, а също така и един граничар от Западна Украйна, като им казаха, че ги пращат за пушечно месо и веднага скокна през границата при братушките. ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ КРИЕ, независимо че западните медии не пишат за това

218

хаайде пак рашистка

преди 6 месеца

пак рашистка пропаганда абе не ви ли омръзна, познавам украинци много всички с радост отиват да защитават родината си, много се връщат от чужбина и са с друго гражданство и паак отиват да за щитават земята си, никой не се оплаква и не бяга, това са пълни глупости които пишете

217

Като на избори в БГ

преди 6 месеца

Не мога да кажа защо това е така, но е факт, че взимат хора от селата. . . . . Да си импортират мигранти от Запад те и без това са се наточили на немкините. Това ще намали малко налягането върху управляващите в Германия, а може и малко да пуснат и за България защото като гледам парламента много мъже не останаха!

216

Това беше целта

преди 6 месеца

Това беше целта на Запада, да обезлюди православна славянска Украйна, да открадне земите и да ги засели с африканци. Украинците май вече започват да се усещат.

215

Анонимен

преди 6 месеца

При нас е така и без война...

214

Анонимен

преди 6 месеца

Как така, нали загубите бяха 31 000?

213

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм изненадан че чак сега се допуска такъв репортаж, статия и то в западна медия като ARD немска медия.Четете горе как свободно се пише че има страх в хората да говорят руски или че се пише как същите хор аги естрах да кажат че държавата може да ги арестува че не хвалят Украйна и решенията на Зеленски. След толкова парички и оръжия хвърлени на вятъра пълен провал се задава един медиен ураган -падението на измисления от САЩ Володимир Зеленски. Досега само хвалби ,такава статия.Решено е ще го свалят .

212

Анонимен

преди 6 месеца

Ми толкова безработни украински бежанци се шлаят с лъскавите си возила из Европа да си ги прибира Земенски полека лека .

211

Анонимен

преди 6 месеца

Под други статии има един укро тpoл,който пише с копи и пейст,че първи били изгоряли "проруските" в танковете,които пуснали срещу Путин и същото щяло да стане с "копейките".Помните ли как заваряваха капаците на укрите,за да не избягат от танка?Ето затова вече няма мъже там.А тези казват "копейки" на всички,които не искат война.Не са нормални!

210

Реалист

преди 6 месеца

Нали украинското джудже каза че дали само 31000 жертви!?

209

Анонимен

преди 6 месеца

как върви контра настъплението? За един приятел питам...

208

Анонимен

преди 6 месеца

В Украйна нямало вече мъже мераклии,а пък в нашият парламент е бъкано от такива,предлагам още тая седмица да ги натоварваме и да ги пращаме на фронта,за полза*роду*за ползу Зеля!

207

Анонимен

преди 6 месеца

ТАМ НЕОСТАНАХА АМА ТУКА Е ПЪЛНО СВЕТИ ВЛАС ,СЛЪНЧЕВ БРЯГ , НЕСЕБЪР , ПОМОРИЕ ,БУРГАС , ВАРНА НАВСКЯКЪДЕ СМРЪДЛИВИТЕ ХОХЛИ! НАЛИ СКАЧАХА ПО МАЙДА И ВИКАХА КОЙ НЕ СКАЧА Е НЕЗНАМ КЪВ ??? АЙДЕ СЕГА ДА СКАЧАТ НА ФРОНТА ДА ГИ ВИДИМ ДА СПАСЯВАТ БАЙДЪН И ВЛОЖЕНИЯТА НА САЩ В УС-РАЙНА

206

Анонимен

преди 6 месеца

Людей немае, пане Зеленський! Що ми будемо робити? Зрада? Опять?

205

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 215 НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ Е! ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ МОГИЛИЗИРАНИ В ОБЩИ МОГИЛИ

204

Анонимен

преди 6 месеца

Зельо,пардон Зеленски да не се пинтили,ами да почва да раздава бело на всеки който пожелае,па току виж намерил мераклии за фронта!

203

Анонимен

преди 6 месеца

Можете ли да си представите, като свърши войната, в която Украйна със сигурност ще загуби и насила мобилизираните се върнат в къщи с трофейни оръжия. Какво ще започне да се случва с тези, отговорни за мобилизирането им...