13

Грозен тумор

преди 3 месеца

До Красив ТунелЗнаеш ли от кога е построен тунела? А? Не го пуснаха заради некачествени геоложки проучвания и свлачище след него. Май "честните и поЧетените" още не могат да ги намерят 8 милиарди, дето ГЕРБ са крадяли. Оказа се, че"лошата практика"с раздаването на милиони в края на годината продължава. При Бойко поне се правеше публично от джипката и се знаеше за какво са дадени. А сега за по-голямата част не се знае. Комитова го каза. Ако са правени с търгове лотовете. По 5 години на лот!!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Смятай тоя тунел колко добре е направен, щом хората си правят труда да спират и да го снимат. Видими резултати - когато Бойко е далеч от строежа на пътища.

11

Аз

преди 3 месеца

До ППДБ - Как изглежда магистралата до Ловеч-Плевен?..... Нали спряхте едни 700 милиона от този проект....... Сега същотото това строителство ще струва 1,3 МЛРД....... Инфлация???? Вероятно.... Само с разликата можехте да направите всичките тОнели в България да изглеждат така

10

:)

преди 3 месеца

Защото хората се радват на хубавото :) Но не трябва всеки да си прави клипче, а бацевите мис'ирки - филм трябваше да направят и да го излъчат. Но медиите техни и по цял ден гледаме баце и дебелян, вместо държавната лаборатория на Капитан Андреево и тунела "Железница".

9

Аз

преди 3 месеца

До ВРЕМЕ Е ДА РЕШИМ - искаме ли държавата да бъде подарена или не

8

мдаааа

преди 3 месеца

за някой селфар поредното селфи в тунела може да е последно . сбъркан народ !

7

хубав тонел

преди 3 месеца

Не е строен от ГЕРБ и вижте колко е хубав.

6

ВРЕМЕ Е ДА РЕШИМ

преди 3 месеца

Такива тунели ли искаме или искаме Бойко Борисов да се върне и да краде половината пари от всичко, което "строи"

5

ППДБ

преди 3 месеца

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ТУНЕЛ, НА КОЙТО БОРИСОВ НЕ МУ Е ОТКРАДНАЛ ПОЛОВИНАТА ОТ ИНВЕСТИЦИЯТА - СВЕТИ, ИМА ВЕНТИЛАТОРИ И ОБОЗНАЧЕНИЯ + Всички екстри.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Супер, от целата работа преместиха тапата в тунела. За 500метра не можаха да отделят трафика за БанскоЛеСи от тоя за Кулата. Летото ще чекаме в тунела на сенка и смрад. Браво на всички тиквеници у прламенто.

3

Асфалт Паша

преди 3 месеца

Това ако беше строено от ГЕРБ, вече щеше да е за ремонт.

2

Красив Тунел

преди 3 месеца

Денков го построи. Денков е пътестроителя на републиката. Бойко щеше да открадне половината пари и тунела нямаше да има лампи. БРАВО ДЕНКОВ! БРАВО!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Е как да не си направиш клипче или селфи. ТУНЕЛ В БЪЛГАРИЯ НА КОЙТО ВСИЧКО МУ РАБОТИ ! Това нещо никога не е виждано или чувано.