69

КОПЕЙКИН ДА КАЖЕ:

преди 3 месеца

....От кои "посредници" получи пари---ЗА ДА СИ ПОСТРОИ ТОЯ ПАЛАТ...ХАХАХА....

68

Надежда

преди 3 месеца

От къде изпълзя този?

67

АЙДЕ, КОРНИ ДА КАЖЕ.

преди 3 месеца

....КОИ И БЕХА ПОСРЕДНИЦИТЕ ПРИ ПРОДАЖБИТЕ НА ОРЪЖИЯ, ЗА УКРАЙНА....И КОЛКО ПАРИ ГУШНА ОТ ТЯХ.....ХАХАХАААА!!!!!!!!

66

Чудесно

преди 3 месеца

БСП и Възраждане са основните доставчици на оръжие в Украйна!

65

555

преди 3 месеца

Хайде , нашите елитници да се стягат за пандела ! Кеф

64

Анонимен

преди 3 месеца

Дадохме си оръжието срещу 50 % компенсации :))) Дадохме им пари, подслон. Сега може и да ни осъди украински съд и да плащаме отделно неустойки. И повярвайте ако ни осъди ще плащаме :))) ..нямаме думата, друг решава

63

До Ай сиктир бе!

преди 3 месеца

"Кога горе-доле се очаква да ни въведат десятък?" - - - Какъв десятък, бе човече?! Колко е то 10%? Само турците са били тъй благи. Сегашните ни поробители не са. Най-малко петдесятък и то - само за метрополията ФАЩ, останалите 40 - за уSрайна, а десятъкът - на нас, ако остане след като се накрадат нагльорите от МС и НС.

62

До Никой

преди 3 месеца

Вярно си Никой. И да, на Украйна не трябва да се помага. Вашата "помощ" костваше вече две години и нещо война с многобройни невинни жертви и разрушения. Желая на всеки радетел на войната и помощи за продължаването й същото в неговото семейство. Аман от продажни тRолове!И да - всички козяци сте за народен съд.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Б.си и падението! Чуждата нагла държава да ни "разследва" и да ни търси сметка за това какво правим със собственото си оръжие! По нис/зко не сме падали дори при турското робство.

60

гост

преди 3 месеца

До Анонимен 56.честно да ти отговоря, напълно се доверявам, то ще е странно за нас ако не е имало комисионна особено за хора от БСП..., тия изнесоха с куфари де що имаше пари в касите на заводите

59

Руя

преди 3 месеца

Тоя Грозев докога ще му се позволява да пише.Тоя е национален предател.

58

Никой

преди 3 месеца

Написах отчаян коментар под 44. Четейки следващите писания до 58 включително съм вече оптимист.Забелязвам, че стила и съдържанието е сходно, следователно са написани от един или няколко платени списувача. Внушението е едно и също - на Украйна не трябва да се помага. Има и още по-фрапантни неща. Заплахи с Народен съд. Или отявлено фашистки призиви да се избият всички Украинци. Всичко това е проява на ниска култура, слаб интелект, партизанщина. Моля *** да си свършат работата.

57

Големия памперс

преди 3 месеца

Това е много интересно - крадецът вика дръжте крадеца!!! Чудя се, кога войничетата от украинската армия ще обърнат пушките срещу клоуна Зеля и корумпираната му банда. Само с пушки не се воюва, ама то другото подарено на Украина оръжие, са го продали в Африка и арабските страни.

56

Бай Чеп

преди 3 месеца

Или както е казал народът: "Храни куче да те лае".Да продължаваме все така, докато започне и да хапе!!!

55

асдаа

преди 3 месеца

Христо Грозев е престъпник и трябва да бъде издирен с червена бюлетина, докаран в България и осъден за престъпления против държавата. Трудно се намира по-голям б-окл..ук от тоя.

54

Анонимен

преди 3 месеца

И как така вярвате само на думите на един "журналист" ,след като всички други засегнати не са коментирали ,не са потвърдили думите му ?

53

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата в която хората плащат 10000 евро рушвет на военните, за да не отидат на фронта да я бранят, ни разследва за корупция с помоща която и изпращамме за да се отбранява??!!??

52

ВМЗ СОПОТ

преди 3 месеца

ПРЕМИНАВА НА 3-СМЕННА РАБОТА

51

Анонимен

преди 3 месеца

Прекратяване на всякакви доставки за Украйна! Само така ще се пресече корупцията!

50

Шопендар

преди 3 месеца

То е ясно че много хоеа ще се облажат от военните доставки за украйна,затова и нашите управници са толкова настоятвелни да продължат доставките.но къде е разузнаването,което лови руските шпиони,да закове и нашите мафиоти