38

Анонимен

преди 2 месеца

До Хунка...няма да целуваш другаря Брежнев силно и страстно в устата ама веднага те обявяват за русофоб- и сега е така- другари целувайте Путин в устата иначе ще ви обвини че сте го унижили и пристига да ви натифицира.

37

То пък

преди 2 месеца

Гешев даже не е и семеен.Живее на семейни начала с танцьорка на пилон.Негова си работа,но да не се прави на моралист.

36

Анонимен

преди 2 месеца

На много от руските паметници в България войниците се целуват уста в уста...там може,ама видиш ли другото било еврогейско,пък онова не е.

35

В германията

преди 2 месеца

По спирките висят светещи реклами с двама прегърнати пеераси, единият бърка с два пръста в копчелъка на другия, а отдолу надпис: "Сложи ли си презерватива?"Скоро някой дописа: "Не бой се, няма да забременее!"

34

Анонимен

преди 2 месеца

Слабо ме интересува. В пъти по-добре подобни индивиди като на билборда, откоклото дебелак бачкотещ бачкер "патриархален" глава на семейство от канарче в клетка цоцолана, слугуваща пред печката и бъдещи берачи на малини в ЕС деца. Толкоз по темата.

33

А Гешев

преди 2 месеца

Не се ли възмути от "любовната" прегръдка на Сарафов и Пепи Еврото?

32

Хунка

преди 2 месеца

Друго си е да гледаш как двама дядовци се целуват в устата в централната новинарска емисия - другаря Брежнев и другаря Живков, а на Берлинската стена има един друг голям билборд, където главни герои са Горбачов и Хонекер.

31

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС, МЕС , колективния запад приключи . По добре България сама и независима , отколкото с такива западни ценности

30

До Коее завъзмощение

преди 2 месеца

негамотните хора, които пробутват чужди "ценности". че каскета не е света вода ненапита е вярно, което не пречи да е прав за това-онова, което казва.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Какво рекламира тази западняшка реклама, освен боя на камбанки едни в други?

28

Анонимен

преди 2 месеца

Гешееев, Гешееев..съвсем си изперкал!

27

Супер страшен

преди 2 месеца

Билборд ! Анатема ! Двама мъже на канапе се спеят и единия е сложил ръка през рамото на другия. Най бруталното навиране на Евро.гей.ски ценности . В развитите страни като Русия за това отиваш в затвора . Там е позволено единствено "брежневска целувка " уста в уста

26

Анонимен

преди 2 месеца

аз съм геь и се гордея с това! келешев да го е яд, друго не може :)))

25

Анонимен

преди 2 месеца

Мчи може да са братя от едно семейство бе,що пък решихте,че са обратни ???

24

българина

преди 2 месеца

по логиката на предходния, нека се рекламират и педофили, зоофили, некрофили и русофили, за да се види, ще има и такива хора! и убийци, защо не са на плаката със сатъра, за да се види и тяхната гледна точка!

23

Селянин

преди 2 месеца

Тъй като не съм от голямото село София съм много любопитен кметът Терзиев освен че рекламира гей браковете дали се е сетил да украси голямото село по случай наближаващият Национален празник 3 март? Дали ще има тържествено честване на празника в НДК или ще се правим на ни лук яли ни лук мирисали.По някои места хората правят въстановки на празника с посрещане на руските братя освободителки на кон та си мисля ще направи ли Терзиев пообна възстановка? Или от Козяк 16 не дават.

22

Христо Христов

преди 2 месеца

Спонсорирано от ЕС

21

Анонимен

преди 2 месеца

а за неговите престъпление що нема закони :)))

20

Когато някой

преди 2 месеца

"Моралист" тръгне да плюе гейовете ( най беззащитните хора) пък ми възхвалява диктатори,убийци и пропаднали бивши империи не знам какво да кажа

19

Анонимен

преди 2 месеца

В България не преследваме такива хора, докато не започнат с агресивната си реклама като този болборд, паради и т.н.