40

Анонимен

преди 2 месеца

До 41Горкият Запад! Така и не разбра защо всички го мразят)))Това, че Кремълската пропаганда набива в главите на руснаците и русофилите, че уж цял свят мрази Запада не значи, че е истина.Истината е, че за останалият Запада е пример за подражание.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Стига пропаганда! Русия е в изолация и световната общност е твърдо зад Украйна! Дали? Днес поредният укро-десант на елитни части през днепър е филмиран с куршуми и камери за спомен. 4 лодки, 20 мъртви командоса, 1 ранен-пленен, да разказва как Русия уж губи войната уж в изолация.

38

До Интересно завъртя

преди 2 месеца

Пропуснал си няколко държави като Индия,СА и ОАЕ, ако говорим геогравски за изтока. Ако говорим въобще за БРИКС, те съставляват 46% от световното население, в сравнение с изразитела на запада - Г7, които съставляват едва 10%. Та кои викаш са повече!?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Кои са тия останали бе, потна лелко. С.Корея, Еритрея, Беларус и Русия ли? Мнооо си зле бе, трътло

36

Ха-ха

преди 2 месеца

Горкият Запад! Така и не разбра защо всички го мразят. А определено има защо.

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Чест за теб ,коментарист 38! Добър и навременен коментар!

34

Интересно завъртяно

преди 2 месеца

Заглавието ви е доста интересно завъртяно - Западът (който се състои от поне 20-30 различни държави), едничкия клет той Запад, срещу ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ (Русия, Китай, Иран, Северна Корея и Ботсвана) - изкарали сте повечето, че са един на брой, а по-малката бройка сте я изкарали многобройна. Това вече е класическа пропаганда.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Общ знаменател за всяка криза - Краваристан!

32

до 30 и 29

преди 2 месеца

путин е един нещастниик който се мисли за велик, велик лузер, същите сте и вие които го харесвате

31

Анонимен

преди 2 месеца

Имат външни тоалетни , защото на Север канализацията замръзва.. Баня тоалетна всичко е извън къщата .. Така във всички села в Русия.

30

нормално

преди 2 месеца

аз съм бил в африка на конференций почти нямаше бели хора и какво да им кажа че са расисти и нацисти ли, просто това е положението

29

Ицо Хазара

преди 2 месеца

Слава на Путин, че надхитри Ротшилд, Берл Лазар и олигарсите му в Русия! Русия е свободна от чифутския псевдо-либерализъм тип "Немцов" и глобалисти!

28

Анонимен

преди 2 месеца

Някой взе да се осъзнава, че западът не е светът.

27

Ицо Хазара

преди 2 месеца

Веселинъ, ашкеназкия Исра Ел е плод на рептила Ротшилд, чиито банкстерски банди са Западните централни банки, начело с ФЕД. Това са ХАЗАРИ, начело с украинската кабална секта ХАБАД. Кой кого да "разгромява", бе объркано мОмче? хихи

26

Soli Invictus

преди 2 месеца

О, Непобедимо Слънце Хелиогабало Кокорчо, само ти можеш да обединиш Изтока и Запада във една световна империя на Слънцето! Поклонете се всички на императора на Слънцето Кокорчо, за да не се избиете едни-други във световната война!

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Между другото БСП и шефът му Бойко Борисов си вкараха гол от няколко тъча едновременно с хода "православният " турчин Пеевски да бъде в съзаклятничество с друг един "православен" турчин какъвто е госпожа К.К. от "Възраждане". Гол еврейски купон. Интересното е,че и на еврейската коза Нинова започна да й се качва стремглаво из козите пътеки на ромите от "Чавдар",а досега пазеше яка демократична талия. Моля се господин Нетаняху да екстерминират евреите в България час по-скоро. Вече не се трае .

24

До 5

преди 2 месеца

До Анонимен"Ако преди сме мечтали за Америка , сега можем подробно да я разгледаме и после разбира се да разгледаме и Русия , вече всеки да си прецени , къде е по красиво , по уредено ,по чисто , по асфалтирано , къде има бедомни , къде наркомани ." Ами хубаво е да го направим, ама съвесем обективно. Къде съществува понятие "аварийное жилье", в което живее около 30% от населението? Къде 40% от населението имат САМО външни тоалетни? Къде алкохолизмът е национален спорт?

23

Анонимен

преди 2 месеца

Русофили, русофоби ако си мислите че някой ще надделееи ,ще спечели няма да сте вие всички губим.При този конфликт губим, при глобален всички губят.Никой не печели от война.Но ако войната стигне до вас, няма да е като по телевизията.

22

Путинска русия

преди 2 месеца

срещу всички какво толкова му има на Джиджето.

21

Анонимен

преди 2 месеца

CAЩ мaйgaнocaxa Eвpona...