281

Анонимен

преди 3 месеца

До литовците съвет: Въоръжете всеки свой гражданин с Калашников, и от нема какво да правене и страх, вземете взаимно се изпотепайте!

280

Анонимен

преди 3 месеца

Адо не се настройват срещу нея няма да ги нападат !

279

Анонимен

преди 3 месеца

Направи ми впечатление че в украйна малките малцинства например грузинци и арменци имат права но са отнети правата на руснаците. Това е много нечестно.

278

Анонимен

преди 3 месеца

Да, "страхували се" , хахаха, колкото славяните , включително и ние се "страхуваме" от руснаците, че в Балтика около 75% от населението са руснаци, скрити или явни или асимилирани в последните 20 години, "скрити", защото много от тях, не смеят да кажат, че са руснаци, за да не ги тероризират и преследват! Един нов Сталин трябва, защото този расизъм, нацизъм, русофобия, хомофобия, до нищо добро няма да доведе!

277

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да има дискриминация на етническа основа но в украйна и в прибалтика може би изглежда има.

276

нацизма несие отивал

преди 3 месеца

Трябваше да съхраня+покажа документацията, която четох в нета+едно старо видео на ББС, който беше дълъг над три часа, в който се виждаха убийствата тайни или явни, атентатите, документацията, манипулациите, тайните нацистки структори за всякакви престъпления, убийства и как нацистите и фашистите превземат властта в почти всички държави в западна Европа след Втората световна война, те създават и европейските структори, включително и НАТО, вмъкват се и в разни международни организации и дори в ЦРУ

275

Georgiev

преди 3 месеца

До 282 Анонимен Ти много смел го раздаваш, онлайн и анонимен.

274

Анонимен

преди 3 месеца

Ох, сиромашките! Живи да ги оплачеш! Това шубето си е голяма работа! Зареждайте се с памперси и копайте окопи!

273

Анонимен

преди 3 месеца

В последните около 25 години, се извършва реанимация на нацизма във всякакви направления, не знам кой е организатора и манипулатора, но дори историята ни фалшифицират, германизират и оневиняват нацизма, прав беше Тръмп, като нарече ЕС "нацистки райх"! Когато се разровите в корените и надълбоко, ще видите, че всичко е организирано от бивши нацисти и фашисти в западна Европа или от техни наследници и че нацистите са продължили да убиват тайно хора и след Втората световна война, създали са и тайни

272

аха

преди 3 месеца

Като го чета това и се сещам за оня дъртия виц. За калкана, кита и рака, дето гледал как китът такова калкана.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Да, "страхували се" , хахаха, колкото славяните , включително и ние се "страхуваме" от руснаците, че в Балтика около 75% от населението са руснаци скрити или явни или асимилирани в последните 20 години, "скрити", защото много от тях, не смеят да кажат, че са руснаци, за да не ги тероризират и преследват! Един нов Сталин трябва, защото този расизъм, нацизъм, русофобия, до нищо добро няма да доведе!

270

Анонимен

преди 3 месеца

Кой какво си е заслужил , това получава . Защо и Зеленски НЕ спази ДОГОВОРИТЕ които е подписвал с Русия , през 2014г. !

269

ъ

преди 3 месеца

Ама защо се страхувате бе, джанъм? Като тормозехте руснаците на своя територия, не им давахте да говорят майчин език и ги гонехте, тогава не се страхувахте. Като събаряхте руски паметници, говорехте и вършехте глупости срещу тези, които ви спасиха от Хитлер, пак не се страхувахте. Защото сте евроатлантици и НАТОВ-ци, нали така. Сега защо толкова се страхувате, а?

268

Страх ги е

преди 3 месеца

Защото знаят, че са слаби ..

267

Страха

преди 3 месеца

Не е добър съветник за взимане на решения..

266

Страха

преди 3 месеца

Е вреден за здравето :)

265

Анонимен

преди 3 месеца

Не балтийците, а ние трябва да се страхуваме, че като им виждаме шенгена се чудим какво ли ще им е натото!

264

Анонимен

преди 3 месеца

От най дълбока древност цивилизованите страни които имат граница с варварски страни се страхуват.

263

Деди

преди 3 месеца

Така и трябва - балтийските пудели да берат голям страх! Докато се задейства прословутия "5-ти член", точно за един ден Баба Меца ще е на тяхното балтийско море.. Така, че да помнят, "страх- лозе пази", едва ли 5-тия "елемент" ще ги спаси (да не дава Господ).

262

Само нацистите

преди 3 месеца

Се страхуват от Русия ;)Тук в БГ например не палим живи руснаци и не им отнемаме гражданството, затова не се и страхуваме! Също България има 13 века история, а не е основана от Ленин в СССР и не се състои от 45% етнически руснаци..