230

А бе

преди 2 месеца

Билбордове се свалят и пак се слагат! Ама паметник на Червената армия няма повече да вдигнат!

229

Мда

преди 2 месеца

Всички в града знаят,че това е дело на рускофашистката хунта,която притежава Ботев Пловдив. Този клуб се превърна в перачница на Путин,където се препира награбеното в Украйна от руските мародери.

228

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ!

преди 2 месеца

Едни хора, наречени "управляващи" ги поставили тези билборди (с нашите пари!) и изпълнини заръката на "господарите си". Други пък ги премахнали и изразили мнението на преобладаващата част от народа! В крайна сметка помагаме на Украйна - говорим за стотици милиони, което е ПРЕКАЛЕНО. Айде стига толкова. Освен това се вижда как защитата на Украйна започва да се разпада парче по парче. Изглежда къщата от карти предсои да се срути.

227

Говорит Москва !!!

преди 2 месеца

И във Варна има такива пропагандни билбордове ...

226

Браво!

преди 2 месеца

Който го е направил - изразил е мнението на смазващото мнозинство, т.е. народа. И "списвача" на статията бойчев, и ти го знаеш. За това и налазиха трролове да обясняват как Путин палел трета световна, при положение, че украйна НЕ е член нито на ЕС, нито на НАТО и само ако НАТО или негов член нападне Русия, може да стане. А за такива намерения говори Англия и Франция. И наш денков. Никой не ви вярва. Айде статия "цените на имотите растат много много много"

225

Анонимен

преди 2 месеца

Българското знаме няма място под надпис Слава на украйна!!! Що за простотия е това?! За каква вандалщина говорите изобщо в тази статия? Тези, които са направили и поставили тези билбордове в различни градове в България, нормални ли са изобщо? Имат ли българско самосъзнание или са национални предатели? Тези билбордове трябва да бъдат свалени навсякъде веднага.

224

Я пак?

преди 2 месеца

"С грозна вандалщина осъмна Пловдив" - а журналистиката уж трябвало да е безпристрастна и човек да не може да разбере личното отношение на журналиста към новината... Същия автор - петър бойчев - вчера озаглави своя статия "Президентът разреши чужди войски..." при положение, че говори за зеленски, а не за Българския Президент. Явно се самоопределя като част от друг народ. Иначе по горния начин щеше да озаглави статия за шествието на украинци в София, които викаха "убийци" на обикновените хора ;)

223

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана с оня дето запали флага на НАТО и пак прокуратури, а- у?!?!? Поне акт по противопожарна безопасност съставиха ли му? Или само пушек и пара?

222

Анонимен

преди 2 месеца

На Путин яко му се пише...Със всеки изминал ден, гневът и желанието за разправа с тоз кремълски п.лъъ.х нараства.Ряно или късно ще се стигне до него Много хора зачерни .И случаите на опит за убийство ще зачестят.Янките и контраразузнаването няма да допуснат тоз психопат да запали Трета Световна .

221

Анонимен

преди 2 месеца

До теб...,Билдбордът е пропаганда."..Пропаганда е да изкривяваш действителността и да казваш , че Путин е ,,Освободител" .А да подкрепяш един народ ,нападнат и убиван не е пропаганда , а съпричастност

220

Случаен минувач

преди 2 месеца

Браво! Фашистките лозунги нямат място в България.

219

Анонимен

преди 2 месеца

Ура! Чичо Адолф отново е на почит в Бългатия! Да му мисли Альоша! На разкъсалия билборда- доживотна присъда!

218

Фактически

преди 2 месеца

Билдбордът е пропаганда. А да славиш чужда държава на платени билборди е национално предателство. Просто някой е изразил мнението на народа по отношение на политиката на национално предателство. Това не е вандализъм. Ако на платното пишеше " България над всичко" щеше да е вандализъм.

217

Анонимен

преди 2 месеца

Браво!!!!Фашистките символи са незаконни и трябва да се унищожават.

216

Анонимен

преди 2 месеца

Не е нормално фашистки поздрави да се слагат на билбордове.Прави са гражданите да ги късат и премахват.А фекалометите тук пишат за каквото им плащат краварите.

215

Анонимен

преди 2 месеца

Светът ще оцелее и след поредните вандали.За това е такъв , какъвто го познаваме днес.Изграден и хубав .Но не с палежи и трупове под развалините.Не с това се строи хубав свят.Безумето на вождове като Путин е в това, че не виждат след онова , което правят.Какъв Свят ще е той , след като удържат ,,победа".Що за Свят им се вижда след техния вандализъм и погром.Самия Путин не знае.

214

Анонимен

преди 2 месеца

Да го набарат това *** което е скъсало билборда и директно в ареста бой до спукване на смяни и директно в затвора за 5 години . Трвбва да се върнат трудовите лагери в България заради такива ***

213

Анонимен

преди 2 месеца

Не може и не бива прието един народ и един вожд да се кланят на мумия(Таваришч Ленин) , и да не е очаквано събитията които днес се случват пред очите на целият Свят.Един вожд и един парад пред мумифициран труп , положен пред преминаващите орди на без умието.При това окичени с християнски кръстове.Това е края на Света , за който се очаква да го има.Позора на запустението.

212

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл ще бъде сринат като Райхстага един ден.И никога повече мавзолеи на позора , никога мумии на вождове не ще се манифестират като този на ,,Червения площад " .Това е позор за християнската етика .И погрешната стъпка на христовото учение.Лош пример и поука за бъдещето.

211

СлаваНаПутин

преди 2 месеца

Когато ид.иоти,безр.одници и цен.тъджии боядисват и трошат паметници,рисуват свастики,пишат нецен зурнни думи и изрази по адрес на Владимир Владими ррвич, г-жа Митрофанова и хора, освободили и допри несли за освобождението ни от Османско и фашистк робство- това било демократично и не е вандалщина. А да съдереш знамето на терористична държава, отг леждаща неофашаги и изтрепала стотици хора ,само определили се за руснаци било вандалщина. Евала на тази патриоти! Ако ги познавах, щях да ги почерпя