26

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно е, че всички виждат как Путин е на път да спечели. Ясно е, че все повече не ни се дават пари. Ясно е, че Украйна има проблеми с живата сила. Какво реално може и следва да се направи? Да се спре войната сега. И това, ако беше възможно в началото й, няма да е никак лесно сега. И ще е още по-трудно утре.

25

Ей хиени

преди 6 месеца

А защо не мислихте преди това,защо се поведох те по болният акъл на САЩ?!

24

Анонимен

преди 6 месеца

За да не гадаем дали Путин ще победи или не, добре е да осъзнаем, че с всеки изминал ден шансовете за по-изгоден за Украйна мир намаляват. Всички досегашни войни са най-кръвопролитни във финалната си фаза. Не разбирам какво чакаме и на какво се надяваме, вместо да приемем реалността и да спем войната. тогава и г-н Шикорски ще е по-спокоен.

23

Факт

преди 6 месеца

Не бедствие а урок за запада дасе държи с Русия с уважение и равнопоставеност.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Ами в такъв случай, добре че ние сме Изтока :)

21

да

преди 6 месеца

митрофанова каза още в началото - това е работа на големите сили, вий сте малки, стойте настрана...ама кой да я слуша! и сега така ще се набълбукаме вътре с тия наши продажници, че...

20

Анонимен

преди 6 месеца

Така като гледам само поляците са мераклии да се бият срещу руснаците от цяла Европа,но като почнат да идват черните чували от Украйна и на тях ще им мине мерака

19

Анонимен

преди 6 месеца

Ужасно бедствие. Че се сгънете на 4 с 5 чупки в кръста.

18

Евро мальчик

преди 6 месеца

Не знам за Путин, но ЕС вече загубиха в Украйна.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Ами баба Меркел ви издаде плановете. Да си бяхте спазвали Минските споразумения, вместо да баламосвате руснаците, докато подготвяхте Украйна за война.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До до 1 - Ами, тогава кой е узурпаторът?

15

Аноним

преди 6 месеца

Тези жалки опити за промиване на мозъци втръснаха на Европейците.Тези лидери са избирани от народите си за да се занимават с проблемите на собствените си държави,писна ни от Украйна,от делегации,от даване и от лъжи

14

до 1

преди 6 месеца

сега ще ти кажа - русия иска да си върне крайната земя, която е руска от векове, и там са си руснаци, викат им украйненци, сега подлъгани от запада и янките с някакви измислени ценности, а главатарите на запада искат украйна заради богатите залежи на всякакви суровини, най-вече в донбаския басеин. внука на шарл де гол каза че една трета от земята вече е продадена на запада и сега те не могат да я оставят на русия!

13

Анонимен

преди 6 месеца

А...че кой ми са изака у долната полвина на бельото е вашата работа бе побърканяци ?

12

стига бе

преди 6 месеца

САЩ искат това, САЩ искат онова и тия пудели тичат, джавкат и изпълняват. Следващ етап ще е ЕС да прати войски. Чехи го прави, Франция вече го говори и всичко това, за да се защити националният интерес на ... САЩ?! Браво бе! Но идват евроизбори, в САЩ също. Дано нещо се промени към по-добро, че тия ще ни вкарат в трета световна.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Сега пуделите на Запада се чудят какви гимнастики да направят, за да получат обществена подкрепа за влизане във войната.

10

--

преди 6 месеца

САЩ и НАТО предвождани от дъртия пр-Ъч тропат на едно място едва издържат да не метнат пушки и противогази и на бегом до Русия да я нападат.

9

Списъкът на ....Ш..

преди 6 месеца

Трябва да се направи следното. ЕС да премине на военни релси , заради войната в Украйна.Сега е време да се работи по 24 часа на намален работен режим. По два часа . По три часа... кой колкото иска в производството на снаряди , а заплата та да е минималната плюс премии ......................

8

Анонимен

преди 6 месеца

Той и наш Наведенко все така излиза с името на България напред. На България и важни санкциите, България примира да помага на Украйна, изобщо добър щит му е България. Ама да види колко му е подкрепата в България не смее.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Ние вече бедстваме с победите на Украйна.