67

BG

преди 2 месеца

Получават милиард бюджет, а ни баламасват с евтини измишльотини

66

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Червения пират и Радка пиратка!

65

Не,не!

преди 2 месеца

Не е само Червения пират , а още 95 % от българския народ ! А след увеличението на цената на тока от юли месец и следващото генерално увеличение с излизането на свободния пазар, цената на тока ще е непосилна за повече от половината българи. Като прибавим и двойно увеличение на бензина , тогава вече и храна няма да можем да си купуваме ( става дума за 2 милиона пенсионери ). Е, поне останалите ще могат да ходят на почивка в Гърция и Турция , и по островите на света. естита промяна ,роби български

64

Анонимен

преди 2 месеца

57- БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА- ПОДРЕДЕНА С МНОГО ТРУДОЛЮБИВ НАРОД- РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БГ И РАШИСТАН МОЖЕ ДА ВИДИТЕ КАТО ПОСЕТИТЕ ИРКУТСК- НАД 650 000 ЖИТЕЛИ С МАПС РАЗГЛЕДАЙТЕ ДЪРВЕНИТЕ БАРАКИ УЛИЦИ С ОГРОМНИ КАТЕРИ НЕВИЖДАЛИ АСФАЛТ НИКОГА- НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗДЕЛИТЕ БГ ОБЩЕСТВО НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА- ЗА ПУТИН МИЛЕЕТЕ В ЕВРОПА ЖИВЕЕТЕ.

63

Skull bones

преди 2 месеца

Ееее как нагло лъже тоя, никакъв черен пират , не е , казва се Барбароса, плава под флага на украйнския посланник

62

Анонимен

преди 2 месеца

Сменете флага на България, досущ като руския е.

61

Дубре

преди 2 месеца

Ако видя пират на улицата, първо на вас ще звънна.

60

Кире

преди 2 месеца

Е нема такава държава:) След скитник-хакер, к.рва космонавт е следващото да ни продадат. Този е за затвора директно, както и предшественика му, назначил барманка от клуба в ГДБОПа. Напраи сметка за какви полени изкопаеми ни смятат тия гооведа.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Шефа на ГДБОП иска информация от прокуратурата дали Божанове е бил сътрудник на ГДБОП! ..... Ясно е пак някой невменяем скитник ще намерят за прах в очите! Мафия!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Да кажеш че случаен човек ги е заплашвал?!нали не мислиш че някой вярва на това?

57

Анонимен

преди 2 месеца

Лили Иванова седи зад всичко това. Тя е злия мозък зад тази операция

56

Ха-ха

преди 2 месеца

Джак Спароу се е внедрил в съдебната система. Ужас ...

55

1 към 1

преди 2 месеца

ГДБОП са нивото на ромите - нищо не знаят за Нарко каналите, терора по домовете ни, воайорството и следенето на обикновени хора !

54

Анонимен

преди 2 месеца

В България всичко е опорочено и изкривено от диктатурата насам. Мизерна страна си беше и мизерна си остава, управлявана от пуски възпитаници и простаци.

53

Fbi

преди 2 месеца

Червения пират е дърпал конците на Нотариуса и на Петьо Еврото...

52

Манипулират

преди 2 месеца

Шеф на ГДБОП кажи за НОТАРИУСА не се крийте, имате инфо за абсолютно всичко в Държавата! Не се опитвайте да манипулирате с някакви пирати и скитници!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Няма спасение за България и оправия за народа й. Забравете. Кремъл и българските комунисти така са превзели държавата, че единственото което остава на гражданите е Терминал 2 или 1. Мафия и олигарси 2 в 1

50

:)

преди 2 месеца

Да се смееш ли, да плачеш ли :):):) ГД леща пак ни говори остротии.

49

каратиски удър

преди 2 месеца

шут с двата крака в лицето и по гръб . умре пилето . вис ще мъсти . на това съдята казва избутване и изблъскване . с 30 км ч два крака тряскат по силно от 2 ръце . по 18 кила е единя . 35 кила с 30 км ч . Затова се е тръшнал по гръб . логично . убил го е , ама съдята го пуснала . под масата с божанеца и еврото е по сладко . хахаха в америка е за 300 години пандиз бе

48

мхммм

преди 2 месеца

Когато стане напечено и е на път да изгърмят знакови имена по върховете, дежурно се появява един такъв *** и всичко се насочва срещу него.