73

Анонимен

преди 6 месеца

Абе какво да кажа, губи време е тази статия, само глупости! И освен това, в царска Русия е било едно, през соца второ, а днес е друго или както се казва "Панта рей!', само леят пропаганда, насаждат русофобия и омраза.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Глупости! И освен това, царска Русия е била православна държава, царя дори не е имал право да се ожени, ако църквата не одобри жената, за която желае да се омъжва царя!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Антируската пропаганда удари ново дъно. Тъкмо когато си помисли човек, че по-надълбоко няма как да задълбае.

70

Трезвен

преди 6 месеца

Кога ще има статия как живеят педУфилите от белия дом на острова на Хаври?

69

Исус Хазара

преди 6 месеца

Сатан е Сатурн, който е Яхве. Другото са невежи дрънканици в статията.

68

Половонеопределен

преди 6 месеца

В ЕС сатанистите са в ЕП и ЕК.

67

Путин

преди 6 месеца

Според вас за какво крадохме деца от Украйна ако не за да ги ядем на вечеринки в който да възхваляване моят господар Сатаната и да крещим с пълно гърло когато мъж налазва мъжа по стар ленински обичай?

66

Анонимен

преди 6 месеца

Днеса явно са отчаяни от новините на фронта ,щом пускат такива Али бали . И не ,никой няма да ви прочете докрай статията роман

65

Радослав

преди 6 месеца

Живеят си прекрасно като се започне от първият сатанист Ленин, мине се през слугата на Сатаната Сталин и се стигне до днешният архидемон Путин. От 100 години тази територия е рай за всякакви култове, сатанисти, езичници и всичко не християнско, все пак преди горяха църкви, пращаха свещениците в ГУЛАГ, караха слугите си в чужди държави да правят атентати като ислямисти в църкви. Рай за всякакви сектанти и сатанисти.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Имате ли връзка с главният мозък госпожо Христова ?

63

П. Утин

преди 6 месеца

Мъй просто люди !

62

Анонимен

преди 6 месеца

Христова такива глупости си написала че ми се пресира като ги чета

61

Анонимен

преди 6 месеца

той и неговите приближени брутално убиха четирима души на фона на страст към сатанизма. След убийството те разчленили и изяли свои връстници))) Ето това е,, Руский мир", и затова кръщавам нашите русофиле, сатанофили и канибалофили.

60

Анонимен

преди 6 месеца

днес-а вече копае тинята...

59

Анонимен

преди 6 месеца

Хубавото на соц. цензурата е, че никога не би позволила такова "ръководство" и "реклама", в случая, става дума за сатанизма да станат публично достояние и да предизвикат интерес у някои нестабилни хора. Повечето крими новини също нямаше да видят бял свят именно по тази причина. Те могат да бъдат прочетени и от лица под 12 години, нали? Да се повявят на телефона на един тинейджър "с проблеми", и току-що зарязан от годжето ... После ще слушаме розовите психоложки до припадък, как не разбираме.

58

Анонимен

преди 6 месеца

Да, няма как Путин да не е сред почитателите на ,,Сатана" ...Хитро излъга цяла Русия , и показа истинската си същност.Издигащ и възстановяващ култът към Сталин.Отявлен атеист и богомразец..

57

Анонимен

преди 6 месеца

Не е тайна , че СССР популяризира и ражда атеизма.Едно безбожно учение , наречено ,,хитростта на дявола"....Казват , най голямата лъжа на дявола е да накара хората да повярват , че не съществува"...Е, кой е пръв ,,сатанисти" сред сатанистите...Сталин и кървавия му режим , чийто почитатели е и самият другарят , първият и висок ...Путин.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Безбожния сатанински сталински режим ражда изчадия.Путин е изключение .То ги ряжда

55

Анонимен

преди 6 месеца

Добре илюстровано и подчертано.Руския пропаганден,, орган " се доближава стремително към ,,органа" на Таваришч Ленин.С почит към некрофилията , руския северен нашественик налага със сила прочита на,, божествената" си книга.

54

ХХХ

преди 6 месеца

Дявола не е злото....дявола наказва злото !