32

Анонимен

преди 6 месеца

Виновна е България, че ви пращаше оръжия и боеприпаси, но като спря да ви праща, сега целия свят ви е виновен :)))

31

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става в Брюксел. Как е бойното поле пред Европейската комисия?

30

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

28

Анонимен

преди 6 месеца

До 27 Е ние пък го пазим от уркофилистици дето.си мислят ,че тук вече им е урколандия,а тук си е България и хората картофите не ги вадят с бомби

27

Хмм...

преди 6 месеца

А кошмарът на израелските военни действия срещу палестинците, неговият пулс как е от първо лице? Или викате там е друго, за Израел никога нищо лошо, да трепе всички наред!

26

(^.^)

преди 6 месеца

То бива оскотяване но тук едни дежурни путиносифилистици показват нагледно как човешкото падение в тяхно лице няма дъно ... крайно време е админите на този сайт да ограничат изявите на тези пациенти ... нека запазим българският форум чист от разсейките на кремълските тумори ... !!!

25

Реалист

преди 6 месеца

Тая история с Украйна малко ми изглежда като пародия на историята на Македония ....Г/д едно и също се получава , потомци на един народ във война и неприязъм един към друг . Може и да греша , знам ли ?

24

Няма невинни

преди 6 месеца

Украинците все питат защо ние?Защото осем години убивах те,обстрелвах те,и разрушавах те Донбас и областа,забравихте ли?Е Русия ви напомни.

23

Анонимен

преди 6 месеца

СКЪПА ТЕТЯНА, СЪЖАЛЯВАМ НО ВИНАТА Е ВИНАГИ КОНКРЕТНА - КОЙ,КОГА,КАКВО, ТАКА ЧЕ МОЛЯ ТЕ, НЕ НИ ВМЕНЯВАЙ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ВИНА!!! ЩО СЕ КАСАЕ ДО КРИМ - ВИНАГИ Е БИЛ,Е И ЩЕ БЪДЕ РУСКИ КАТО ИЗКЛЮЧИМ ПЕРИОДА 1953 - 2014, КОГАТО АДМИНИСТРАТИВНО Е ПРИДАДЕН ЗА УПРАВЛЕНИЕ ОТ УКРАЙНА,НО ТИ ГО ЗНАЕШ,НАЛИ!!!...

22

Защо

преди 6 месеца

Този режисьор защо не направи филм за Донбас обстрелван и убиван 8 години от украйна,което стана повод за СВО?!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Права е тая. След разпада на СССР, света прие русия като равни. Оказа се, че през това време фашистите са подготвяли посмолно нова война в Европа. Отврат. Дано повече не се повтори тази грешка и фашистите се третират каквито са.

20

Анонимен

преди 6 месеца

За всичко са виновни руснаците ще дойде обаче видов ден и ще си платят жестоко за цялата работа.

19

Една държава

преди 6 месеца

Скоро ще бъдат една държава и ще живеят мирно и щастливо,докато англосексите не забъркат пак някое ***,но! Най големия тумор в света не е ФАЩ,а джуджето Англия и докато Рассия не ги ефтанизира,метастазите в света ще се множат

18

mn

преди 6 месеца

Е, айде сега, светът им бил виновен. Тази наясно ли е, че всичко, което се дава на Украйна като помощ - финансова и военна, се прави на доброволни начала. Украйна не е част нито от НАТО, нито от ЕС и няма държава, която да и е задължена с нещо по силата на някакви договори.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Да бяха помислили педи 8 години когато фашистите заедно с Виктория Нюлънд направиха преврат и взеха властта.Сега Путин поправя тази грешка никога повече да няма фашизъм

16

Анонимен

преди 6 месеца

Евреите са богопомазани, Христос е евреин, тъй че нема смисъл :)))

15

Анонимен

преди 6 месеца

Виновен е основно кървавия Кремълски режим, но съм съгласен че и Запада носи отговорност - спокойно НАТО можеше да струпа няколко милиона войници и бойна техника в Полша, Балтика и Финландия, и да даде ултиматум на мypзилките - или се изнасяте от Украйна, или се считайте във война с нас!

14

Анонимен

преди 6 месеца

300 години намериха начин да живеят заедно, и последните 30 години - край, не могат повече да го правят. Май е защото Западът им пренаписа историята и вече нямат нищо общо с руснаците/

13

BONZO

преди 6 месеца

Добре де. Толкова ли не могат да усетят зависимите медии, какъв обратен ефект имат поръчково-пропагандните им статии. Отвращават вече и тези, които не искат да се занимават с политика. Хайде спрете се малко. Всяка втора статия е пропаганда за Украйна. Кажете на господарите ви поръчители, че ефектът е обратен.