93

чудя се и се мая

преди 6 месеца

Тези хора изобщо могат ли да разсъждават трезво, или дрогата съвсем ги е изпържила!? На кого пробутват тези постановки и кой си мислят, че може да ги приеме сериозно!

92

ИЗВОДЪТ е

преди 6 месеца

че Баба Меца е надупена .Ще стане като 1990 г когато и нас натириха и ни казаха оправяйте се .

91

Ха-ха

преди 6 месеца

Кокаинът дава крилааа!

90

Анонимен

преди 6 месеца

Комара поставял на слона условия,как той трябвало да се съобразява с него иначе го грозяло пълно изпиване на кръвчицата и капитулация!Тия явно са минали на нова бяла субстанция,най вероятно дарена им от колумбийските "командоси"

89

Анонимен

преди 6 месеца

АнонимеН, може ли вече да ти викаме Юли (на галено от Юлия)? Щото това ти е новия ник, както виждаме.:)

88

(-_-)

преди 6 месеца

Нагло туй нещо укропитека! Ем ще ви бият, ем ще се молите да не ви затрият съвсем. Срещите вече свършиха - имаше поне 2 такива и 2 пъти не се спазват. Тоя Путин се оказа много търпелив човек..

87

Анонимен

преди 6 месеца

Гари Каспаров каза войната НАТО - Русия ще завърши за един месец а главорезите от Кремъл ще бъдат повесени от крепостните .

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 78 Пич, ще ти пишат двойка по български език. Държавите се пишат с главни букви. Например Русия. Заради едната омраза не променяйте правилата на езика.За бога пич, пиши правилно.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Това е знак че рашка вече е опечена и и предлагат мир, ако нема МИРА ЩЕ ИМА СЕКИРА . Американците знаят повече от всички на света даже какво става всяка минута у кремля.

84

българина

преди 6 месеца

защото ще загубят всичко......... така не става. сега ще заубите всичко

83

Жалки са

преди 6 месеца

Правят си сметки без кръчмаря.

82

До Пак по опорката?

преди 6 месеца

"До АнонимеН: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си. И вече четвърти път пишеш почти едно и също. Дай си малко почивка." --- Това е бял дерт. АнонимеН вече пише постове с Ник "Юлия ". Процесът от превръщането на АнонимеН в Юлия просто не искам да си го представям!

81

Смешницииии

преди 6 месеца

Натовският балон се сссссспука. Лъжите и небивалиците вече са гротескни. Вдигайте белите знамена и си бършете задните части с тези на дъгата, ***, че сте се омазали до уши. Братушките и техните приятели ви направиха за смях. Смешно НАТО, смешни САЩ. Чао, чао, чао

80

Фляк

преди 6 месеца

Спокойно, братушките ще лобутят хазарите още няколко години. Жалко е само за невинните жертви. Дано Бог забрани на злодеите и фашистите, и да дойде скоро руската победа над световното зло

79

тоя на снимката

преди 6 месеца

е ермак идеолог на украинския нацизъм

78

Анонимен

преди 6 месеца

Пичуе, русия с МАЛКА буква. Терористи и главорези не заслужават повече.

77

Анонимен

преди 6 месеца

Значи вие ще решите, а после ще поканите Русия да и връчите решението. Отсега мога да ви кажа да не си губите времето.

76

Анонимен

преди 6 месеца

Запада пак крои номерца.Целта им е да печелят време точно сега когато губят.Ще използвт да това време за да напомпят и доставят нови оръжия

75

Анонимен

преди 6 месеца

Късно е либе за китка,когато в началото на войната вид имахте своя шанс за преговори в Истанбул където можехте да договорите някакви по приемливи условия и да инкасирате минимални разрушения и жертви,вие се наведохте на рижавият наглосаксонски наглец Борис Джонсън и решихте че ще"побеждавате"е как сега,нито победихте,нито имате шансове в предстоящите преговори!

74

Фейк

преди 6 месеца

Аха сега тук искат мир?!