272

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименТака е, но защо НАТО съществува, се питаме, след като договорката е била НАТО и Варшавския договор да се разпаднат? И освен това, рекетират за оръжия и лишават държавите от средства. НАТО е военен съюз, Европа граничи с водни граници, единствените сухи граници, са откъм нас централно-европейците+Русия, та защо е НАТО? Нашите държави вече бяха погълнати от западните колониалисти, изводите са, че може би се готвят да направят същото и с Русия? НАТО да се разтури, всява само конфликти!

271

баба мара

преди 3 месеца

гнус-на лъжа

270

Анонимен

преди 3 месеца

каспаров е ***

269

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Русия иска война с нато, ще нападне страна от нато.. В момента нато е най силната военна организация така, че нападение срещу страна от нато ще е самоубийство.. Руснаците не са самоубиици съответно няма да нападне страна от нато! Ако някой твърди нещо друго или има пcиxични отклонения или има скрит интерес.. Точка! Видяхме, че много хора в България попадат в горните две категории, което е притеснително за състоянието на нацията..

268

Анонимен

преди 3 месеца

С кого сте тръгнали да воювате, бе? Че Русия е славянска държава и руснаците са роднини с половин Европа! С тях ли ни плашите? Те не са ни врагове, а роднини! Ноооо..., евреина Зеленски изтрепа славяните украинци и руснаци, нацист мръсен и рекетьор, вън от Украйна!

267

дъждовна вода

преди 3 месеца

Реалист /254/, пишеш глупотевини. КНР се готви за бой, но с друг враг. Пиндостан напуска Украйна, напуска Близкия Изток и се отправя в Азиатско турне. В най-скоро време цели 5 самолетоносача ще пристигнат в западната част на Тихия океан /ще пазят Китай да не бъде нападнат от злокобния Тайван :)/. Изпадащата в рецесия Еесовска Зона ще остане един на един с Русия и ще бъде принудена да моли за прошка и пащада. Израел ще остане един на един с Иран и ще се опуйчи. Помни ми думите.

266

до 270

преди 3 месеца

Тъжно ми е да ви слушам такива жертви на руска пропаганда. С два гладни мозъкояда в главата

265

Анонимен

преди 3 месеца

Евреинът продължава с лъжливата пропаганда!

264

Анонимен

преди 3 месеца

Да ви кажа, че и поляците продължават битката за селското си стопанство, освен изсипаното украинско жито от тировете, изсипаха украинското жито и укро продукцията и от влаковите композиции, а блокадата на украинската граница продължава от страна на Вишеградската четворка!

263

А дано

преди 3 месеца

Русия не напада - тя освобождава от НАТО, от ЕС и тем подобни извращения !

262

Анонимен

преди 3 месеца

Потвърждава се навлизането на руската армия в южната част на Красногоровка. Водят се улични боеве по "Парижка комуна" и "Шевченко". Руската артилерия, РСЗО и въздушно-космическите сили продължават да кошмарят вражеските укрепления, съсредоточения и огневи точки. Донецката агломерация чува интензивната работа на руската армия.

261

Анонимен

преди 3 месеца

Направление Запорожие. ВС на РФ значително съкратиха Работинския подстъп, изтласквайки зомбитата на киевският наркокартел от Новопрокоповка и Вербовое. В западната част на "подстъпа" се водят битки в с.Работино. Съобщава се, че руските бойци са овладели центъра на селото, но зомбакнацистишена все още остава в северната част.

260

Анонимен

преди 3 месеца

Донецк и Южнодонецк направления. В района на Мариински ВС на РФ, след множество удари с авиационни бомби ФАБ-1500 по позициите на зомбитата, се насочват към Красногоровка. Освен това продължават боевете в Георгиевка. В Угледарския сектор ВС на РФ затвърждават новозавзетите позиции в с.Победа. Провежда се прегрупиране. Руските бойци си пробиват път към Константиновка. Продължават щурмовите действия в Новомихайловка. ВС на РФ разшириха зоната на контрол в южната част на н.м.. Изтласкването на зомбитата на киевската хунта от позициите му в селото върви доста трудно.

259

Анонимен

преди 3 месеца

Авдеевско направление. На южния фланг ВС на РФ поеха контрола над Северное. Селището се прочиства от зомбакнацистишени. Малко по на север Ласточкино е освободено и вече е прочистено. Зомбитата на киевският наркокартел се окопават в Орловка. На северния фланг частите на руската армия освободиха Степовое (Петровское). Зомбитата на киевската хунта искат-неискат се оттеглиха към Бердичи, а също и към Семьоновка. Това е новата ЛБС.

258

Анонимен

преди 3 месеца

Защо след договорката НАТО и Варшавския договор да се разтурят, НАТО все още съществува? Тези хора, живеят в миналото и страдат от русофобия, но това вреди на държавите ни! Абе ние хиляда години живеем до Русия и не се страхуваме от руснаци, нито имаме проблеми с тях, а те живеят на далеч майната си и се "разтревожили", видиш ли! Айде стига!

257

Анонимен

преди 3 месеца

Добри новини от южната част на Богдановка. Руските войски достигнаха зоната за прострел на маршрут 00506, което ще позволи на руските наблюдатели и разузнавачи да унищожават техниката, която снабдява зомбираната по натовски стандарт биомаса по този маршрут.

256

Анонимен

преди 3 месеца

В Донбас американец помага за унищожаването на зомбита на киевският наркокартел. "Вил" дойде да помогне на руснаците да защитят страната от агресията на НАТО. Самият той е служил в американските въоръжени сили и е видял как Съединените щати се бият в Афганистан. "Вил" участва в освобождаването на Авдеевка. Флагът на САЩ се вее над града в знак на солидарност. "Тези момчета са невероятни хора. Това, което правят всеки ден, си е тяхна работа. Това е невероятно! Горд съм, че съм тук, тук съм с прекрасни хора! Трябва да им помогнем."

255

Анонимен

преди 3 месеца

На 22 февруари 1944 г. е издадена заповед за награждаване на младши лейтенант Семьон Иванович Зеленски с орден Червена звезда за доблест и храброст, проявени в борбата срещу фашистите. В същия ден героичната Червена армия освободи Кривой Рог, градът, в който по-късно е роден Владимир Зеленски, внук на смелия съветски герой...

254

2

преди 3 месеца

и въпреки големия риск, системите са преместени по-близо до фронта. Увеличаването на интензивността на редовното въздушно разузнаване с помощта на БПЛА и електронното разузнаване в тила на ВСУ позволява по-бързото откриване и унищожаване на тези големи системи, независимо дали радарът е включен за атака или не. Сега Русия до голяма степен е разрешила кризите, с които се сблъска в началото на войната, свързани с потискането на ПВО, и може много бързо да открие и унищожи украинските ПВО.

253

1

преди 3 месеца

Както пишат турците, остатъците от батареи и дивизиони Patriot и С-300 са били разположени в Днепропетровск и Киев, за да защитят основните градове от атаки на руски крилати ракети и баражиращи боеприпаси. Запаси от С-300 от Източна Европа бяха изпратени в първите месеци на войната. Това са внимателно маскирани системи и когато 500-600 атаки с планиращи бомби започват да се случват ежедневно на фронтовата линия, НАТО иска да организира засади с ПВО в партизански стил за руски самолети с подкрепата на разузнаването на НАТО