217

НЕ на ЕС и НАТО

преди 6 месеца

България спешно трябва да излезе от тези вредни за нея съюзи!!!

216

Анонимен

преди 6 месеца

До Христо Христов Винаги може да остане някое скрито ПВО, затова турците казват силно маскирани. Още повече че в синхрон с натовското разузнаване това ПВО може да се активира за минута да си свърши работата и да изчезне яко дим оттам.

215

Анонимен

преди 6 месеца

Либералната диктатура в България трябва да бъде унищожена.

214

Христо Христов

преди 6 месеца

До 291 "Най добре е да седнат на масата за преговори...." - не съм съгласен. Докато има про'с'таци гласуващи страната да стане чужда военна база, мобилизацията и пращането им на фронта трябва да продължи.

213

Анонимен

преди 6 месеца

Хитлер и той вади супер оръжия и танкове но накрая г ризнадръ вц ето

212

Анонимен

преди 6 месеца

Може би е време да изпратим Тагаренко, Кирчо и Кокорчо на фронта, за да се бият с руснаците. Бих се радвал на видео с дрон, как ги пръска артилерията.

211

Анонимен

преди 6 месеца

На руснаците на фронта най-много им помага трофейното оръжие.Веднага се праща при учените и намират противодействие.Най-добрия пример който мога да дам.Руснаците си имат непокътната ракета Storm Shadow.От както я гепиха тези ракети вече не работят

210

Анонимен

преди 6 месеца

Любопитен съм какъв е плана след като свършат украинците, годни да воюват? Кой ще подкрепяме тогава, или спираме подкрепата, или пък започваме война НАТО-Русия, която ще унищожи живота на планетата? Какъв е плана?

209

АнонимеН

преди 6 месеца

Неолибералните ненормалници нямат място в България!

208

Анонимен

преди 6 месеца

Наркоманите от ППДБ не спират с отвратителните си изказвания по адрес на ОСВОБОДИТЕЛИТЕ НИ! Вън от България, ми3ерници!

207

Анонимен

преди 6 месеца

До Кръпков Той и Хитлер е още жив и попилява Съветската армия по чанел Хистори го дават през седмица това!

206

Анонимен

преди 6 месеца

Само януари са постъпили 40К доброволци в Руската армия които не се нуждаят от военна подготовка. По данни има около 350К доброволци които са на обучение а както знаем Русия направи и една мобилизация от 300К. В момента никой не знае колко наброява Руската армия и това много сериозно притеснява сащ. Това са извадки от Washington Post, мобилизационния ресурс на Русия беше 36 милиона сега е доста повече. Това прави почти колкото цяла Украйна преди конфликта. Още ли смятате, че Укрите имат шанс ?

205

Кръпков

преди 6 месеца

Не знам колко са взели авдеевка руснята, ама преди два дни излезе видео как укрите попиляха поредната им колона бронирани машини която се опита влезе там. Праснаха водещата машина с ефпиви дрон, другите се обърнаха в опит да побягнат и укро артилерията ги попиля.

204

До 301

преди 6 месеца

С какво бе? Няма амуниция ;)

203

Анонимен

преди 6 месеца

Направление Запорожие. ВС на РФ значително съкратиха Работинския подстъп, изтласквайки зомбитата на киевският наркокартел от Новопрокоповка и Вербовое. В западната част на "подстъпа" се водят битки в с.Работино. Съобщава се, че руските бойци са овладели центъра на селото, но зомбакнацистишена все още остава в северната част.

202

До Христо Христов

преди 6 месеца

А колко бяха избягалите от Харков и Одеса? Там имаше някакви проруски бунтовници по времето на майданските събития, напукаха им канчето и градовете си заживяха мирно и спокойно. Самия Гиркин заяви че същото щеше да се случи и в донбас ако не беше се намесила русия, щеше да има 100на напукани канчета и другите щяха да се кротнат. Благодарение на имперските амбиция на русия сега има стотици хиляди жертви.

201

Анонимен

преди 6 месеца

Донецк и Южнодонецк направления. В района на Мариински ВС на РФ, след множество удари с авиационни бомби ФАБ-1500 по позициите на зомбитата, се насочват към Красногоровка. Освен това продължават боевете в Георгиевка. В Угледарския сектор ВС на РФ затвърждават новозавзетите позиции в с.Победа. Провежда се прегрупиране. Руските бойци си пробиват път към Константиновка. Продължават щурмовите действия в Новомихайловка. ВС на РФ разшириха зоната на контрол в южната част на н.м.. Изтласкването на зомбитата на киевската хунта от позициите му в селото върви доста трудно.

200

Анонимен

преди 6 месеца

Как така би била превзета без западната подкрепа? Родните центаджии постоянно обясняват как Украйна сама се справяла с руските атаки. Значи Украйна няма нужда от подкрепата на Запада.

199

Анонимен

преди 6 месеца

Авдеевско направление. На южния фланг ВС на РФ поеха контрола над северное. Селището се прочиства от зомбакнацистишени. Малко по на север Ласточкино е освободено и вече е прочистено. Зомбитата на киевският наркокартел се окопават в Орловка. На северния фланг частите на руската армия освободиха Степовое (Петровское). Зомбитата на киевската хунта искат-неискат се оттеглиха към Бердичи, а също и към Семьоновка. Това е новата ЛБС.

198

Анонимен

преди 6 месеца

Украински източници потвърждават изоставянето на Ласточкино. Официалната обосновка е стандартна: "За да се предотврати блокиране на логистични пътища и да се спасят зомбита". На практика зомбакнацистишена беше изгонен оттам.