11

Анонимен

преди 4 месеца

Фашиска Украйна е подкрепят съвета на Европа )така като пиша тук че вийажс кво видях миналата година на Сл.бряг,гадовете украински с татута на Хитлер и Мусолини ,и гестапо ,изгониха ги нали българи ,та браво на съвета на Европа )

10

Анонимен

преди 4 месеца

Само на думи!

9

Анонимен

преди 4 месеца

За четиригодишнината си пожелаваме всичко на изток от Днепър ,Николаев и Одеса да е руско.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Какви са тези шушляци ве

7

баба мара

преди 4 месеца

а подкрепа за газа за 150 000 арменци насила изгонени от родните места в наг карабахкакъв е този двоен аршин такова лицемерие не съм виждала и българия безреферендум в ес и нато

6

Да

преди 4 месеца

Поредната лудост на болни хора.

5

Гнус

преди 4 месеца

25 хиляди палестинеца, половината от които деца са мъртви, а 1,8 милиона са пред гладомор и епидемия от всякакви зарази. Но на ЕС мислите им са с украинския народ сега, като Русия е намесена пряко, а не между 2014 и 2022 когато режима в Киев избиваше масово собственото си население. Бюрократичен елит от откровенни пcихопати.

4

аха

преди 4 месеца

Браво! Сега от "Съвета на Европа" да нахлуват кубинките, да слагат каските и напред към Донбас. Ама едва ли ще стане, щото са мижитурки.

3

Анонимен

преди 4 месеца

"Мислите ни днес са с украинския народ" Бих казал, че послъгва булята. Още от първия Майдан, ЕС показа, че подкрепя само и единствено про-западните украинци. Ние НЕ подкрепяме украинците в неподконтролните на Киев територии и упорито помагаме на братята им от подконтролните на Киев територии да ги избиват. Някои ги наричат предатели, но и те са част от украинският народ.

2

анонимен

преди 4 месеца

и какво ще направите? разбрахте че от санкции файда няма, русия забогатява, освен да събирате пари от бедняци като нас!

1

Анонимен

преди 4 месеца

забрана на руския език, литература и кухня, арест и линч за всички русофили и отнемане на имотите им. руските мъже до стената, жените в мините, а децата в трудови лагери белким избием всичко руско у тях и станат хора (атлантици)