129

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен *** На тебе мойто момче дръжката на украинското знаме отзад не ти ли опъва малко? Знам, че те кефи и затова питаш ние как сме, щото само избрани могат да получат такова знаме на това място, но това са привилегии само за "дермократи" и почитатели на "евро-гейски" "ценности"

128

хе хе хе

преди 3 месеца

Хайде, хаирлия да е! Пък след още една година може и с руските цветове да грее МС. Само да не се осветяват с българския трикольор. Нямат това право, защото там няма българи.

127

Слугинаж, слугинаж..

преди 3 месеца

Сградата на МС грейва в цветовете на... е това е поредната долна пеерастия! Да не би да сме воювали с Украйна, да са ни победили и да са ни окупирали??? Тия прислужниците на посолството от сглобката съвсем изкукаха... А няма ли повече да им хареса да си сложат дръжки с по едно украинско знаме отзад (на задното стъкло) и така да грейнат пред населението както подобава за такива почитатели на евро-гей "ценностите" като тях?

126

абе

преди 3 месеца

тия съвсем са изперкали! каква героична битка бе, бягат като плъхове, братушките ги смазаха от бой, попиляха им военните съоръжения, предстои одеса, те сънуват розови сънища!

125

120, e и?

преди 3 месеца

120, какво? Украйна ще спечели вече след твоя коментар, сигурен съм

124

Анонимен

преди 3 месеца

Грейнете и снимки на БТРите че да стане по веселко :)

123

анонимен

преди 3 месеца

Освен да развявате знамена, нещо продуктивно да е случайно в дневния ви ред ?

122

щеше да е смешно

преди 3 месеца

Ако не беше тъжно, щяхме да се смеем до припадък на тия напъни да се харесаме на силните на деня, въпреки че обикновено не уцелваме страната на победителите. Друг е въпросът дали на 3 март ще бъде осветен МС в цветовете на националния ни трибагреник. А на 24 май дали ще бъде осветен МС с българката азбука?

121

Анонимен

преди 3 месеца

Когато ни събра имунитета и Пеевски ни викна в кабинета щом надушим малко власт сглобка стана завчас Бойко Мустафа Асен и Аз Извикахме и мойта Кака Лена да барне както може два-три члена Конституция стана пуснахме пералнята Бойко Мустафа Асен и Аз Ще взема да се върна във Канада защото всяка нощ сънувам ада как отиваме в затвора и попадаме на хора Бойко Мустафа Асен и Аз

120

Ппмните ли

преди 3 месеца

Изгърмялата бабичка Урсула фон дер лойня помните ли като каза че Русия няма чипове за ракетите Сармат, и затова крадат западни перални и бойлери то руските украйнини за да си правят ракетите - хахахахаха помните ли тези изказвания на тази ненормална бабичка ?!?

119

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейки как е?Пишеш като откачен денонощно под новините коментари срещу НАТО и Украйна и накрая хоп София грее в цветовете на Украйна жълто и синьо:):):)Тегава е вашата копейкаджийската,да не е човек на ваше място:):):)

118

Магарефф е слънце

преди 3 месеца

Бай Дрън каза: Имам голямо доверие в Магарефф защото той докато е протестирал изтропвайки се миналата година пред паметника на Съветската армия по време на хей парада, е бил насилствено обладан 10тина пъти от лгбт активисти. Така той на дело се е доказал като атлантик и въплътил нашите евроатлант ценности !!! Не е пожалел и задните си части в името на нашите ценности !!!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро като останат без държава и като ви се изсипят тук, ще ви забранят да говорите български. Имали такива навици обичаи и закони. Така че почнувайте с украинския буквар от сега

116

_-_

преди 3 месеца

Тая Сглобка трябва да се разглоби и никога повече тагарета_магарета сапунжии,и сапунерки да не припарят в МС.Близачи с камилски езици.Оставка и при укропитеците.

115

До Анонимен келеш

преди 3 месеца

Ами елементарен си бе копейко украинска щото.тук не е Урколандия пък руснаци не съм виждал скоро

114

не е добре

преди 3 месеца

Дразните народа , не заради Русия , а с вашата идиотия .

113

анонимен келеш

преди 3 месеца

Слава на Путин, Слава на руските войски дали живота си за освобождението на България!!!оуууу ; )))

112

Русия напредва

преди 3 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Бая жълто почнаха да изпускат укрофилите. Завоня.

110

До 108

преди 3 месеца

Вие сте на път даполучите удар. Много сте се запенил. По-полека, краварче!