33

:)

преди 4 месеца

До БайТошоБайБокоБайХ Могат, разбира се :) Написах го по-долу. Пишат колата да е дълга точно Х м и такава е точно един модел, точно на тяхната фирма :) А защо да е точно толкова дълга? Какво значение има? гробарски номера

32

Делян Добрев е

преди 4 месеца

Пичага има излъчване на оли гоф рен

31

Анонимен

преди 4 месеца

Бузанчо

30

Хмм

преди 4 месеца

А, колко ще се съгласят да построят блоковете с нашите вече закупени реактори?Французите го предложиха, но, доста грубо бяха орязани. Реакторите не са предназначени за нас, нищо, че са наши.

29

БайТошоБайБокоБайХ

преди 4 месеца

26 А Неможе ли да направят изискванията такива на които само тяхната фирма отговаря

28

Анонимен

преди 4 месеца

Стига корупция, вашата безкрайна алчност и корупция, унищожава страната ни и населението ни! Разкарайте всички корумпирани алчници в енергетиката, а реанимирайте и достройте изгодния за България проект АЕЦ Белене! Постройте АЕЦ Белене, защото е много по-евтина, по-безопасна, по-мощна, по-ефективна и по-добра централа, няма по-добри от руснаците в атомната енергетика и изобщо в енергетиката, те са най-добрите в света в тази сфера, разберете го!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Стига корупция, вашата безкрайна алчност и корупция, унищожава страната ни и населението ни! Разкарайте всички корумпирани алчници в енергетиката, а реанимирайте и достройте изгодния за България проект АЕЦ Белене! Постройте АЕЦ Белене, защото е много по-евтина, по-мощна, по-ефективна и по-добра централа, няма по-добри от руснаците в атомната енергетика и изобщо в енергетиката, те са най-добрите в света в тази сфера, разберете го!

26

:)

преди 4 месеца

Четох за една ОП във военното министерство. Пишат в условията цената да е много ниска - примерно 30 % под себестойността. Никой сериозен световен производител не подава документи. Само една компания подава и предлага цена 5 пъти по-висока от пазарната :):):):) Ама няма друг участник :) гробарски номера В истинските ОП не се поставят *** условия, а се търси най-доброто предложение. Делянчо, мамин квартиранте :)

25

българин

преди 4 месеца

Хора,кога най-накрая ще си назначим БЪЛГАРСКО правителство,което мисли за този народ,а не само да угажда на господарите си

24

Хюндай майка

преди 4 месеца

Чок тарикати обаче и те ще избягат от БеГето каго почнат мутрите да ги рекетират

23

Анонимен

преди 4 месеца

То като с фолксваген ве Банкянски, наду ни главата по медиите, че щели да строят завод у нас, мисирките налапаха въдицата и ти пригласяха в хор :)))

22

123

преди 4 месеца

По принцип Хюндай е много сериозна компания, но в България често това няма никакво значение и сериозните компании като видят че нещо не става по правилния начин го правят по българския. И все пак конкурс с един кандидат звучи зле.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Щом Боко казва че е ден, значи требва да проверим, че не е нощ :)))

20

Днески спите колежки

преди 4 месеца

Милювците са влезнали в офисите на Лев че Кеф че ИНС

19

Анонимен

преди 4 месеца

Инвестиция в солари+батерия или перки+батерия излиза с поне 30% по евтино на Кв/ч от колкото Кв/ч получен от ядрена енергия. Доказано! Гърция дори няма ядрена енергетика. Това са корупционни схеми и пълни глупости в днешно време.

18

IQ 3.14

преди 4 месеца

осемте въртолета станаха три. не искам да импровизирам с блокове на аец.

17

:)

преди 4 месеца

До До Камелия Цветанова 9 И кой ги е писал тези изисквания? Знаем как се поставят безсмислени изисквания, които пряко определят точно коя фирма да спечели ОП :) То, не е за първи път :)

16

Анонимен

преди 4 месеца

Пак игри на ГЕРБ-ДПС. Това трябва да е работа на правителството, не на НС, защото когато се гласува в НС никой не носи отговорност... Защо бързаха толкова?

15

Анонимен

преди 4 месеца

Бокича си откупи спокойствието с ефките, естествено с пари от народа :)))

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ще построят още един гьол ама три пъти по скъп като Ф16 ките . Поне чертежите на реакторите ще ни останат за спомен .