102

Анонимен

преди 6 месеца

Не само да не са мнозинство, тези 2 корумпирани и служещи на руски интереси партии изобщо не трябва да са в управлението! Докато службите и правосъдието не се изчистят от хватката на Герб и ДПС, нищо няма реално да се промени. По-добре нови избори, Пеевски плаши с избори, но да си гледа работата.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Какво мнозинство бе канадски каиш? Нали уж "граждански квоти". Ще ви изгоним съм островите но с камъни!

100

колко

преди 6 месеца

Колко гласуваха за вас бе? Има ли 5 процента от имащите право на глас? А иска да прави населението на маймуни. Скоро ще си никой.

99

Анонимен

преди 6 месеца

Петков какво се напъва. Не разбра ли, че българите го разбраха колко е некадърен за големи, държавни дела. Но е много наперен за частния си интерес. В тази ситуация дори Пеевски започна да ми харесва.

98

Аноним

преди 6 месеца

И ми дотегна да слушам и гледам Лена парапета Киро и Ицо лодкаря как лъжат по телевизиите В България живеят работят много българи тях кой ги пита какво искат

97

Анонимен

преди 6 месеца

Новият предизборен клип в супер! Путин не се появява, само гласът му!

96

Анонимен

преди 6 месеца

Снежната луна преобръща живота на 4 партии

95

Аноним

преди 6 месеца

Киро а ти кой си каква партия имаш изобщо кога и какво си направил за България Шарлатани с ала бала с машините направихте овладяване на държавата с божковите пари с отровите с юмруците

94

Анонимен

преди 6 месеца

Даааа! Трябва да са 2, даже 3 фирмите, че ако вземат руснаците да купят Хюндай докато са натуткате, ще влезем в 22-ри век без електричество. Двойният покрив не е електричество.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Камила бясна на Петков, казала му да не се връща в България

92

Анонимен

преди 6 месеца

Хайл Гьобелс Денко и Хайнрих Химлер Тагаренко! Нацистката власт ще създаде огромна ферма за *** и милиони *** ще крякат победоносно "Гьобелс! Гьобелс! Гьобелс!"

91

тъй.....тъй

преди 6 месеца

Точно така, понеже Буци иска пак да е Началник!

90

dasd

преди 6 месеца

Кирооо нали регулаторите трябваше да са независими бе....

89

ghgh

преди 6 месеца

Чакай малко. Нали регулаторите трябва да бъдат независими? Поне така реве постоянно. Сега казва, че гроб и *** не трябва да имат мнозонство. т.е пп-дг (лгбт) ще искат мнозинство. Е излиза, че едно говорите друго вършите. Жалко, че има хора дето ви вярват.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Кики,махай се от България,просто не те заслужаваме.Не можем да разберем какво говориш,а още повече,какво искаш да кажеш.Сигурно е нещо много умно,но нямаме твоя умствен капацитет.Нивата са различни,и не знам какво още се занимаваш с нас,а не вземеш сладкарката или Лена и не идете да управлявате някой,който ви заслужава,защото ние определено не сме заслужили с нищо,такава чест.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Кой туй ,,регулатора,, ? За тва ли скачаха майму.ните по площадите ? Регулатора да определя цените а не пазара . Ако си бяхме направили Белене и южен поток сега пазара щеше да определи много по ниски цени а те ни вкараха в членство в ЕС и нато . Само дето сакчаха майм.уните по площадите върнаха комунизма чрез членство .

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Българин Нарича се "причинно-следствена връзка". И не трябва да си "умник", а нормален за да го разбереш.

85

Анонимен

преди 6 месеца

И замириса на море....о,не! На избори!

84

КОИ СТЕ ВИЕ..?

преди 6 месеца

,, НЯМА ДА ДОПУСНЕМ"...????....... КОИ СТЕ ВИЕ, БРЕ 36 + 27 = 63..ОТ 240.... КИРО, ТИ СИ ПО АРОГАНТЕН И ОТ ПУТИН...

83

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам как го направиха, но за 9 месеца ППДБ успяха да прелъжат ГЕРБ и ДПС и в общи линии се пребориха за конституцията и някои други неща, включително и с президента. Да, дълбоката държава в лицето на ГЕРБ и ДПС имат мнозинство в парламента и най-вероятно това правителство ще падне. Най-важното: Лошото идва след това правителство. Като изпуснеш питомното, ходи да гониш дивото.