126

гост

преди 3 месеца

Вместо с глупости тоя по добре да продължава с дейноста си да си чопли д жуките и вади полезни изкопаеми и да си ги замезва с тях. С нещо което е на Ти.

125

Анонимен

преди 3 месеца

Ристооо , какво станЪ бре , с ИЗТЪРГВАНЕТО на герб и ДПС ?Май-май , вие се изтъргахте ! Така е , когато им ставаш СЛУГА !

124

До лоша работа

преди 3 месеца

Ей това е най-голямата глупост, която може да се направи. Да видиш какъв бил един доказан престъпник щял да гласува за него. Абсурд.

123

цон кай хой

преди 3 месеца

този защо говори така за коалиционния си партньор? месеци наред са кръвни брятя и избирателите на ппдб са в захлас от пеевски и ся стана проблем

122

Z

преди 3 месеца

Поредният ***, който незнайно в какво качество говори какво искаме или не. Абе лодкар вас и роднините ви не ви искат. Хващайте самолетите и изчезвайте от тук, защото както я карате ще завършите на много лошо място накрая

121

Майната Ви

преди 3 месеца

Голям страх от изборите! Знаят, че може дори и в парламета да не влязат. След всичките провали трудно ще съберат гласове. А сапунджията ги натиска надолу! Където отиде след себе си оставя само миризма на шампоан. Нищо друго!

120

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-Дб ще се изпари най-бързо , от досегашните БЪРЗО ИЗЧЕЗНАЛИ - НДСВ , СДС , ИТН ...

119

Анонимен

преди 3 месеца

А вие г-н Ристо , защо не искате избори ?Явно сте се ОСЪЗНАЛИ , че изчезвате от НС !!

118

Ej Bokluk

преди 3 месеца

Разбира се че ще иска избори. Не моим ви гледаме, теб и ПП.

117

Abee

преди 3 месеца

Тия вече няма да вземат и 2% без пепетата

116

лоша работа

преди 3 месеца

И аз Пеевски още от тотото го недолюбвам,но ако има избори ще гласувам за него!Да го видим и той какъв е!Другите си ги знаем какво политсъкровище са!:)))

115

Ради

преди 3 месеца

А вас ви е шубе от такива, нали ;)

114

B2

преди 3 месеца

Избори до дупка и повече дано никога не видим мазната физиономия на Христо

113

невероятно!

преди 3 месеца

Заставам зад иначе противния ми Пеевски по този въпрос! Ако успее да измете зловредното ППДБ+ от властта, ама завинаги, дори ще ми се стори хубав.

112

Трудно е!!

преди 3 месеца

От тия двамата е излючително трудно да се определи кой е по ПРОТИВЕН.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема е , че като не са политици , остават без охрана .Народа ги обича и ги търси да ги прегръща

110

Анонимен

преди 3 месеца

Как изобщо допускате , че ДПС иГЕРБ ще допуснат някой друг да се разпорежда с милиардите по ПВУ ? Тука е заровено кучето .

109

а дали

преди 3 месеца

А дали всичко не е задкулисна уговорка и нагласена работа, че Боко (агент Буда) и Шиши да излязат като светци и радетели за народа. Може и така да се окаже и да няма нови избори сега. Така като гледам на хората масово не им е много акъла и паметта и са започнали да се връзват.

108

Опа

преди 3 месеца

Не го харесвам Пеевски, но поне ще разчисти част от ***.

107

Пак да ви еее Мамата

преди 3 месеца

Никога в политиката на БГ не е имало такива лъжци и измамници. Хора прокарващи видимо интереса на своите мутри и олигарси. То чак грозно. То не бяха Бобокови, Ало Маджо, Спас Русев и куп други. Мутрата на тоя ристю иванов подсказва каква жалка лисица е, няма да се очудим, ако е направил и бибитка на Пеевски. От деца се молим за демокрация и влизане в Европа, ама тия откачени неолиберали са срам и голямо излагане. Дано има начин, никога да не докоснат политика в живота си. Кръгла НУЛА са!