152

Анонимен

преди 3 месеца

156, то в целия свят няма демокрация, не е само в България. По-лошото е че в България надупените *** в НС правят всичко което западн(ал)ите им господари им диктуват. Каква демокрация търсим в България като цялата корупция се насажда, толерира и насърчава от козяшкото посолство и Западн(ал)а Европа. Забравяш! Шанса за света е т.нар. "пряка демокрация". Естаблишмънта по света ще е много против и ще хвърли много ресурси и усилия да го спре и унищожи, но мисля че има някакъв шанс. Все още.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ги търси :)))

150

САЙГОНСКИЯ

преди 3 месеца

До 151: Корейците и Японците също са едни от страните с най висок стандарт... Така че за мизерията бъди конкретен вероятно визираш Арабите и Индоподобните

149

Тази кумявка

преди 3 месеца

да работи с тях. Да си ги прибере у дома.

148

САЙГОНСКИЯ

преди 3 месеца

До 151:само да те светна че страните с най висок стандарт в света Хонг Конг Сингапур Тайван са населявани от Китайци... Да не говорим че самия Китай е векове пред Европката в всяко отношение

147

Анонимен

преди 3 месеца

В щатите азиатците също са нараснали двойно през последните 20 години. Вчера реших да изчисля какво ще стане, ако продължава с тези темпове - през 2080 година, няма и век, половината население на Щатите ще бъдат азиатци - индийци, китайци, пакита и всякакви други такива прекрасни народности, основен източник на мизерия и ниски стандарти в световен мащаб. При такава демография ще се промени всичко, но най-важното е, че ще се променят институциите. Ако не край на света, край на цивилизацията.

146

Анонимен

преди 3 месеца

Защото МУТРИИИИТЕ искат да забогатяват безконтролно, а българите вече не искат да работят за мижавите им подаяния и емигрират! Затова ще внасят мърляви азиатци, които не могат да говорят български и работят по 12 час на ден 6 дни в седмицата за същите пари, за които ние работим в рамките на 40 работни часа. Няма държава, няма регулации, всички са една банда алчни некадърници, които заслужават да умрат в адски мъки.

145

Катастрофа!

преди 3 месеца

Някой може ли да си представи какво ни чака, ако тук бъдатдопуснати 269 000 пълнолетни мигранти в активна възраст? Бай Тошо вкара между 360 и 400 000 подобни, но не наведнъж, а в рамките на период от 15 години. Всички знаем какъв е резултатът. Вчера една ни убеждаваше, че 47% от тях работели, но много по-малко се осигурявали. Тоест 70% от тях са на на социал, на наш гръб. Сегашните пришълци не са много по-различни по манталитет.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Бизнесът създава големи проблеми на държавата и населението. Алчността му за евтин и робски труд за поръчките за ишлеме за Запада го карат да създава междуетнически и културни сблъсъци в държавата. Американските бизнесробовладелци закарват африкански роби в САЩ, Западна Европа закара чужденци за гастарбайтери. Алчността за евтин труд, ниски данъци и създаване на африканска държава трябва да се ограничава от демокрацията. Демокрацията не осначава бизнесът да управлява народа.

143

Тази

преди 3 месеца

от снимката, да мигрира и да не се връща....Вече прекаляват....Каква миграция искат....Кой ще дойде да работи за средно 1 500,00 лв. Или на мигрантите ще плащат по 2 000,00 евро, а на българите нищо. И защо мислят, че чужденците ще работят по-добре...Да престанат да лъжат и да се кажат, че искат по всякакъв начин да ликвидират българите..

142

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ви баламосват!Работници в България има, пари няма!

141

;)

преди 3 месеца

Ако от сега не започнем да ги бием където ги видим, тежко за жените ни по - късно...тия не идват за друго.

140

Анонимен

преди 3 месеца

Споко до пет години ще ни пратят 300 000 афгански главорези и дори ще хартисат

139

Анонимен

преди 3 месеца

Дианче, душо загубена, ти нямаш акъл за пет пари, ти за втора меркел ли се изживяваш?

138

Анонимен

преди 3 месеца

Като се нуждае от 269 хил. работници да вдигат заплатите и да подобрят условията на труд.От къде на къде ще вкарват чужденци да подбиват заплатите на българските граждани?Тая държава България ли е в края на краищата или не?

137

по примера на меркел

преди 3 месеца

По този ли елементарен начин ще оправдават самолетите с пристигащите мигранти, от които "демократичния запад" се отървава!? Само че те не идват за да работят, а да вършат други неща. Тя и Меркел преди години се надаше на миграция, но нещата придобиха съвсем друг характер.

136

До 86

преди 3 месеца

Аз съм българка, заемам държавна работа и ние тука сме малцинство. На работното ми място има всякакви други, но не и българи. Всички работещи сме български граждани.

135

Търсят 269хил.Балъка

преди 3 месеца

Да се чете "Търсят 269 хил. балъка", работници има но не и балъци евтино и без пари няма вече няма. комунистите експлоататори още си мислят че с трици ще хранят маймуни ама хората не са тикви вече просто бягат и живеят като ХОРАТАААААА.

134

Анонимен

преди 3 месеца

Подгряват ни за тълпите от за нищо неставащи талибани с които ще напълнят държавата.

133

Alex

преди 3 месеца

Дианче, не сме приети никъде! И в ШЕНГЕН те проверяват на лети щето! Не ЛЪЖЕТЕ БЪЛГАРИЯ,зат ова, че спите на работното си мяс то и не РАБОТИТЕ! Тия вицове ще ги разправяте на внуците си, черв еносини корумпета мръсни! И на сън ще стрелям по вас, ако има с кво! И без гьобелсова пропаган да моля!