121

Анонимен

преди 6 месеца

Тая мека китка не е лошо да подава оставка,че и без това не става нищо от него и цялата му групичка българофоби

120

Паднал на главата си

преди 6 месеца

До Минуващ "Много мъка има по тоя свят". К'во спират, че не разбрах? Искат да изхвърлят ДПС то. И да си делкат с ГЕРБ, но при техни си условия. И както им изнася. Намериха на кой да правят номера. А, май и на посолствоТо им писна от издънките им. Явно се усетиха, че са настъпили ..... И очевидно дават заден. Относно "шарлатани". Определението е на техния ментор Радев. Той най-добре ги познава. Такива нагли куковци ни натресохте с "промяната", че 2013-2014 ще ни се видят шега.

119

Минуващ

преди 6 месеца

Никой от коментиращите не е чел текста на меморандума. С две думи в него пише: Спираме с политическите назначения в регулатори и подобни и обявяваме конкурси за безпартийни професионалести. Второ, спираме "делкането", хвърляме "нашите" хора под автобуса и оставяме съда да им определи присъдите. Явно това не се е харесало на ГЕРБ и ДПС и сега са впрегнали online пaрцaлите да торпилират "шарлатаните". . .

118

Ана

преди 6 месеца

" Добрите сили" се обзаведоха всички с апартаменти за милиони - в Бг и по света. Подмяна да има

117

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се мисли когато се гласува. Но някои хора, колкото и да мислят, друго не могат да измислят. За едни 12-13% от гласуващите Доган и Пеевски са им мили. За едни 25% ГЕРБ и ББ колкото и да ги унижават, лъжат и мамят - те си ги харесват. Да не говорим за крайни недоразумения като ИТН и Възраждане. И когато добрите сили са оставени с 63 депутати, вие какво искате? На кого се сърдите? Сърдете се на себе си.

116

Lina

преди 6 месеца

А момумурандома?

115

До Граматик 106

преди 6 месеца

Ама, той Киро не го нарича меморандум, а мумурандум. Явно нещо друго има предвид харвардецът.

114

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

След като действието на " пицата" премина, наш кици се стресна и огледа, и логиката му подсказа страшни неща. Сметките нещо не му излизаха, без машини и без кодове. Алфи може и да не пътува ;)

113

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя, ако беше роден по соца, щеше да е идеалният комсомолски секретар с партийно бъдеще. Само призиви за работа му дай, ама няма свършена работа за пет пари. Ако има нещо, направено от него, то е поредната забъркана каша.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Вашата политика на ПП се нарича изнудване, а не преговори с коалиционен партньор!

111

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

И каква работа Киро да наредил някои твои близки за много пари така ли Киро откакто превзе властта държавата ни потъна падение оставка и Вън от парламента на шарлатаните

110

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Такова падение такова явно лъгане такова явно рушене такава алчност безкрамие стани да седна досега не е имало кои са тези дето гласуват за тези шарлатани

109

дф

преди 6 месеца

Кирето има проблем с главата. Това е ясно на всички психиатри.Да ходи да си "делка" "момОрандума" в Курило.Колко трябва да си прос , за да гласуваш за кирето ?

108

усешане за реалност

преди 6 месеца

Кире намери една паланза и се претегли , за да разбереш , че нищо не тежиш , като балонче с хелий се рееш ....... на седмото небе и това се дължи на пиците с кристали .

107

Олимпий Панов

преди 6 месеца

Айде да почва второто "Пришествие",че ми писна от нагли ***!

106

Граматик

преди 6 месеца

Няма ли кой да му обясни на този инфантил, че документ за бъдещи действия не се нарича меморандум. Меморандум е нещо като паметна записка за минали неща.

105

Григор

преди 6 месеца

Боже колко сте жалки всички във властта???В ПростКиро няма нищо мъжко!! Избори

104

Изнервен

преди 6 месеца

Този олигоффрен не можеше ли да предложи първо преговори за общ документ, а не да излизат с ултиматум муморандум?

103

гнусняр

преди 6 месеца

тоя е по гнусен лъжец и кръдец и от Шиши магнита

102

Анонимен

преди 6 месеца

ка**** пробит, някой ден ще свърши власта, тогава не те виждам