79

Анонимен

преди 3 месеца

Той въпроса който никой не задава е : Защо къщата на Доган е в двора на ЛУКОЙЛ

78

Размагнитване

преди 3 месеца

Тиквата и Пра сето в атака. Днес са почелните страници на всички тиквено-пра сешки медии.

77

Анонимен

преди 3 месеца

При нови избори не се знае дали няма да има нова формация , която да консолидира вота на хората и сегашните партии да станат излишни . От това ги е страх

76

Анонимен

преди 3 месеца

Какво значи подялба ? Лодкаря е за затвор !

75

Анонимен

преди 3 месеца

Не може тези НПО да овладяват институциите и после да се чудим на какво учат децата в училище! Това са платени хора работещи за чужди интереси, без интегритет и без мисъл за България! Христо като получи 3 млн. лв. за правни инциативи и какво направи в правото?! Каква инициатива, че не се сещам?! Очевидно, че други цели имат и сега Пеевски да ги разобличи какви са покварени е просто потресаващо!

74

Анонимен

преди 3 месеца

На хоризонта се задават нови избори.Ако пак не гласувате,ей това на снимката може и премиер да ви стане.

73

Изклатен демократ

преди 3 месеца

Шишо иска да си измие магнитското лице и да оправи едни милиони на ТЕЦ Варна на доган, Баце иска да оживее, Кирчовците искат за забогатеят! Това ще крепи СГЛОБКАТА 4 години, вервайте ми ! И Посолството и Галя са съгласни! Така че, народа няма думата! Да живее демокрацията!

72

Анонимен

преди 3 месеца

МОЖЕ ЛИ В ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА СТРАНА ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА БЪДЕ СЪВЕТСКИЯ ФАНАТИК НИКОЛАЙ ФИЛЧЕВ? А НЕГОВИЯТ НАСЛЕДНИК ДА ХОДИ ДА СЕ СРЕЩА С ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РУСИЯ?

71

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв нечистоплътен индивид е този на снимката. Подигравка с държавата е неговото съществуване в българската политика.

70

До Мара

преди 3 месеца

А с каква почва да се поръси с "чернозем" или с "намагнитена" ? Как се връзвате на този престъпник-лицемер просто не е за вярване ? Сега той всичко ще прави така, че да се харесва на ОПРОСТАЧЕНИЯ СУВЕРЕН, дори ако трябва и срещу майка си ще заговори ! В никоя друга цивилизована държава от ЕС няма да се намери човек който да се "върже" на лицемерието на този поллучовек !

69

Анонимен

преди 3 месеца

Два клана Ротшилд в борба за клиенти, власт и фамилното име

68

Анонимен

преди 3 месеца

Честно Да ви кажа предпочитам Иванов да контролира прокуратурата от колкото разни простотутки и тяхните сутеньори набедени за юристи нагласени по съдилища и прокуратури. Предпочитам и Пеевски за шеф на ДАНС отколкото опгто на румения съветски Тончев

67

Изклатен демократ

преди 3 месеца

Шишо, колко и да се пенявиш, както ти каже Галя от По солстовто - това ще правиш! И ти, и Баце сте мръши и нямате реална власт. За съжаление как каже По солството - така става! Нищо мъжко няма в Шишо и Баце, както имаше едно време и си разиграваха държавата как си знаят - фалираха банки, гонеха мустакатите навън, прибираха комисионние и не им дремеше. Това свърши, сега сме валаси на САЩ, острова и другите от евро.ейската шайка!

66

Моето мнение

преди 3 месеца

Два Клона на мафията се бият кой да контролира прокуратурата . От една старана ГЕРБ и ДПС а от друга ППДБ (Хората отколо олигарха Иво Прокопиев)

65

Делян

преди 3 месеца

Доган не иска делкане на квото и да е, защото той само може да делка порциите;))) Сичката баница в него и той кат махараджа поглежда бащински насъбралите се на софрата аги и им казва: "Ашколсун, машаллха, бисмиля, правоверни сте!" А, сега на секи по равно полвината баница, другата полвина е за махараджата!

64

:)

преди 3 месеца

Кой го казва :):):)

63

Нане

преди 3 месеца

Той и друго казал, че мравояда му седял в скута и пил мазно турско кафе... ===)))

62

Анонимен

преди 3 месеца

Радвам се, че внуците ми почти не говорят български. Ако зависеше само от мен и толкова нямаше да говорят!

61

Анонимен

преди 3 месеца

КОНТРОЛ НАД ПРОКУРАТУРАТА ИМАШЕ БОЙКО СЕГА МУ ОТНЕМАТ ТОЗИ КОНТРОЛ ЗА ДА Я ПРАВЯТ НЕЗАВИСИМА

60

Недохранено прасе .

преди 3 месеца

Всички политици се угояват ,но това прасе е недохранено , защото религията го спира.