10

Турбофеминистка

преди 3 месеца

Според мен всеки фронт-офис/особено пък жена/ трябва да взема поне колкото изпълнитения директор на банката, за да няма такива дискриминационни разлики!

9

G.I. Joe

преди 3 месеца

А надниците на копейките 2 пъти по-големи от тези на работещите защо?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тази разлика ще се изравни, когато мъжете започнат да раждат. Най-притеснителното е, че моментът наближава.

7

Анонимен

преди 3 месеца

И 1 година е майчинство и още 1 година е неплатена и още 4-5 години не можеш да ги пипнеш, щото са майки на малки деца и закона ги пази. Учиш я безплатно, че и заплата и плащаш и ха да започне да работи самостоятелно и изненада - ще се видим след 2-3 години шефе :) и ако се върне случайно се започва с болничните - 2 дни на работа, 3 дни в болничен,щото лапето хванало хрема от градината Как да не им вдигнеш заплатите на жените! Като искаш семейство - гледай си семейството, пък после прави кариера

6

Анонимен

преди 3 месеца

Заплатите са както си ги договориш. Пенсионната възраст и осигурителният стаж са по закон. Средната продължителност на живот е по статистика. Пак се реве за пари, алчна работа.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ами като не стават за нищо, защо да им е висока заплатата?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Сменете А1 с оператор по-избор, така от 45 лева сметката ми стана 25, не ги жалете, същото е и за банките иначе няма как да ги спрем.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Тотална неправда!!! Това е дискриминация!!!

2

Стамат

преди 3 месеца

Това за една и съща работа, нали?Или сравняваме някой с висше образование и 10 години опит с чистачка със завършен пети клас?

1

Някой

преди 3 месеца

Еей думи нямам защо не кажете в кои сектори са ниски заплащанията? С колко хора р направена тази статистика? Само се чудите какви глупости да напишете. По жалкото е че не Ви и бива за тази работа..