220

Хелоу

преди 3 месеца

Прави изследване къде има най-много коментиращи евроатланти и винаги под статия за успех на Русия, се пръкват да хейтят. Как ви набиха такава омраза и изкривиха съзнанията ви така. За това Русия ще спечели, защото изгубили връзка с реалността и изкривени от омраза и арогантност не виждате другата страна, не поглеждате реално на нещата опитвайки се да разберете.

219

Анонимен

преди 3 месеца

До 232 Абсолютно правилно, а и да добавим, че китайците се дължат супер нагло и надменно.Искат намаления на купуваните от тях газ, нефт,дървесина, въглища, а продават с надценка.С излизането на западняците от руският пазар, китайците навлизат в 150млн.пазар в който нямат никаква конкуренция и те ще се опитат да направят от Русия своя колония, заден двор за ресурси.

218

Анонимен

преди 3 месеца

То хубаво, ама защо лъжете че Русия само от продажбата на петрол на Индия е получила 37 милиарда долара като Индия плаща в рупии и не знам какво ще купи Русия с тези рупии които дори самата Индия не ги иска. Набиулина сега установи че Русия се е напълнила с никому ненужни рупии.

217

Анонимен

преди 3 месеца

На този псевдоаналитик със сигурност Русия му е напълнила хазната, за да пусне тази статия.

216

123

преди 3 месеца

Това че оставали пари в Русия от бизнеса и с Китай малко не е вярно. Китайския Москвич в Русия струва над 25 000 евро а в Китай е само 12 000 евро (при това е сглобен от китайци, а не от пияници). Газа който Кутай копува от Русия първо е малко, второ е на много по ниска цена.

215

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема не е че Русия лъже че забогатява като води война а в това че има хора които вярват на тези лъжи.

214

Pen

преди 3 месеца

Кажете с нашата европейска хазна какво става или това няма никакво значение ?

213

Анонимен

преди 3 месеца

За Европа и европейският съюз може да се каже, че лидерите му , седят и лапат мухите. САЩ и Китай ще се стабилизират икономически. А ЕС и Русия отиват трета цедка, ще седят и ще слушкат.

212

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 224 В Северна Корея цените на аналогичните стоки са 40 пъти по ниски отколкото във забогатяващата с часове Русия. Разбира се причината за прекомерното забогатяване на Русия е само една и се казва Владимир Путттлер. То само с убийството на Навални се напълниха няколко камери на руската централна банка с кюлчета злато и купища диаманти.

211

Анонимен

преди 3 месеца

До 224Преди 2 седмици Такър Карлсън установи, че на практика цените в Москва са 4 пъти по ниски от цените на аналогични продукти в Пиндостан.))) Руснаците живеещи в Пиндустан са припаднали от смях!

210

Анонимен

преди 3 месеца

Някои предвиждат 150 рубли за $ до края на годината, но това са фантазии. Преди 2 седмици Такър Карлсън установи, че на практика цените в Москва са 4 пъти по ниски от цените на аналогични продукти в Пиндостан.

209

ОТ 210

преди 3 месеца

До АнонименЗнам . Така е !

208

Анонимен

преди 3 месеца

Руската хазна (разбирай гробищата) ще се напълни два пъти повече когато украинците изтребят още 400 хиляди руски денацификатори. Само така Русия може да бъде излекувана от обхваналото я безумие. 400 хиляди са американските жертви за цялата Втора световна. Днеска публикуваха данните за руските загуби в Авдеевка 47 хиляди руски солдати са отишли под земята за един 30 хиляден град. Къде е Киро на кирия, само счетоводителя на човешка cмърт Путин може да каже.

207

Анонимен

преди 3 месеца

До 214Русия след ембаргото започна да си произвежда стоките които внасяше от запада и САЩ , не казвам че са качествени, но парите остават в Русия)))Малко е истина!Като за начало нека започнат с яйца, защото сега ги внасят от Турция, Средна Азия и Беларус.Заменените западни стоки са китайски или западни внесени през 3ти страни.Парите остават в Китай или при посредниците. Русия се очертава да стане китайска икономическа колония.

206

Анонимен

преди 3 месеца

До 210Това ли е брикс и прословутата дедоларизация ?)))Да,само че понеже края на лятото рублата удари 120 за $Путин спешно пусна директива от 16 октомври в срок от 6 месеца които продават ресурси в чужбина за $ в Русия да продават $ за рубли на ЦБ. Демек казва, На държавата й трябват долари, за да не литне рублата в небесата. Интересното ще стане след 16 април, когато свършва декрета за продаване на $ за рубли. Някой предвиждат и 150 рубли за $, до края на годината, сега е 93.

205

НАСТРОЕНИЕ

преди 3 месеца

Оправих си настроението ! БРАВОООООО , ЦЪФТИ И ЗАВЪРЗВА НАПРАВО РУСИЯТА !

204

Анонимен

преди 3 месеца

Президентът Путин държи още един коз. Руският сенчест флот" от танкери свободно преминава през Червено море.

203

43657

преди 3 месеца

Интересно, как държава във, ВОЙНА е с пълна хазна. Значи, всички добри царе, лидери който са се придържа ли към "по-добре лош мир от колкото добра война" са измамници..... Ясно, света не воюва за първи път, хазната на Пу. Тко и неговите кучета е пълна а, народа???!!!

202

А та ка ааааа ааааа

преди 3 месеца

Руснаците ще напълнят джоба от енергоресурси и ще хапнат част от Украйна.Американците ще наложат програма за превъоръжаване на Европа за милиарди и то много. Какви пари се превъртяха по борси и Форекс в първите дни е трудно да се изчисли. Европа е в генгбенга от всякъде. Какво си говореха Байдън и Путин цели два часа преди войната?!?! Така ли : - Не удряй! - Ще удрям пък! Сглобка на глобално ниво ли гледаме?!?!

201

Мдаа

преди 3 месеца

Русия след ембаргото започна да си произвежда стоките които внасяше от запада и САЩ , не казвам че са качествени, но парите остават в Русия, парите които идват от продажбата на енергоносители са за вътрешно потребление и стимулират производството макар и без конкуренция , къде за държавни фирми и частни такива ...но виждаме че долара си още над 100 рубли . Разходите им за армията са убийствени и ето тук се крие заякат, народа може да прелива от рубли , но финансите на държавата се изпаряват .