25

Анонимен

преди 4 месеца

Чудят се с какви глупости да развличат електората. Уж, че някаква важна работа се върши....

24

Анонимен

преди 4 месеца

Госпожата в Луковит какви дела гледа, та е наясно с корумпираните нотариуси в София? Разказала ли е какви са точно казусите, по които я заплашват? Какво е трябвало да направи,а не го е направила?"По БНР Цариградска обяви, че всички активности по случая "Нотариуса" са имитация и затова тя е затруднена да представя доказателства за твърденията си." И това е твърдение на съдия. Страните по делата при нея как представят доказателства и тя как си решава делата? Пълен абсурд дори при критиците.

23

Анонимен

преди 4 месеца

24, не се тревожи. ДС си знае работата.

22

Анонимен

преди 4 месеца

ТАЗИ ЖЕНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО! ПО- ЧЕСТНА И ПО- СМЕЛА ОТ ВСИЧКИ " МЪЖЕ" В СИСТЕМАТА НА " ПРАВОСЪДИЕТО"! ДАЙ БОГ!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Защо мислите,.че има война в Русия. Та това беше единствения начин Путин да остане на власт!!! Ако ГЕРБ и ДПС отпаднат от власта в Бълагрия , мислите ли че няма да има война?

20

Анонимен

преди 4 месеца

До ФАМИЛИЯТА НА ЧОВЕКА. "Волгин" не е истинската фамилия на Петърчо болшевика.

19

Анонимен

преди 4 месеца

В момента не е проблем самата власт ,а част от нея и тя е ГЕРБ и ДПС, проблем е и фалшивата опозоция на ГЕРБ и ДПС ( БСП, ИТН и Възраждане). Това са мафията. Имат си изградена структура на влияние( чадър) във службите( ДАНС, ГДБОП, МВР, ,Прокуратува, всички нива на съда) и контролират всичко и получават всичко. Някой знае ли от къде идват Бойко Борисов и Делян Пеевски, след това Нинова, Копейкин, Каракачанов....Страшно е. Ако се разчопли ще стане като в Русия( може да има война).Блатото мирише!!

18

До 15

преди 4 месеца

Колко си долен. Знаеш го, нали? И другите като теб.

17

руска корупция

преди 4 месеца

Руската корупционна схема владее държавата! За това не ни пускат в Шенген!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Красива жена

15

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко е, че е имало хора като Левски в България.Сега няма как да има. Сега корупцията е най-важна, мафията е най-важна. Щом мафията е в оарламент, в службитеми прокуратурата , както и в конституционния съд, нищо няма да се промени.... Да не сме много зле, но може да сме като Швейцария, Германия или доста по-добре. Но магията изяде всичко и сега даже ни се подиграва. Смеят ни се..

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя заспал народ,си заслужава съдбата,един протест не видях да се организира!Кучето даже не лае,кервана,си върви!

13

ггг

преди 4 месеца

Браво, дори съдия-мутреса си имаме.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Не са 15 години ,а повече. И са абсолютно загубени. Само мачакане на народа. Никаква справедливост. Няма как да е по-различен начин. Та ГЕРБ и ДПС са Руско-турска партия, разработка на бившите от ДС, които са си директно подчинени на Путин и Ердоган. Имат си и имаха фалшива опозиция....

11

Анонимен

преди 4 месеца

Щом няма масови протести, значи всичко е наред. Народа е спокоен и доволен от управлението на държавата.

10

Бай Дрън ни

преди 4 месеца

Какви руски шпиони те гонят бе, аххмак!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Една птичка пролет не прави. Ще я сготвят за закуска.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Ние с нищо не се различаваме от Русия на Путин. Не виждам реакции от никой ,след като имаше толкова публични изяви. С какво се различаваме Ние от Русия?Заплашва съдии, прокурори, хора с две ЕГН-та..Корупция ,мафия в властите на всички нива, руски шпиони на всички нива....Ние не сме народ.Ако сме народ сега всички щяхме да сме на улиците и да искаме всичко да се разследва и да започнем с реформите. Не това не е нормално и никога не е било.

7

Бай Дрън

преди 4 месеца

Браво на съдията. Ама те тия работи се знаят от десетки години. Който е влизал в тая система, знае.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Разпада на съдебната система започна при Костов с неговото прекрояване на ВКС и смяна в правомощията на разследващите. Целта беше овладяване на държавата и ненаказване на икономическите престъпления от престъпната приватизация. Друг е въпроса, че въпросната съдия е директно свързана с престъпни групи. Има достатъчно информация в мрежата и за нея. Как е възможно подобни хода въобще да са съдии.