326

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е ходещ мъртвец. И цялата московска имперска орда от закоравели феодали и нацисти, които хвърлиха империята си в една изгубена война срещу съседна държава. Защото това техния начин на работа с останалите държави. Или да се кажи това е техния начин за завладяване и подчиняване на останалите! Тази руска империя исторически ще се разпадне. Не защото някой иска или не иска. Исторически всяка империя достига своята гибел.

325

Анонимен

преди 3 месеца

Жужук

324

Анонимен

преди 3 месеца

Путин отсече: Събитията на фронта в Украйна са въпрос на живот и смърт за МЕН!

323

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Тръмп не стане прездент, с Русия е свършено. Въпросът за живот отпада и остава само смъртта.

322

А така добре ли е?

преди 3 месеца

До АнонименСлавянските държави и Русия , нямат никакъв шанс за успех в тази война ако не изпратят армии в западна Европа. Редно е славяните да го направят, защото Русия нямат жизнени интереси в тази част на света. Славянските държави обаче имат, а Русия са наясно с това. Славяните ще воюват. В началото само страните от западните славяни , впоследствие ще се включи и Русия.

321

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 363 Това си е русофилско мнение и то няма никакво значение за цивилизования свят.

320

руски щайгопад

преди 3 месеца

Още една летяща щайга Су34 е свалена вчера над Луганск, ще я добавим към предните 3 броя свалени завчера.

319

Анонимен

преди 3 месеца

заради тоя по цял свят ще намразят руснаците

318

Анонимен

преди 3 месеца

Товарищ Путин, заблуждаваш се, събитията на фронта в Украйна са въпрос само на смъpт за Русия.

317

Анонимен

преди 3 месеца

Българи ще бъде ислямска държава и Змията ще захапе опашката си, цикълът ще свърши и ще започне нов.

316

Анонимен

преди 3 месеца

Китайският комунизъм се крепи на китайските банки и насилие. Банките ще им ги фалират "отвътре", точно като при нас. Англосаксонците са пирати с много дълъг опит. Евреите са банкери също с много дълъг опит.

315

Анонимен

преди 3 месеца

Не познаваш китайските комсомолци. Има цикли в историята, след Дзин Пин идват китайските Луканов и Костов.Ще оцелее само ислямът в нищетата, но със съхранена вяра, при това ще оцелее в Африка.

314

Анонимен

преди 3 месеца

Ми отивай на фронта !

313

Анонимен

преди 3 месеца

Днес е ден на саможертвата на един човек в името на интересите на цял народ. Колко от нас днес са готови на саможертва за род и Родина? България се покрива с безчестието на продаващите родовата си памет народи. Предателство за пари, това е безчестие!

312

Анонимен

преди 3 месеца

Националните държави са заплаха заамериканските интереси, които са във всяка точка на Земното кълбо. Без Русия славянското присъствие в Европа отново придобива статута на слейвс, произтича славяни. Китай са необходими на САЩ като 1.3 млрд интелигентни работници и САЩ ще изкуши новото комсомолско ръководство на Пекин да нахрани Китай с Русия. Дами и господа, ще изчезнем от историята с безчестие!

311

Анонимен

преди 3 месеца

Русия не е загубила ПСВ. Русия участва с две армии. Бялата армия губи но Червената армия печели. Следва ВОСР и вече минаха сто години. Русия не може да си позволи да загуби. Разберете го това.

310

Анонимен

преди 3 месеца

Русия не е загубила ПСВ. Русия участва с две армии. Бялата армия губи но Червената армия печели. Следва ВОСР и вече минаха сто години. Русия не може да си позволи да загуби. Разбетете го това.

309

хладен ум

преди 3 месеца

Не ме интересуваше когато американците нападнаха Ирак, бомбардираха Либия и Югославия, защо сега да ме интересува, че руснаците са нападнали Украйна ? Макар, че тогава никой не искаше да плащам американските бомби, а сега искат да плащам украинските снаряди, откъде накъде? Трябва да има паритет. Да живее международното право!

308

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС и САЩ нямат никакъв шанс за успех в тази война ако не изпратят армии в Украйна. Редно е европейците да го направят, защото САЩ нямат жизнени интереси в тази част на света. ЕС обаче има, а САЩ са наясно с това. ЕС ще воюва. В началото само страните от Източното ЕС, впоследствие ще се включи и Германия.

307

Бай

преди 3 месеца

Репортерите от БТВ са започнали да агитират за желаещи да се бият срещу руснаците в Украйна . То техните украински мъже се пръснаха по Европа за да не ги пратят в месомелачката на фронта. Този ненормалник набира чрез БТВ *** да ходят в Украйна.