52

Анонимен

преди 3 месеца

Не е безопасно да отстояваш чужди интереси в Русия . Да си *** в Русия . Да си гъзолизец в Русия .Тук обаче е безопасно ... Кирчовчи и кокорчивци , тикви и приятели на посолството бол....

51

Чичо Гошо

преди 3 месеца

Абе хора не го разтягайте Навални бог да го прости, вижте какво става в България.Събодете се. Англеро дойде на посещение и онези майкопродсвци се надупиха.Ама това си заслужаваме... Бии магарето е чуждо.

50

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 51 - Като те чета, явно и ти точиш ред сълзи, два сополи........

49

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера когато НАВАЛНИ Е умрял е бил убит от Путин ! По емесията новини водещата Виктория Петрова щеше да се разплаче.. Днес на мача Левски в публиката фенове държаха синя лента на която пише, НАВАЛНИ ЗНАЧИ СВОБОДА ! ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО ЩЕШЕ ДА СМЕНИ ПУТИН НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН ! БЕЗ ПРИЧИНА ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА ТРОВИ ГО И НАЙ НАКРАЯ ГО УБИ.

48

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

47

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ти не е безопасно, в Русия да защитаваш човешки права си е направо смъртоносно! Там, където човешкият живот не струва една копейка. Дива диктатура!

46

Анонимен

преди 3 месеца

До 41 Я, бе другарю виж в интернет руски военкори кво се жалват за огромните загуби в Авдеевка. Толкова много, че според тях не си е заслужавало да се дадат за едно разбомбено градче. Още повече, че след Авдеевка попадат на силно укрепени украйнски позиции. Па ти си пиши за украйнско бягство и руско настъпление колкото щеш. Никой немож да излъжеш.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Тука някаква копейка само говори за предателя Асандж.

44

.!.

преди 3 месеца

то в рашистан каквото и да кажеш против путин и вече си със смъртна присъда! така правят диктаторите и тираните! вижте сталин, вижте хитлер вижте пол пот вижте *** амин вижте ким чен ун! така беше и пр нас преди 1989г. вкарваха те в затвора за един политически виц за бай Тошо! так ми се иска всичката продажната путинофилия да иде я в рашистан я в северна корея! така или инак според тях по ония земи боло земния рай! ама ходете там бря! идете у рая! оставете ни нас да се мъчим тука!!!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Абе като погладуват малко и всичко ще си доиде на мястото ,що изобщо да ги атакуваш .Авдеевка на практика е гробище а като започнат да се разлагат и убитите и започнат заразите -пльховете ще изпълзят един по един ,то за тях шанса сега е само един бърза капитулация -белки спасят някои ранен

42

Анонимен

преди 3 месеца

До 33Чудно, наистина, от къде е имал пари да плаща на екип, говорител, адвокат, )))Навални от десетилетия е бизнесмен. Търговия с дърва, Транспортни фирми и др.Освен това той беше и блогер с милиони последователи, наградата Сахаров е с премия от 50хил.евро.Навални осъди Русия през 2017 г. за 4 млн. рубли /около 100 хил. евро.А от къде си сигурен, че адвокатите не са съйдейници на Навални или някой от вън им плаща?

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 Какъв ред и принципи при ББ? Мащабна корупция, последни по доходи и първи по смъртност. Това харесва българинът. Ако не сме в ЕС, щяхме да сме като азиатската са трапия.

40

Еврогей

преди 3 месеца

Хааай гааааййз, хау'с гойн'? Хайде да се сабереме БиДжи евporейове и да проведем карбан фри гей парад на байкс и тротинетки в подкрепа на Навални, така хем ще пръвайднем сапорт на Юкрейн и хем ще спасим планетата от карбан имишаните!

39

социалисти и комунис

преди 3 месеца

пиши, пиши за Артьомовск-бахмут, така писахте и за Авдеевка за 3 години. "рашистите" вече са в Часов яр и разказват играта на товйте приятели със СС-овските нашивки. вече газят и през Работино, затова днеска ви сапунисват с навални, още малко ви остава и почвате да пишете пак за парниковите емисии и правата на жените в Афганистан. Сирски още първата си седмица на новото работно място влезе в темата - истински съветски офицер.

38

Авдеевка

преди 3 месеца

Врагът няма голям избор: да се предаде и да оцелее, да умре в полетата или да умре под развалините на многоетажните сгради. Но това не означава, че всичко е свършило. На руските войници все още предстоят битки по фланговете на котела и атаки по високите сгради.

37

До36

преди 3 месеца

Ми няма да пишем 100 статий за Навални стиха, вече да лижем за... ика на англосаксонците да кажат някаква новина за Асандж къде е, къде го крият

36

Чекай малко

преди 3 месеца

Кой финансираше тази шушумига? Британските служби през едно НПО. Те си го и унищожиха, за да го припишат на Путин преди изборите. Куците коне ги убиват. Кому е нужен жив затворник?!

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 - Никого не е увредил социализмът. Днешната уж-демокрация уврежда хората и най-вече младите. Не искат господар хората, а ред и принципи, да се гради, не да се руши. Не на кой какво му щукне да си го върши, та дори и Конституцията да нарушава.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 32 Цял ден за Асандж пишеш, над 100 поста еднотипни. Не ти ли свърши раб. време към Централата?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Видиш ли адвокат - тресни го със бухалката :)))