36

Анонимен

преди 3 месеца

България ще стане първа по брой полицаи в затвора. Или те ушевите затова си направиха лаборатория за тестване,за да магерят пробите, както правят с кърканите корумпета.

35

Анонимен

преди 3 месеца

За полицай важи ли или само за дребните риби?

34

Анонимен

преди 3 месеца

А това важи ли за депутата Христо???

33

9% руска ролетка

преди 3 месеца

ПТП пияни, дрогирани ясно. Те си личи има смачкани ламарини ,пияния едва гоеори другирания е с широки зеници или черевени очи и гоеори несвързано. Но да се првят тия тестове масови като проверка за светлини е абсурдно и престъпно. В целия Свят няма подобна практика тестват се само съмнителните и след тестера се взема кръвна проба веднага и едва след кръвен тест лицето се третира като престъпник наркоман, а не възоснова на дрегер ,който дава по спецификация 9% грешка и то след калибриране !

32

Мега възмутен

преди 3 месеца

Толкова ли досега 240-те хрантутника не можаха да стоплят, че полевите тестове за наркотици са пълен фалш. След толкова много фалшиво положителни резултата не е ли време да бъдат премахнати и за който има съмнение да бъде пращан директно на кръвен тест. Хората вече ги е страх да пият колдрекс, когато настинат!

31

леонарду ди мануш

преди 3 месеца

Ваййй....., анаджъъъм, демократите Кексихъ лелятъ на Демокрациятъ у Бг-стан!!!!

30

Щерю

преди 3 месеца

Престъпна нация - дори и без Том Круз...

29

Терзийски е Сатанист

преди 3 месеца

Този Терзийски поръчва убийства в Дупница, Кюстендил, Бобов дол!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Това добре, но това трябва да е не само при ПТП, а във всеки един случай на отказ при проверка.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Това мнооого одавна трябваше да стане.Но и резултатите от тестовете трябва да излизат бързо,а не хората да чакат с месеци за това.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Аз ли нещо не съм в ред или мисирките,текущо време 17.33 а статията е публикувана в 18.00 часа?

25

Анонимен

преди 3 месеца

Няма проблеми. Ама ако кръвната проба не излезе до 24 часа, всичко отпада. Видяхме ,че лабораториите могат да работят бързо. След като могат да те обвинят трябва да могат да се обосноват. Щом за силикона може-трябва да може за всички.

24

Кръстю

преди 3 месеца

Вземеш ли книшка изкарваш една година в затвора предварително и тогава по пътищата:))

23

Анонимен

преди 3 месеца

Направо го променяйте законана КОйто се качи зад волана е за затвора. *** вие сте за твора дето ги пишете тия *** закони

22

Sotir

преди 3 месеца

Голямо тъпчене на това НК, то не бяха животинките, то не беше домашното насилие, то не бяха пияни и дрогирани шофьори, резултат никакъв, държавата харчи огромни средства за разследване, съдии, прокурори и затвори. Трябва нов НК не стария с кръпки

21

Анонимен

преди 3 месеца

Kaто цяло идеята е добра, само че да не стане така че ченгетата да казват "тоя отказа проба" без въобще да са го питали! По подобен начин постъпиха на скоро с мой приятел, на който пробата отчела че е положителна за наркотици (май от някаква електронна цигара), а полицаите го убедили (излъгали) да откаже кръвния тест, тъй като "щяло да стане по-лошо"

20

Анонимен

преди 3 месеца

Запазва се наказването по административен ред с отнемане на книжката за 2 години и 2000 лв. глоба при отказ от проби - и на пътя и в лабораория, ако няма ПТП. Като време е добре, но глобата трябваше да е 5000 лева..

19

Съмнявам се

преди 3 месеца

От ефекта на тези поправки! При тези съдии и прокурори всичко се търгува. Ще изгорят само тези, които не могат да си платят.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Слагайте си камери в колите /регистратори / Недейте се надява само на полицейските камери Освен това като ви спрат имате право да снимате всичко на видео с телефона си - какво искат като ви спрат , как ви проверяват за алкохол или наркотици Полицай няма право да ви забранява да го снимате или да иска да триете записа , или да гледа в телефона ви какво сте снимали По закона за авт прво и сроднитему права , чл 13 -не се изисква съгласие за снимане на хора на обществено място

17

Анонимен

преди 3 месеца

Първо 2500лв са нищо за такива щети. Второ до 1г ама може и да стане може и да не. Направете го 20000лв и 3г затвор /без може и неможе/ . Да видим дали някой ще откаже :))