186

Грозната истина

преди 4 месеца

Тия от КТБ вече никаква креативност.не проявяват. Едно време хората се самоубиваха с по пет куршума в гърба, един се самоуби с брадва в гърба, друг падна от затворен прозорец, а сега някаква си внезапна смърт. Съсипаха и КГБ вече, а едно време кво кгб имашеее

185

Анонимен

преди 4 месеца

Навални в затвора,Изобщо не Пречеше на Путин по никакъв начин!Та изобщо Не е Бил "проблем"за Путин!Помислете малко бе хора!Путин е пред Избори!И защо ще е "важно"за него,да"убива" Навални?-:(Много и не знаят и до днес,че Навални работеше във Френска компания!И в един момент Французите установяват,че липсват Хиляди Евра! И в този момент Навални направи Личен избор! Или да се прибере в Русия и се "впише",като Политически Опонент на Путин,или да се Срещне с Френско Законодателство! Избра Русия! Е??

184

Анонимен

преди 4 месеца

До 195На митингите на Нахални е същото като на десен сектор)))Ти да не си гледал митинги в Москва на фашагите от,, Русич" начело с техният фюлер Алексей Милчаков, който в прав текст пред камери по ТВ казва, че е нацист, и поправя не националист, а нацист.В момента,, Русич" и Милчаков са в Украйна. Бият се за,, Руский мир"

183

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименЕвроПидеруго...записите са правени от Западни Журналисти. Нахални е един Фашист, пробвали са нов Майдан с него и не стана...и го зарязаха...сега Жена му ще се разчекне от шнурове и ще му харчи парите дарени от лапнишарани! На митингите на Нахални е същото като на десен сектор в ***...Нази спонсорирани от САЩ и глупавиЕвроПедеруги!

182

Анонимен

преди 4 месеца

Ще го освободят в един момент! Това са процедури които се спазват! Така беше и с Галев "брат"! Тук в България! Прибраха си го,и го освободиха в един момент! И с Навални ще е така! Много бързат роднините на Навални да го "погребат" мисля!-:( Така или иначе Навални приключи! Путин обаче продължава!!!!

181

Иван

преди 4 месеца

Бог да го прости добре си живееше ама много си повярва. Скоро и вашия приятел Зеленския и тоя си повярва ЕС ООН Америка ще го видиме как виси на некое дърво, Путин е силен уж преди година викахте няма армия край войната свършва а той те първа загрявал

180

Анонимен

преди 4 месеца

До 189Nawalni е един плъх, който Доказано /има видеа как взима пари от английськи агенти за да прави револючция)))С днешните технологии може да те изтопосат на видео как убиваш кумира си Путин бе копейко.

179

Анонимен

преди 4 месеца

В петък лорд Дейвид Камерън в София каза: Направете нещо, спрете путин. В събота путин уби Алексей Навални.

178

Анонимен

преди 4 месеца

Nawalni е един плъх, който Доказано /има видеа как взима пари от английськи агенти за да прави револючция/ предава родината си! Кой държава няма да направи същото като Русия с нахални? Всяка една уважаваща себе си държава ще го осъди и затвори за държавна измама!!! ЕВроПуделите скимтятИквичат по същият начин, както когато застреляха ЧерниятПрестъпник в САЩ! От доказан престъпник, го направиха светец за BLM. Европейци...осъзнайте се! Обеднявате за сметка на Американските интереси!

177

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия е така още от царско време, убиват потенциалните претенденти на трона. Да си спомним, че Петър "Велики" уби първородният си син Алексей защото не ставал за цар и да не пречи на брат си Петър в царуването.Екатерина уби законият цар нейният съпруг и т. н. А, Сталин ги трепеше като мухи, прати убийци за Троцки чак в Мексико.

176

джингиби

преди 4 месеца

Какво да очакваме от народ смесица между монголци, татари и тюрки, каквито са руслямистите

175

Анонимен

преди 4 месеца

В русия много го получават този синдром, някой политат от прозорци, други се самозастрелват, трети сами се прегазват

174

И какъв

преди 4 месеца

Е тоз резедав жендьър до него? Ба си цирка!

173

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е място на най-репресивните режими и най-голямото човешко падение - пълно обезправяване, масово унищожение чрез мъчения, убийства, гладомор, докарвал народа до човекоядство.

172

Залагам 5 лв,

преди 4 месеца

Че зад този труп са британците!

171

Анонимен

преди 4 месеца

Путин направи Навални известен, защото този индивид нямаше подкрепа и на 10% от руснаците.Въобще не трябваше да го затваря, а наопротив да го остави да се излага на изборите.

170

Анонимен

преди 4 месеца

До Кой печели и кой неТи сериозно ли?Интересът към интервюто с Путин е интерес като към интервю с шимпанзе.Екзотика някаква.Никой нормален не взима на сериозно това което казва.Лъжи и пропаганда.А това,че обвиняват Путин и властите за смърта на Навални,то си е така.Дори коствено те са виновни.Не влезнал сам в затвор с тежки условия на живот все пак.

169

Анонимен

преди 4 месеца

Затова ли по медиите канят лекари да ни разясняват как си отива човек в инсулт.Интересно,че и съвсем млади хора го получават.Всъщност не е интересно,от кофеинови напитки - гъста кръв заседнал живот или "ужилване"...

168

Гошо

преди 4 месеца

Като малък дето ми казваше никога не се бори срещу държавата.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Изтеглен.На остров с клиника по лицево-челюстна хирургия.