67

незнаещ любопитко

преди 3 месеца

Може ли някой с думи прости да обясни какво е общото между фашизма и ген.Луков!?

66

Анонимен

преди 3 месеца

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФАШИСТИ СА АНТИФАШИСТИТЕ

65

Анонимен

преди 3 месеца

ВЪН КОМУНИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

64

Анонимен

преди 3 месеца

След като е известно , че България спасява своите евреи, нелепо и неуместно е твърдението на българските комунисти , че ген Луков е фашист По скоро те да обърнат внимание на другарят Сталин.Колко евреи е затрил .

63

Анонимен

преди 3 месеца

И все пак има Луков марш, започнал е.

62

Анонимен

преди 3 месеца

БОРБА СРЕЩУ КОМУНИЗМА-НАЦИЗМА

61

Анонимен

преди 3 месеца

ШЕСТВИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НАЦИСТИ

60

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е Путин и от къде прохожда....За Чингис хан всички народи които му се предадат и подчинят , са негови ,,братя".Тази имперска амбиция по някакви причини се заимства от бъдещите императори и императрици на руската , или по точно Московското княжество.Дълго подчинено на ,,Златната орда " и овладяла омразата и репресиите с която ,,Златната орда" подчинява

59

Анонимен

преди 3 месеца

За Чингис хан всички народи които му се предадат и подчинят , са негови ,,братя".Тази имперска амбиция по някакви причини се замества от бъдещите императори и императрици на руската , или по точно Московското княжество.Дълго подчинено на ,,Златната орда " и овладяла омразата и репресиите с която ,,Златната орда" подчинява.

58

Мишо

преди 3 месеца

Браво! Не на нацистите! Не на фашизма и нацизма!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Всички борци срещу руския империализъм са преднамерено обругани и старателно оклеветени.И това е непрекъсваща руска политика и част от конспирацията и хибридно влияние на държави , близки до държавните граници с Русия.Украйна се противопостави твърдо .И за това плати цена.Това е пример за намеренията на ред руски императори и сатрапи , до колко обичат ,,братски" съседните там страни.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Не на фашизма! Александър Йорданов вън от България

55

Ангел

преди 3 месеца

Русия първа изяде отровния плод и амбиции на юдо-комунистите. И се стресна! И каза НЕ на юдеите! Така наречената "демокрация" е по плана на юдеина Лев Троцки, чиято крайна цел е победа и царуване на юдео-ционизма над целия свят! Глобалистите, юдо-ционисти заличават отделните държави и искат да въведат Нов Световен ционистки ред, където всички народи са покорни слуги на Израел - "богоизбраните"! По- голям фашизъм от този на глобалистите на ционизма няма! Срещу това се бори Русия! Юдеите я мразят!

54

Само истината

преди 3 месеца

А комунизмът е още по-жестоко престъпление. Ген. Христо Луков е български патриот, герой от войните за национално обединение. Убит от комунистическите терористи Иван Буруджиев и Виолета Якова по заповед от Москва. ,,Черните ангели", на които се възхищавал Карлос Чакала. Убийци, изпратени с мисия да премахнат български обществени деятели, противници на СССР. Да пояснявам ли коя е дъщерята на първия? Още обикаля из студията... И за какви расизми и сексизми става дума тук? Какъв фашизъм?..

53

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има някой който трябва да е забраняван , това е ликът на Тодор Живков, Георги Димитров- Тарабата и Коста Копейкин.Това са личност ,далеч допринесли за падението на България в сравнение с личността на ген.Луков.Комунистическата диаспора още не е очистена от българска земя.

52

Решетников

преди 3 месеца

Генерал Луков е герой от 1та световна война! Убит е от комунисти - терористи! Какъв фашист е! Явно гей парадите се ръководят от комунистите и меките китки! СРАМ!!

51

Анонимен

преди 3 месеца

До 55....Българският патриотизъм често е обругаван и умишлено затривам под пропаганда на руски имперски фалшификации.Така голяма част от историята ни липсва.Или с бели петна.Или с не логични тълкуващи исторически моменти.Като предвоенните Руско турски времена.Осготовка и смисъл на войната.Българския патриот е вкарван в едно или друго русло на чужди интереси.Особенно руски.И обяснимо.Америка е далеч.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Видях ги. 20-30 обикаляха по страничните улички в центъра. Реших, че е гей-парад.

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 52...Мнозина грешат , като свързват евреите само със САЩ.Джержински също е евреин.Троцки също.Но Русия не е обичала евреите.Това фалшива следвоенна пропаганда , просъществувала до 1952 г., когато Израел обръща гръб на Русия , Русия която взима страната на палестинците в израело-арабската война.

48

Кольо

преди 3 месеца

До Анонимен 53 - Ти си по- знаещ по история от професор Божидар Димитров ли?!? - Нима, еврейски слуго?!