40

Анонимен

преди 4 месеца

Един свестен на един милион.Там е така.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Таа па,нещо звучи те като соц пропаганда.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Навални беше гордостта на Русия.Навални беше съвестта ва Русия. Надявам се ,че този велик народ ще се събуди и ще смъкнат ярема на потисничеството и тиранията .Пригожин ,макар и бандит,показа колко е кух режима на Путин.

37

Арпаджика

преди 4 месеца

Тук в нашата мила Родина от сутрин до вечер плюваме по политици партии и президенти.И какво от това.Едно голямо НИЩО.За нас това е Демокрацията ,,Ти го плюеш,а той си мисли, че дъжд го вали.''

36

Анонимен

преди 4 месеца

Безспорно Навални повече не беше полезен на глобалистите жив. Но пък умрял им свърши страхотна работа!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Е, всъщност за пари, ама то е почти същото.

34

аз не съм в ШОК

преди 4 месеца

за кои свят говориш, за вашият извратен ли? Които иска да подчини всички. Сега ще се навъдят какви ли не да ни пълнят главите с елементарна пропаганда колко била лоша Русия и как запада се борел с руската агресия и колко били демократични намеренията на умиротворителите и, че го правили за нашето добро бъдеще, наслушали сме се на вашите пасквили, само заблудени ви се хващат на отчаяните ви напъни.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксината не прощава.

32

Ха ха ха до 32

преди 4 месеца

Това са голи твърдения на кръга путин.

31

Симеон

преди 4 месеца

САЩ нямат идентичност,нямат какво да пазят и могат да правят каквото си поискат. Да се месят на други народи,да правят войни де се мислят за много демократични. Защото нямат какво да защитават. Там е сбирщина от цял свят.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Навални стана предател и предаде Родината си за 3 милиона долара. А Овесянникова, за по-малко.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Писаха че е умрял от запушване на съд от тромб. Ако умре зельо от наркотици, ще обявят ли война на Русия? А да видим! :)

28

Патрушев

преди 4 месеца

Не знам някой да се е върнал жив от сибирските колонии със степен 1- 2 или 3.Това са си концлагери като тези на Хитлер.

27

Котраг

преди 4 месеца

Някои хора казват,че в Русия няма демокрация. Що? Това са глупости. Хората могат да си ходят където си поискат. По клубове,на кино и т.н. Какво означава демокрация? Да говориш против правителството. Кое правителство? Ако е предателско и се кланя на запада тогава може да се говори против тях. А запада точно това иска, и ако не го правят значи не е демократично и промиват мозъци.

26

ТОЙ ПУТИН Е

преди 4 месеца

КАТО НАШИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ДА СЕ ДУПИ НА АМЕРИКАТА

25

НАВАЛНИ

преди 4 месеца

ЖЕРТВАЛ ЖИВОТА СИ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ ДА НАЛАПАТ РУСИЯТА, АМА ПУТИН ГО СПРЯЛ.

24

До 23

преди 4 месеца

Не. Отравяме ги с пестициди като новичок. Фсб.

23

Редник Раян

преди 4 месеца

Тази още ли е жива.И в Русия има Бандеровци.Не е тайна че Навални е бил на митинги в Москва с едни хора с черни знамена и черни дрехи.Дори ги е подкрепял за общата кауза, да свалят Путин от власт.Корумпирани били.Корупция има в цял свят,само в България ,,няма.''

22

Анонимен

преди 4 месеца

ПУТИН СЕ ОКАЗА ТВЪРДЕ *** ЩОМ НЕ ПРОУМЯ, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПАЗИ ЗДРАВЕТО НА НАВАЛНИ КАТО ЗЕНИЦАТА НА ОЧИТЕ СИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДА ПОНЕ МАЛКО ДЕМОКРАТИЧЕН. А той го прати в Гулаг, където умря от тежките условия само за месец и половина, съвсем предвидимо и очаквано.

21

Самуил

преди 4 месеца

Какво означава предател. Това е *** човек,който върви срещу себе си и своя народ. Плевел,който пречи на растенията да растат. А какво правим с плевелите? Изтръгваме ги.